GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
jaja!😄😄

bigapó
igen. most már nem 1032 új hozzászólás 2 nap alatt, hanem "csak" 245... 😊
morzsolódik a mezõny😊)

The Matrix has you...

bigapó
ha jó megfigyelõ vagy, akkor észrevehetted, hogy adtam pár megközelítõen jó hsz-t is. csak az ilyen kis ****-kal vagyok ilyen.

The Matrix has you...

DJ Skyline
áhhh...volt ennél nagyobb forgalom is...nem mintha hiányolnám azt a pörgést!😄
jobb így,hogy egy kicsit lassabb a tempó

sure
42328-ra ment volna...bocsi...de rohadtul pörög a topik.

Nem csoda, mert kúl a game!

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Igen, "ablak módban" futtatva nem annyira háklis az ALT+TAB-olásra a kicsike.

Persze tegnap este volt egy k nagy anyázásom, mikor a pimping missionök befejeztével a safehouse felé robogva a gépem kivágott egy spontánreset...

Tanulság: azon a párezer HUF-on nem kellett volna spórolni, NF7 helyett legalább egy NF7-S-t kellett volna...

(bár nem teljesen egyértelmû, hogy az 5.7-es Catalyst, vagy a Windowed mode miatt lett kevesebb a kékhalál, mert kb. egy idõben kezdtem el használni mind2õt, valamint, hogy a külföldi fórumokon is az EAX hiánya, de mindenesetre nforce-os hang rovására írják a kékhalálozást, mégis a "VPU Recover alaphelyzetbe állította stb" dumával fagyik ki ablakmódban)(nem, nem kapcsolom ki a VPU recovert...)

Mike
kérjél a modoktól

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem
ha már rühell válaszolni, akkor NE válaszoljon

Duddits
<#hehe>

bigapó
úgysem volt még olyanom. milyen érzés?

The Matrix has you...

gyakorlok folyamatosan
Az autóssulit is simán megcsináltam de evvel nem boldogulok
A kocsi csúszik rendesen ráadásul a többiek is adnak nekem

Jagi
😄DDDDDDD Tetszik ateljes neved!!! Te csinláltad? Ötletes. 😄DDDDD

"ilyenkis viccekért befigyelne egy-két büntetõpont, ha rajtam állna"

De nem rajtad all! Uvoltozze inkabb mindenki egy ilyen kerdesre, hogy FAQ, vagy hogy figyelj is a feliratokra ne csak kalimpalj a billentyuzeten, mint egy gyengebb kepessegu csimpanz?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mike
ilyenkis viccekért befigyelne egy-két büntetõpont, ha rajtam állna

bigapó
ez most hogy jött ide? jah, hogy kilépés (Alt+Tab) meg ilyenek. hát igen valaki így próbálja. (én meg bekötött szemmel és elengedett kézzel😊)

The Matrix has you...

bigapó
a Johnson-laktól nem messze lévõ Stadium-ban van ez. 8-track a neve asszem

The Matrix has you...

sure
Ezér jó a "windowed mode" mod...nekem a fagyás-problémát is részben orvosolta (így már nem hirtelen újraindulás/kékhalál, hanem "csak" VPU Recover üzenet, aztán mehet tovább...)

Jagi
1. Sztem nem kell úgy hajtani lényeg, hogy tapadjál de ne, ész nélkül menjél, a végén meg tövig, de ott is ésszel.
még nem néztem meg de eddig ami hosszú volt azt mindet így csináltam.
azok jól összetörték a kocsit, én meg elsõ lettem. 😄

2. hagyd ott és vagy 2 nap múlva megint próba. Nekem ez is bejött a repülõsulinál. 😊

Lassan járj, tovább érsz!!! 😊

Hol és mikor is van ez? Nem emléxem, h nekem lett volna ilyen.

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

bigapó
gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni...
figyeld meg, hol lassabbak az ellenfelek, Te hol tudsz extra sebességet elérni kicsúszás nélkül, kanyarban ne nagyon adj gázt, legfeljebb pumpálva. kb. ennyi. az elején hagyd õket elmenni, ráérsz ledolgozni ezt a hátrányt.

The Matrix has you...

sziasztok

Nem boldogulok az autóversennyel ami az elsõ városban van 12 körös.
Már ezerszer megpróbáltam és eléggé felidegesített. Max 8 körig jutok 2.-3. hellyel de állandóan tönkremegy az autó
Van rá valami jó stratégia?

bigapó
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet elolvasni az instrukciókat, amiket ír a progi, ha meg nem tud valaki angolul, akkor az elõforduló bill-beállításokat végigpróbálva egyszer majdcsak felveszi...
szerintem az sokkal több idõ, míg az ember kilép, explorer kinyit, szöveg beír, választ megvár...

The Matrix has you...

