GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ez érdekes, mert nekem a régi gépemmel nem játszott le hangot. a mostani újjal viszont lejátsza a régi videókat és hanggal együtt! mármint én azt hittem, hogy hang nélkül vette is fel😊) de szerencsére nem. szal, lehet hogy hangkártya vagy alaplap függõ, hogy mikor van hozzá hang is.

The Matrix has you...

Carlos
Nekem megy, bár pöttyet akad közben a játék, meg a 15 mp 75 mega lett, de ez van. Kitalálok valami jó videt asszem, rácuppantam a témára!

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
OFF

A W32jeefo olyan vírus ami az indítófileokat támadja(.bat, .exe, stb)
tehét használhatatlan. Van egy de azzal meg nem lehet hangot felvenni. 😞
Ha tudsz vhol egy mûködõt szólj. PLZ!

ON

bigapó
ha kicsi, akkor nem lehet a hydra, nem?

The Matrix has you...

bigapó
az elõbb kétszer nyomta, most meg nincs benne...
szal. nem tudod használni a fraps-et?

The Matrix has you...

köszi a helpet😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Carlos
A fehér?
Vagy a rakétalövöldözõs helybõlfelszállós?

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Sugárhajtású kisrepülõ.

Carlos
Ehhh...
Nekem van az Invictusos CRC-rõl, a Mithis-es Midway-rõl, meg autóbalesetek, ilyesmik.
FRAPS crack esetleg valakinek? (2.6.3)

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Nincs frarspem. A W32jeefo hazavágta. 😞

A kamera meg felrobbant! 😄DDD Ha nincs, hát nincs!

bigapó
képeket lõttem már érdekes textúra-hibákról, autókra ragadt emberekrõl meg ilyesmi, de az inkább gáz, hogy az ember ilyet talál...
NFS-U2-ben már annál érdekesebb bukásokat lehet csinálni😊) meg a BF2-ben...

The Matrix has you...

Carlos
Félig vagyok énis ezzel (nemtom mirõl).
Ha már megvan az 5let, akkor az olyan is lesz, amilyennek elképzeltem...

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
majd lehet, hogy csinálok, csak még nem tudom mirõl😊)
amikor ilyet próbálok, akkor úgy sem úgy jön össze, ahogy szeretném.

The Matrix has you...

azért az sem mind1 teljesen...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Carlos
Akkor meg rútul néz ki, bár úccse az számít...

Þór vígi þessi rúnar

Balidani
Wow tök jó

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Balidani
vedd le a graphot addig amíg megcsinálod

Carlos
Nálam azzal sosincs gond. Jópár félhivatalos játékvideót és egyéb videót összedobtam már!

Þór vígi þessi rúnar

Balidani
Jah az vicces... fõleg ha tudsz alá valami jó kis zenét pakolni

Carlos
Lökhetnétek párat!
Amúgy énis gondolkoztam egy ilyen videó megcsinálásán, csak nálam így is lassúcska a game! 😞

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
most ez egy vicc volt😊 a rendõrautókba szerelt kamerákra utaltam volna, amik amcsiba nagy divatban vannak, mivel bizonyíték lehet😊)
tréfát félretéve a fraps-szel jó kis videjókat lehet csinálni az ilyen üldözésekrõl. felveszed, aztán késõbb összevágod valami szerkesztõprogrammal. jó kis nevetésre ingerlõ videók lehetnének😊)

The Matrix has you...

Carlos
Jet a sugárhajtású, a másodikvilágháborús, a stuntplane, a motoros utasszállító a sugárhajtású kisrepülõ vagy melyik?
Hogy néz ki?

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
A fantázia nevét nem tom, azé Jet-ezek. Tuttommal nincs benne, de nem próbáltam.

Jagi
😄DD

Carlos
Õõõõ...<#confused>

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
mekkora már az ember az autóban?😄D
mintha egy 6 éves ülne benne...

Carlos
Miért, van biztonsági kamera? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Azt tudom, csak a Jetben nincs ilyen. 😄DD

Jagi
Mi van a BIZTONSÁGI KAMERÁVAL? Tárol vhol felvételeket?

Carlos
Hehe...Ilyesmi nekem is volt!
Amúgy lehet rakétazavarót kidobni a Hydra-ból, ha nem jöttél még rá!
Asszem Shift-el, vagy valamelyik ilyesmi gombbal!

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Bocs, egyszer sikerült eljutni a repteremig és menteni egyet:
A nagy reptérrõl szálltam fel egy jettel és "rossz" felé mentem. Vadászgép meg rakáta meg minden, szinte folyamatosan égtem, mikor odaértem a reptérhez kiugrottam. Jöttek ott az 1ségek jobbról balról, a mellény + fullélet elég volt a kb 10 méterre lévõ ajtóig.

