GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
morzsolódik a mezõny😊)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
jobb így,hogy egy kicsit lassabb a tempó
Nem csoda, mert kúl a game!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Persze tegnap este volt egy k nagy anyázásom, mikor a pimping missionök befejeztével a safehouse felé robogva a gépem kivágott egy spontánreset...
Tanulság: azon a párezer HUF-on nem kellett volna spórolni, NF7 helyett legalább egy NF7-S-t kellett volna...
(bár nem teljesen egyértelmû, hogy az 5.7-es Catalyst, vagy a Windowed mode miatt lett kevesebb a kékhalál, mert kb. egy idõben kezdtem el használni mind2õt, valamint, hogy a külföldi fórumokon is az EAX hiánya, de mindenesetre nforce-os hang rovására írják a kékhalálozást, mégis a "VPU Recover alaphelyzetbe állította stb" dumával fagyik ki ablakmódban)(nem, nem kapcsolom ki a VPU recovert...)
Az autóssulit is simán megcsináltam de evvel nem boldogulok
A kocsi csúszik rendesen ráadásul a többiek is adnak nekem
De nem rajtad all! Uvoltozze inkabb mindenki egy ilyen kerdesre, hogy FAQ, vagy hogy figyelj is a feliratokra ne csak kalimpalj a billentyuzeten, mint egy gyengebb kepessegu csimpanz?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
The Matrix has you...
The Matrix has you...
még nem néztem meg de eddig ami hosszú volt azt mindet így csináltam.
azok jól összetörték a kocsit, én meg elsõ lettem. 😄
2. hagyd ott és vagy 2 nap múlva megint próba. Nekem ez is bejött a repülõsulinál. 😊
Hol és mikor is van ez? Nem emléxem, h nekem lett volna ilyen.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
figyeld meg, hol lassabbak az ellenfelek, Te hol tudsz extra sebességet elérni kicsúszás nélkül, kanyarban ne nagyon adj gázt, legfeljebb pumpálva. kb. ennyi. az elején hagyd õket elmenni, ráérsz ledolgozni ezt a hátrányt.
The Matrix has you...
Nem boldogulok az autóversennyel ami az elsõ városban van 12 körös.
Már ezerszer megpróbáltam és eléggé felidegesített. Max 8 körig jutok 2.-3. hellyel de állandóan tönkremegy az autó
Van rá valami jó stratégia?
szerintem az sokkal több idõ, míg az ember kilép, explorer kinyit, szöveg beír, választ megvár...
The Matrix has you...
A hordó felett kell megálnod ,ugy hogy levegöben vagy és a Jobb CTRL-t kell megynyomni,vagy a bal klikket!!!
Ejnye, milyen gonosz vagyok máma...
The Matrix has you...
otthon voltunk (vidéken) és éppen akkor került tulajdonomba a GTA:SA. beszélgettünk róla sógorommal, meg az unokatesóival. Ennek fültanúja volt apósom is, aki pár percnyi hallgatás után (józan paraszti TÚLÉLÕ ésszel) megjegyezte:
- Mit vagytok úgy oda ezért a xarért? Tán b*szni is lehet benne?
Mire Én: Lehet hát!! 😊))
Kicsit padlót fogott az ipse😄D
The Matrix has you...
najó, nem leszek szemét. ez csak vicc, azért próbáld ki (csak elõtte ments egyet😊
The Matrix has you...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hitman szinten állok a fegyverekbõl
ki is írja hogy lehet 1szerre 2vel
lõni mégse tudok ilyet mit kell
ehhez megnyomni?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
van ott 2 srác..rajtuk a kék 3 szög...! nem akarnak a kocsiba beszállni se beszélni nem tudok velük..nem jönnek velem...sehová..!
mit kell ezzel a 2 fasszal csinálni..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
és nyomtam a hõkövetõs rakétákat a helikopterekbe 😊
aztán amikor beleuntan hazasétáltam menteni
igaz csak 5 csillagom volt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
annyi kell csak hogy nem mindegy hova viszed szórakozni, a táncos az nem nagy gond, a kocsikázásnál meg csak finoman kell tartani a sebességet, és voilá mindegyik jó lesz nálad 😊