Atkamon
KÖSZI!!!<#nevetes1>

Tarajos Sül
Hello Atkamon

A hordó felett kell megálnod ,ugy hogy levegöben vagy és a Jobb CTRL-t kell megynyomni,vagy a bal klikket!!!
bigapó
beállítástól függ. alapból asszem a space. nyomd végig mindet. fõleg az Alt+F4 kombót próbáld ki.

Ejnye, milyen gonosz vagyok máma...

The Matrix has you...

Atkamon
Nekem nem is válaszoltok?

Jagi
😄DDD

bigapó
de! az kifejezetten zavaró lenne itten 😊)

The Matrix has you...

bigapó
asszem azt még nem meséltem el, hogy milyen jó látni, hogy, hogy megdöbbenek a... hogyan is fejezzem ki magam... szal a tudatlanok, akik nincsenek a mátrixra rácsatlakozva😊
otthon voltunk (vidéken) és éppen akkor került tulajdonomba a GTA:SA. beszélgettünk róla sógorommal, meg az unokatesóival. Ennek fültanúja volt apósom is, aki pár percnyi hallgatás után (józan paraszti TÚLÉLÕ ésszel) megjegyezte:
- Mit vagytok úgy oda ezért a xarért? Tán b*szni is lehet benne?
Mire Én: Lehet hát!! 😊))
Kicsit padlót fogott az ipse😄D

The Matrix has you...

Atkamon
Sziasztok! Annál a küldinél akattam el, amelyikben Zeroval egy kis terepasztalon kell helikopterrel menni. Hogyan kell felvenni azt a tartályt???

Jagi
De ha dob egy linket azér' se haragszunk meg, ugye 😊

bigapó
majd tedd be az új "videók játékokból topikba" 😊)

The Matrix has you...

bigapó
Alt+F4
najó, nem leszek szemét. ez csak vicc, azért próbáld ki (csak elõtte ments egyet😊

The Matrix has you...

Sadist
Nem kétkezes fegyverrel kell próbálkozni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Prézli
Help!

Hitman szinten állok a fegyverekbõl
ki is írja hogy lehet 1szerre 2vel
lõni mégse tudok ilyet mit kell
ehhez megnyomni?

Carlos
Készül a videó... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
? nem hallottál vagy nem haltál? nem értem.

The Matrix has you...

Sadist
Talán azért, mert nem kétszemélyes járgánnyal kell értük menni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Elküldenek a sivatagba fel a tetejére..!

van ott 2 srác..rajtuk a kék 3 szög...! nem akarnak a kocsiba beszállni se beszélni nem tudok velük..nem jönnek velem...sehová..!

mit kell ezzel a 2 fasszal csinálni..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Aquir
az meg poénnak jó volt, hogy 6os csillag, éppen menekülök fierroba menteni, amikoris ugye eltûnik minden csillag, de ottvan a 4 rendõr 2 fbi autó meg 2 helikopter, és nincs semmi dolguk 😄 ugy simán be is ültem az fbi-os kocsiba nem kaptam csillagot érte 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike
én SF-ben álltam a kigyózó úti lakással szembeni ház oldalában álló lépcsõn
és nyomtam a hõkövetõs rakétákat a helikopterekbe 😊
aztán amikor beleuntan hazasétáltam menteni
igaz csak 5 csillagom volt

Aquir
ó simán vannak olyan helyek ahol bénáznak, hat csillagnál pl híd alá mentem santosban azt vagy a rendõrautók zúgtak le a hídról (5 combat shotgun shot és nyekk nekik) , vagy az emberek maguk tanyáltak egy nagyot (kommandósok fbi-osok meg rendõrök is) , és mire felálltak volna már pápá volt nekik, idõ után kis temetõ volt körülöttem 😄 híd alatt még a helikopter se jött 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
na az érdekes, ilyentõl én nem haltam 😊

Aquir
tökmindegy, de a pityu rááll a célra 😉 nagyot segíthet akár a belsõ kameranézet 😊

Aquir
körözésnél akár kicsit szélre kimész, utána satu befordulás (lassítás is bejön). aztán gyorsítás, ne nagyon csússzon a kocsi kanyarokban, a fele kanyart gázzal beveheted 😊

Aquir
próbálgasd ugy nyomni a gázt, hogy ne nagyon karcoljon a kocsi 😊 utána jobbnyíl-balnyíl-elõre-és fék jó üteme kell, tapasztalni kell a kétkerekes vezetést 😊

Aquir
mindegyik megvan maxon (kivéve az uccsó, amelyiket még meg sem találtam 😊 )
annyi kell csak hogy nem mindegy hova viszed szórakozni, a táncos az nem nagy gond, a kocsikázásnál meg csak finoman kell tartani a sebességet, és voilá mindegyik jó lesz nálad 😊

Aquir
mellette😊

Aquir
találd meg a gombot😊

Mike
Hogyne
sõt engem 5 csillagnál el sem találtak 😊