Carlos
<#ravasz1><#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyetértek. Énis csak így tudtam megcsinálni.
Mákkal, és 200-as pulzussal visszafelé.
A legszebb azvolt, amikor visszafelé a parkoló patkája megdobott és úgy elszálltam, hogy gyõztem k***a anyázni. Klaviatúra persze átrepült a szobán, de túléte (madzagnélküli), éppenhogy...

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Meg lehet próbálni. 😄D eddig egyszer jutottam 100 méternél messzebbre! 😄DD
Ha nem elütnek leszednek a kopterrõl v valamelyik fakabát (persze, hogy csak az az egy élõ maradt) betámaszt egy Shotgunt a vesémbe, oszt jóvan.

Jagi
Azt hol lehet megnézni?
A 4 Dragons-szal szembeni "parkban v mibe volt (ahol a mellény van csak kicsit hátrébb) Lehet, hogy rosszul emlékszem 1:30- kor már nem teljesen tiszta a fejem.

Carlos
<#vigyor> Lehet 5 csillagnál egyáltalán "menekülni"???
Engem még a repülõrõl is leszednek, aztán amikor kiugrom, még a levegõben agyonlõnek az FBI-osok!

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
BEL AIR SHEVY Dónlód 😊

bigapó
biztonsági kamera nem vette fel? 😊)

The Matrix has you...

Jagi
😄DDD Azt hogy kell?

Jagi
Tegnap volt egy kis összetüzésem a helyi szervvel. (LVPD) (fivestar)
Az FBI-os gyerekek második terepjárója elütött... mégcsak nem is lassított.
Pedig már majdnem meg volt a 6*. 😞

cement
én rambozni szoktam a gecibe 😄

respect to the man in the ice cream van

bigapó
félreértetted😊 én csak a triatlonos biciklizésre értettem, hogy csak oda fontos, mert ha menekülsz akkor vagy futsz(amihez természetesen jó a minél magasabb Stamina) vagy beugrasz egy autóba vagy egy mocira😊
kivéve az extrém eseteket😄D

The Matrix has you...

😄DD

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

cement
lol, ja 😄

Jagi
fõleg ha 5 csillagnál bmx-szel próbálsz menekülni 😊

cement
nem csak a triatlonnal szamit a stamina, mert barmikor tovabb tudsz sprintelni bringaval menni meg uszni, es ez sokszor jo...

bigapó
vagy 300 hsz-el korábban valaki írta, hogy a futópadon vagy a biciklin növelte a tüdõkapacitását. ezt már akkor nagy szemekkel néztem és most már biztos vagyok benne, hogy valamit nagyon benézett, mert két teljesen különbözõ dolgot hozott össze. nevezetesen a Stamina-t és a Lung Capacity-t. elõzõ az állóképesség, mellyel azt éred el, hogy tovább bírsz futni ill. biciklizni(ez szerintem csak a triatlon-nál lényeges). utóbbi pedig a víz alatti tartózkodás idejét növeli meg.
Ezt azért írtam be, hogy ha valaki még nem jár a Woozie-féle ússzál-el-a-hajóig küldetésnél, amit is pl. 30% tüdõkapacitásig nem is lehet elkezdeni, akkor álljon neki összeszedni a kagylókat. kb. 25 kagylót szedtem össze Los Santos és San Fierro környékén. eredmény: maximális Stamina és Lung Capacity😊) ezen felül ugye a Sex Appeal is növelõdik.
az egyik kagylót -ami a Golden Gate Bridge lábánál lévõ hajó tatjánál van- még maximális tüdõkapacitással is csak úgy tudtam felvenni, hogy 2/3 életerõm is lement mire felértem...

The Matrix has you...

bigapó
pedig a gyakorlat teszi a mestert😊 Én is nekimentem vagy 150-szer a városi versenynek és egyszer összejött. egyszerûen begyakorlod, hogy mire mit reagál a kocsi és ennyi. de tényleg. ezeket csak óriási nagy mákkal lehet 2. vagy 3. próbálkozásra megcsinálni. aki elég kitartó annak összejön😊) sok sikert.

The Matrix has you...

hen-tes
oda mész hogy szóljon egyszer, utána lejjebb mész egy szinttel, és széttörsz egy ventillátort, akkor kirohan mindenki, fényképezel, és kijutsz, vigyáz mert sokan jönnek :-)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

A Kaszinoban van egy szép nagy zöld jel! Pont úgy nézki mint $ ez😊

Itt is adnak küldetést...és kaptam is..!
Turisták kezéböl kellett a fényképezõ gépet kicsavarni...!
Majd egy irodaházban kell fényképeznem a 3 emeleten ha jól emléxem..!
Az ör meg rám szoll hogy ne...!Addig meddig megy ez igy amíg mission falied lesz
a vége😞
Hogy kell fényképezni hogy ne szoljon rám az ör...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400