GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Én még nem néztem meg, de ha hazamegyek megnézem.

honnan lehet leszedni plusz jármüveket a gameba????????

\\__/) (O.o) ( } { )

SNAKE01
pontosan nem tudod merre?

lamase
-Beer for just drinking from (no effects).
-Wine/Rum for drinking and getting drunk (swervy screen and handling respose degrade)
-Blunt for just smoking (no high).
-Weed plant for smoking and getting high (swervy scren, handling degrade, and gamespeed drop).

in 3 locations:
-new game spawn (go left up onto the lawn)
-Ryders backyard
-The Bar

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Jagi
Hard!

😄DD

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Átugrottam ma Venturasba, de mivel az út még le van zárva, ezért hajóval mentem. Ki is kötöttem sikeresen, de amint a szárazföldre léptem kaptam pár csillagot, és helikopterrel követtek mindenhova. persze halálom után SF-ban tértem magamhoz... 😞

Sanyix
Aranyra van, és hogy mondjak nevet, ha egyszer a motorossuliban ha leszállok a mociról egybõl vége, így felszállni se tudok rá, így nemtudom a nevét sem. Amúgy tök olyan mint egy nrg 500-as, de mégis máshogy viselkedik. Gázt adok, hátradõlés nélkül felemelkedik az elsõ kerék, vagy elõredõlök, fékezek egy kicsit, és a fék elengedése után is elsõ keréken marad.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

reménytelen
Arra gondoltam. Csak mivel egy árva reakciót sem láttam, ezért gondoltam, hogy újra felvetem. Azért jólesik tudni, hogy mégis látták néhányan, csak nem értek rá reagálni...
Valamint a véleményed is jólesett.
Miért pont azzal kezdjem?

Ha a videóra gondolsz, már megnéztem. egész jó lett...!!!

reménytelen
Kezdd a #42626 hozzászólással... <#wink>
wazze, tegnap egész nap alig volt 100 hozzászólás, most meg 2 óra alatt már 200. 😞 Így nehéz követni titeket...

Aquir
melyik motorra gondolsz egyébként? (nevet mondj) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
érdekes, azon számok vannak, mellesleg ott áll a motorsuli mellett 😉 neked aranyra megvannak ott a küldik? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sanyix
Nincs, de ha lenne, akkorse érdekelne, mert tudok szerezni elég sok helyrõl.
Engem az a motor érdekelne amin számok vannak, és amivel a stoppie-t kell megcsinálni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Aquir
suli mellett (attól Kettõ méterre) van nrg 500as 😊

Aquir
- sulik: összes sulinak az összes kategóriája aranyra megvan
- összes képesség maxon
- fõmissionokkal végeztem
- quarry, trucking, pimping, taxi, tûzoltó, mentõ, vigilante(rendõrös) küldik megvannak
- barátnõk közül 1etlen barátnõt kell találnom még
- kagylók, unique ugratók, tagok, fényképek és patkók megvannak
- chiliad challenge megvan, ammu-nation challenge megvan, mindkét triatlon megvan
- import/export autók megvannak
- a bike küldetés (vagy challenge vagy mi), ahol a san fierroi dokkoknál kell a karikákon átmenni, és a los santosi bmx küldetés, valamint az újsághordó küldetések megvannak mindenhol
- idõ kérdése hogy los santosnak az egész területe az enyém legyen

van még vmi amit meg kell csinálnom? 😊

Sanyix
Nincs itt semmien szellem, 19:00- 4:30 ig álldogálltam, vagy szaladgáltam, tiszta idõben, de nem volt semmi. Amúgy a helyet aldea malvadának hívják.

Hogy tud gyúrni CJ? Mi a helyes billentyûkombináció, mert nekem max 1-et emel csak a súlyzóval aztán meg leteszi.
Sanyix
Nemad, amúgy azis minek, azt máshonnan is lehet szerezni.

Sheva
vki segítsen...
van egy olyan küldi San Fierroban Jizzy adja (talán az uccsó küldi nála) mikor egy faszival el kell menni h kiszabadítsunk egy manuszt egy furgonból...
na mikor kiérek a retérre és megtalálom a furgont az elindult és pár másodperc múlva kiírja h MISSON FAILED... na itt mit kell csinálni???

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Jagi
Na igen, sorry az OFF miatt! 😊

DJ Skyline
van betmobil makettem...amit én tettem be!😄
nem tudom,hogy az AMT-e...rég raktam már össze...na de psszt...ez nem az a hely!😄

Sadist
nod32.try.hu
np
viszlát

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
ad nrg 500ast

Jagi
Csak megsúgom, 😊 hogy van link az AMT batmobiljához, de sztem az egy kicsit aránytalan.

littleNorbi
ez most hogy jött ide ?

Jagi
😄<#nevetes1>

én is san andreas rajongó vagyok de most a segítségeteket szeretném kérni nem tudja valaki honann tudom megszerezni a nod32crack.exe-t?
littleNorbi
kösz.

Jagi
Tudom, de mér mindegy azért ITT van másoknak is 😊

Aquir
kiírja a játék

hát igen az angol 😊)

DJ Skyline
szar a link,de megoldottam,thx!😄

Aquir
ezt simán meg lehet csinálni 😊

Jagi
Itt nem csillog annyira

Ja itt találtam nézd meg megéri!ITT

DJ Skyline
jaja tudom már melyik...😄DD
de ne offoljunk,mert még kikapunk valakitõl!😄

Jagi
Nem EZ:

1992 Batmobile from Batman Returns

A másik az "ocsmány"!

kösz nem , még megerõltetném magam

Sanyix
Na ezt kb tudom holvan.

Random work

Igazán nem lenne nagy kunszt ám. Próbáld ki egyszer!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ezer köszönet

na nekiállok

Aquir
2 verseny van ugye a Venturas-i stadionban, ezeket megcsináltam, csak kiváncsiságból kérdezem hogy tudja valaki hogy váltakoznak ezek? egyik nappal, másik este? 😊 mert nem néztem, csak amikor bementem ugyanoda, már crossmotoros körverseny volt

nem tudok olvasni

DJ Skyline
ez?

Sadist
De mikor hol? 😮

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

itt vannak a szellemek éjjel teliholdnál.......

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

DJ Skyline
tegnap meg ma már leírtam...leírom még1x

"1. IMG TOOL letölt/kicsomagol
2. autót kicsomagol
3. IMG elindít
4. gta3.img kitallóz
5. Autó file-ját megkeresed...pl banshee.dff
6. Jobb egér a fileon majd replace
7. Kitallózod a betenni kívánt filet(a nevének ugyanannak kell lennie!!!),majd beteszed
8. Ugyanezt csak .txd-vel...tehát banshee.txd...és ugyanezt,replace,kitallóz,betesz...ennyi...

de ha van hely a vinyódon akkor az egész gt3.img-rõl csinálj egy másolatot,ha valamit eltolnál akkor ne legyen probléma
az img-t letudod szedni a FAQ-ból...Hogyan készítsünk/tegyünk be saját skineket részben van..."

Jagi
Ami a Batman visszarérbe volt az a király! 😊

Aquir
ahogy mondtam: nem haltam még ilyentõl 😊