GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
asszem nincsenek még pözsók'!<#nemtudom>
legalábbis sehol nem láttam még

TothLaci
Peugeot verdák hol vannak?
Mert a 206-os, és a 406-os fehér külsõben kéne...

Én már megpróbálkoztam az átkonvertálással, de ezek fagynak, bármit csinálok velük...
MerlinW
hát... milyen crack-et használsz?

egyébként nyomtál egy scan-t az user tracks menüben?

[merlinw.org]

DJ Skyline
a mai okosságok

1996 Chevy Silverado Lowrider

kép1
kép2
kép3
letötlés

merci dömping
Mercedes-Benz S600 Pullman W220

letöltés

Mercedes-Benz S600 AMG Limo

letöltés

Mercedes-Benz G500 Brabus

letöltés

McLaren F1 LM V2 Final

letöltés

Lamborghini Gallardo

letöltés

2003 Chevy Corvette

letöltés

Cadillac CTS-V (2002)

letöltés

littleNorbi
Nem tudom, hol lehet ezt megnézni ?

MerlinW
GTA: San Andreas v1.0 Crash Fix Patch - ezt használod?

[merlinw.org]

TothLaci
Nem olyan 1szerû elkészíteni, hogy több embernek legyen egy saját magyarítása...
littleNorbi
igen.

MerlinW
nézd banner tetején linket

[merlinw.org]

MerlinW
készül, még nincs

[merlinw.org]

Gyovai
Van valakinek magyarositása??<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Gyovai
Van valakinek magyarositása??

Akos 001
A legtöbb San Fierro-ban van. Ha kocsikázol egy kicsit akkor biztos megtalálod.
amúgy tök úgy néz ki mint a Vice City-ben

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Gyovai
Nekem az volt a legjobb amikor a katonai bázisba kellet betörni nekem ezt tetszett a legjobban!

TothLaci
Kár, hogy a Sabre Turbót kivették belõle...
MerlinW
A patch -elt krekkelt exe-vel nem lehet saját rádiózni, sõt a savegame-ek is a data könyvtárba kerülnek.

[merlinw.org]

tepi5
de
csak félreirtam

Forza Italia OoO Forza Juventus

MerlinW
én azt élveztem nagyon mikor zsarukat kellett lövöldözni egy hotelben majd utána a terminátoros autós üldözés, helikopterrel, kamionnal, motoros rendörökkel.. na az király volt nagyon😊

[merlinw.org]

Akos 001
nem sabre?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

tepi5
a saber autot hol lehet megtalálni?

Forza Italia OoO Forza Juventus

Akos 001
sequentia
a zenéket jó helyre tetted?

littleNorbi
állitottam

littleNorbi
Konkrétan melyikekre gondolsz, én azt a radio,radnom,sequentia.

Dj Turmix Dávid
Nálam is ugyanez van.

Akos 001
mindegyik beállítást próbáld ki

littleNorbi
Azt már állítottam.

Akos 001
Beállítások-Hangok beállítása-Saját zenék beállítása és ott valamelyiket állítsd át

Akos 001
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks-ide másolod be az mp3-ad

littleNorbi
A Win2000\98SE-n miért csak reklá megy a saját rádión ?

Lethys
de nekem kell csinálni ilyen mappát vagy azt megtalálom valahol?

UnknownAsshole
mp3 zenéket rakj be a user track mappába ! asszem így mert ém már kipörgettem és letöröltem de valami ilyesmire emlékszem.
Lethys
hy all!!
hogy lehet saját rádiót csinálni? sehogyan nem jöttem rá pedig lehet valahogy igaz? kérlek segítsetek!!!
WHS

Én párszor szívtam a daruval míg észrevettem a 4kerekût.

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Carlos
Nekem a mocival repülõt kergetni volt a kedvencem.
Szerintem az a legjobb.

Þór vígi þessi rúnar

Duddits
Ez a legnagyobb küldetés! <#nevetes1>

Carlos
Én be se szálltam a daruba.

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
áhh, ezt nem mertem eddig kipróbálni, azt hittem mésönféld ha kiszálók a daruból..😊 így már menni fog😊

[merlinw.org]

MerlinW
én is ezzel szoktam idõt kicsikarni a fõnökömbõl...😄

[merlinw.org]

Ne a daruval csináld, hanem a 4kerekûvel (markoló vagy mi az). Sokkal egyszerübb!!!

MerlinW
san fierro: le kell dózerolni kb 6 bódét, majd felpattanni egy daruba amivel bele kell pöckölni egy mobil wc-ben kuporgó ipsét, majd némi betonnal füszerezni.

[merlinw.org]

TothLaci
Kicsit szünetelek a módosítással, helyette most egy olyan PHP enginet írok, amitõl majd mindenkinek leesik az álla.
Carlos
<#kerdes>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Reggelt!

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
van trükk a toitoi lyukba való belökdösésének daruval, vagy addig kell tökölnöm míg nem sikerül valahogy bepöckölnöm? kezd idegesíteni a dolog...😊

[merlinw.org]

gracias

Énis pont ott tartok, majd késöbb mrgpróbálom!!!

jakewyler
na,ezt már én is elolvastam,ez így nem jó hogy ki pördítem 180 fokba,olyan írja le aki tényleg megcsinálta???????????????????????????????????????????????????????<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

littleNorbi
Ahhoz, hogy a Wang Cars autószalont megvehessük, elõször végig kell csinálnunk az autósulit, ki kell akasztani a garázsos missziókat (az utolsó a Yay ka boom), aztán kipengetni a vételárat. Zero haver összeütött egy kis követõrendszert, ami telefonhívások alapján mûködik, nem szabad hagynod, hogy hideg legyen a forrás. Kövesd a kis négyzeteket, minél világosabb,a nnál hidegebb a jel. Ha utolérted a keresett kocsit, akkor az autóiskolában tanult P.I.T. manõverrel hatástalanítsd, (oldalról pöcköld meg a hátulját, hogy 180 fokba elpenderüljön), majd vidd vissza a garázsba.
Jutalom: 5000 $, Respect +
Az összes kocsi, amit a négy misszió alatt ellopsz, megtalálható lesz a Wang Cars szalonban, a Jestert kivéve. Ezeket a kocsikat ezután a misszió után az Ocean Flats-i "Wheel Arch Angels" mûhelyben lehet tuningolni. Mellesleg a mûhely mögött áll egy Jester is...

jakewyler
san fierróba,és valami zeroing in

littleNorbi
mi a küldi neve és melyik városban van ?