GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
draútkecske

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Carlos
Ehhh...fáratt vagyok én ahhoz!
Annyira amúgyse érdekel.
Nekem megfelel amit az alap játék nyújt, nem vagyok híve a szénné moddolt SA-nak.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem vagyok épp fijatal... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Kata
nézz utána 😄

[/cserf][/fülünyúl]

MerlinW
fiatalok, csak ez ragad meg bennük...<#awink>

[merlinw.org]

lamase
van yeti, én láttam

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Azt csinálom én is😄..de beragadnak néha😞.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Carlos
Mintplö?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szóval a szokásos... 😊
Télleg mivan a yetivel? <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Kata
és néhány linkecske szexi képekhez 😊

[/cserf][/fülünyúl]

MerlinW
Új autók,- régi autók, 2-3 hogyan cseréld az autókat kínlódás, szellem vs. yeti vs. UFO téma, pár küldetés kisegítés, és bandaháború taktikák. Dióhéjban.😊

[merlinw.org]

DJ Skyline
tulajdonképpen semmirõl...reggel volt egy kis nyálcsorgatás a VC-s autókról...amúgy nem sok új

Carlos
361 új üzenet...<#szomoru1>
Ignore...
Történt valami amirõl fontos lehet tudnom?

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
bandaháború: Én mindig felmászom egy háztetõre és lekempelem õket😊 így még sosem ragadt be egy sem. Próbáljátok ki, hátha...

[merlinw.org]

Mer ezek szerintem nem fogják oda tolni egy hamar a képüket..de azért próbálkozom,csak néha már idegesítõ.

Ibron

DanielT
Ehe-ehe

Ibron
Mivel?csokival?😄.

Ibron

Aquir
hm érdekes, nálam soha nem volt ilyen pedig már lassan egész santos az enyém 😊 el tudtam min fél percre hagyni a harcteret, ha kimentem, elrohantak (kivéve a közeliek) ha bementem, jöttek 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Sokszor kell próbálni és csalogatni õket a megfelelõ helyre.

Ibron
littleNorbi
Valami "kocka" feladatnál vagyok.Valamit a mentõsautókkal kell csinálni.De mit?

Igen,én is csak ezt a megoldást láttam..és már csak pöttömnyi területeim vannak a város északi részén😄..prá Vagos,meg Balls terület.Na és sikerült úgy megcsinálod,hogy ne ragadjanak be?Mert nekem egyenlõre legtöbbször beragadnak😞.

Ibron

Kata
de, tényleg beragadnak olykor, nálam is elõfordult. Ha nem olyan nagy a támadott terület, akkor elõfordul, hogy kirohannak a területrõl, és valami nagy kört akarnak tenni, és máshol visszajönni, de kerítésekben, zsákutcákban, felüljárókban elakadnak, és akkor csak ott állnak. Te meg ha kimész értük a területrõl, akkor vége a harcnak pár mp után, mert úgy veszi a gép, hogy feladtad.
Sajnos nem találtam rá más orvosságot magam sem, mint újra kezdeményezni a harcot a területért...

[/cserf][/fülünyúl]

Akkor se jönnek😄...ott rohangáltak egy kerítésnél,nem tudták megkerülni😄..az még szerencsére közel volt.Amúgy,ha messzire megyek,akko vége a háborúnak.

Ibron

Aquir
menj oda 😊) de hogy ragad be? (Akkor nem jönnek ha nem tartózkodsz a piroson villogó zónában! )

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mit lehet olyankor csinálni,ha banda háború van és kettõ szar Ballas beragad egy-két területtel arréb??Nekem már többször csinálta ezt a játék,hogy megvolt az elsõ két hullám és a harmadiknál ketten beragadtak valahol jóval arréb és nem jöttek.De ez már volt az elsõ és második hullámban is...valami ötlet?

Ibron

Aquir
Hydrával rendeztem megint egy kis légicsatát 😊 lelõttem 5 helikoptert meg 6 Hydrát, el lehet szórakozni vele 😊))

hen-tes
bicigli 😮
bicó :o
canga -.-

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

reménytelen
<#rinya><#rinya><#rinya>
Nézz a bannerra!
valaki be tudná rakni a kagylók térképének linkjét? köszi
asszem az az a küldi amikor az autoját kell elcsorni.....itt be kell vetni azt amit az autos suliban tanultál.....jobbrol neki kell koccolni és teljesen megforduljon...tod mint az autosuliban a rendöautoval......

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

Na közben megcsináltam! 😊

zeroing in a küldetés neve, am a benzinkútnál van... a számítógép zsenkie gyerek ksér ki a kút v. szervíz elé, és onnan kell üldözni majd egy csajt

***ni 😊

Melyik ez a küldetés? Nekem még egy van vissza SF-ban, de nem emléxem ilyenre. Vagy pont az van vissza???

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

elakadtam! Van egy küldetés, san fierro-ba, ahol egy csajt kell üldözni, a csaj igen csak nem tud vezetni, mindegy, utolérem és nem tudom mi a pélót kell vele csinálni!

bocs 😊

Zacsy
<#hehe>

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Kata

Ne egyél pár napig és ha nincs rajtad zsír akkor lemegy a muscle!!!

Aquir
melyik?

DJ Skyline
foghagyma fokkrém.......<#idiota>

DanielT
biciKli. Faxom. Tanuljátokmármeg.
Kata
oks, köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
aha, olyan 50%-ra, de a csaj azóta nem akar randizni velem

[/cserf][/fülünyúl]

Sadist
Ha a zsír elfogyott, utána az izom jön.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Faszér kell ennyire szpemmelni!

én is bicigliztem sokat és segített
te is biziglizz nagyon-nagyon sokat!!!!!!!!!

\\__/) (O.o) ( } { )

DanielT
Jah, de micsinájjjak. Így is állatul néznek ki.
Shaman
túlságosan felgyúrtad magad?:-pp

Hát ezek a szteriodok...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kata
izomzat (muscle), nem zsír (fat)

[/cserf][/fülünyúl]

biciglizz sokat

\\__/) (O.o) ( } { )

Kata
szóval még egyszer...

az izomzatot mivel lehet a leggyorsabban lesorvasztani?

[/cserf][/fülünyúl]