GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Þór vígi þessi rúnar
A W32jeefo olyan vírus ami az indítófileokat támadja(.bat, .exe, stb)
tehét használhatatlan. Van egy de azzal meg nem lehet hangot felvenni. 😞
Ha tudsz vhol egy mûködõt szólj. PLZ!
ON
szal. nem tudod használni a fraps-et?
The Matrix has you...
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Nekem van az Invictusos CRC-rõl, a Mithis-es Midway-rõl, meg autóbalesetek, ilyesmik.
FRAPS crack esetleg valakinek? (2.6.3)
Þór vígi þessi rúnar
NFS-U2-ben már annál érdekesebb bukásokat lehet csinálni😊) meg a BF2-ben...
The Matrix has you...
Ha már megvan az 5let, akkor az olyan is lesz, amilyennek elképzeltem...
Þór vígi þessi rúnar
amikor ilyet próbálok, akkor úgy sem úgy jön össze, ahogy szeretném.
The Matrix has you...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy énis gondolkoztam egy ilyen videó megcsinálásán, csak nálam így is lassúcska a game! 😞
Þór vígi þessi rúnar
tréfát félretéve a fraps-szel jó kis videjókat lehet csinálni az ilyen üldözésekrõl. felveszed, aztán késõbb összevágod valami szerkesztõprogrammal. jó kis nevetésre ingerlõ videók lehetnének😊)
The Matrix has you...
Hogy néz ki?
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy lehet rakétazavarót kidobni a Hydra-ból, ha nem jöttél még rá!
Asszem Shift-el, vagy valamelyik ilyesmi gombbal!
Þór vígi þessi rúnar
A nagy reptérrõl szálltam fel egy jettel és "rossz" felé mentem. Vadászgép meg rakáta meg minden, szinte folyamatosan égtem, mikor odaértem a reptérhez kiugrottam. Jöttek ott az 1ségek jobbról balról, a mellény + fullélet elég volt a kb 10 méterre lévõ ajtóig.
Mákkal, és 200-as pulzussal visszafelé.
A legszebb azvolt, amikor visszafelé a parkoló patkája megdobott és úgy elszálltam, hogy gyõztem k***a anyázni. Klaviatúra persze átrepült a szobán, de túléte (madzagnélküli), éppenhogy...
Þór vígi þessi rúnar
Ha nem elütnek leszednek a kopterrõl v valamelyik fakabát (persze, hogy csak az az egy élõ maradt) betámaszt egy Shotgunt a vesémbe, oszt jóvan.
A 4 Dragons-szal szembeni "parkban v mibe volt (ahol a mellény van csak kicsit hátrébb) Lehet, hogy rosszul emlékszem 1:30- kor már nem teljesen tiszta a fejem.
Engem még a repülõrõl is leszednek, aztán amikor kiugrom, még a levegõben agyonlõnek az FBI-osok!
Þór vígi þessi rúnar
Dónlód 😊
Az FBI-os gyerekek második terepjárója elütött... mégcsak nem is lassított.
Pedig már majdnem meg volt a 6*. 😞
kivéve az extrém eseteket😄D
The Matrix has you...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
respect to the man in the ice cream van
Ezt azért írtam be, hogy ha valaki még nem jár a Woozie-féle ússzál-el-a-hajóig küldetésnél, amit is pl. 30% tüdõkapacitásig nem is lehet elkezdeni, akkor álljon neki összeszedni a kagylókat. kb. 25 kagylót szedtem össze Los Santos és San Fierro környékén. eredmény: maximális Stamina és Lung Capacity😊) ezen felül ugye a Sex Appeal is növelõdik.
az egyik kagylót -ami a Golden Gate Bridge lábánál lévõ hajó tatjánál van- még maximális tüdõkapacitással is csak úgy tudtam felvenni, hogy 2/3 életerõm is lement mire felértem...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Itt is adnak küldetést...és kaptam is..!
Turisták kezéböl kellett a fényképezõ gépet kicsavarni...!
Majd egy irodaházban kell fényképeznem a 3 emeleten ha jól emléxem..!
Az ör meg rám szoll hogy ne...!Addig meddig megy ez igy amíg mission falied lesz
a vége😞
Hogy kell fényképezni hogy ne szoljon rám az ör...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400