GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\__/) (O.o) ( } { )
-Wine/Rum for drinking and getting drunk (swervy screen and handling respose degrade)
-Blunt for just smoking (no high).
-Weed plant for smoking and getting high (swervy scren, handling degrade, and gamespeed drop).
in 3 locations:
-new game spawn (go left up onto the lawn)
-Ryders backyard
-The Bar
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Valamint a véleményed is jólesett.
Ha a videóra gondolsz, már megnéztem. egész jó lett...!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Engem az a motor érdekelne amin számok vannak, és amivel a stoppie-t kell megcsinálni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
- összes képesség maxon
- fõmissionokkal végeztem
- quarry, trucking, pimping, taxi, tûzoltó, mentõ, vigilante(rendõrös) küldik megvannak
- barátnõk közül 1etlen barátnõt kell találnom még
- kagylók, unique ugratók, tagok, fényképek és patkók megvannak
- chiliad challenge megvan, ammu-nation challenge megvan, mindkét triatlon megvan
- import/export autók megvannak
- a bike küldetés (vagy challenge vagy mi), ahol a san fierroi dokkoknál kell a karikákon átmenni, és a los santosi bmx küldetés, valamint az újsághordó küldetések megvannak mindenhol
- idõ kérdése hogy los santosnak az egész területe az enyém legyen
van még vmi amit meg kell csinálnom? 😊
van egy olyan küldi San Fierroban Jizzy adja (talán az uccsó küldi nála) mikor egy faszival el kell menni h kiszabadítsunk egy manuszt egy furgonból...
na mikor kiérek a retérre és megtalálom a furgont az elindult és pár másodperc múlva kiírja h MISSON FAILED... na itt mit kell csinálni???
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
nem tudom,hogy az AMT-e...rég raktam már össze...na de psszt...ez nem az a hely!😄
np
viszlát
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
hát igen az angol 😊)
Igazán nem lenne nagy kunszt ám. Próbáld ki egyszer!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
na nekiállok
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
tegnap meg ma már leírtam...leírom még1x
"1. IMG TOOL letölt/kicsomagol
2. autót kicsomagol
3. IMG elindít
4. gta3.img kitallóz
5. Autó file-ját megkeresed...pl banshee.dff
6. Jobb egér a fileon majd replace
7. Kitallózod a betenni kívánt filet(a nevének ugyanannak kell lennie!!!),majd beteszed
8. Ugyanezt csak .txd-vel...tehát banshee.txd...és ugyanezt,replace,kitallóz,betesz...ennyi...
de ha van hely a vinyódon akkor az egész gt3.img-rõl csinálj egy másolatot,ha valamit eltolnál akkor ne legyen probléma
az img-t letudod szedni a FAQ-ból...Hogyan készítsünk/tegyünk be saját skineket részben van..."