GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nem.

Þór vígi þessi rúnar

Palinko
szerintetek lesz San Andreas az év játéka?
Carlos
Elkussolhatnál már!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Jóvan, nem kell mindig kiemelni... 😊 Te meg megcsináltad nekem a kétkerekezést. 😊

Egyébként megcsináltam a repülõsulit, tök könnyû volt, minden arany, kivéve a lövészet, ott nem tudok elérni 95%-nál jobbat. Valószínûleg az idõvel lesz gond, de egyszerûen képtelen vagyok gyorsabban megcsinálni.

[/cserf][/fülünyúl]

Nekem megvan az egész autós iskola 100%-ra!!! Nekem csak az 5 kör nem sikerült, de azt KATA megcsinálta (thx) nekem!!! 😊

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

DJ Skyline
szerintem innen senki...

littleNorbi
Ki tud csinálni motrokat a játékhoz ?

DanielT
1,5 megásat tömörítve leszedek, de ez kitömörítve sincs 1,5. Nem szavazok neki bizalmat.
DJ Skyline
nem jelent semmit,hogy mekkora a file mérete...lehet hogy bitangul lett betömörítve...egyszer leszedtem egy 1,5MB-s cuccot VChez,és kicsomagolva 5MB volt a két file...

Sanyix
2 kerekezés nincs meg, ahhoz szerencse kell, de sok...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DanielT
A file méretére értettem 😄D
SIkerült vkinek 100% ot csinálni billentyuzettel autosiskolában már?!?!?
8 siman megy de a kibaszott parkolás csak 97% lett (azota megkközeliteni sem tudom) A városi autókázás 91% (100 mp van rá hahaha) A 2 kerekezés (wheelie weave) szintén 97%,és a kibaszott 5 kör rutinpályán meg 94% (36mp alatt hát basszák meg)
Szóval?Valami tipp ezekre?
Azt hogy gyakorlás ne mondja senki mert a többi 10 en belül meglett 100% ra,de itt ezek szintén 10-15 próbálkozáson belül meglettek 90akarhányra de 100% ra egy sem pedig van amit már több mint 100 szor próbáltam...
RatHunt3r
a trabant überállat csak lehett volna szebb is 😊))

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

DJ Skyline
így egy kép alapján nem tudom megítélni,hogy kicsi e vagy nem...

DanielT
Amit megnéznék az a Corvette, de gyanúsan kicsi a mérete, így nem foglalkozom vele. Ha valaki kipróbálja és jó, akkor talán. Szóljatok 😊
DJ Skyline
na végre megjöttek a cuccok...

Trabant 601 Tuning

letöltés

2005 Chevy Corvette C6 Convertable

letöltés

Ducati Supersport 1000 DS

letöltés

narazzino
a "g" milyen funkcióval mír alapból? mert akkor sztem ps-en is eg tudom fejteni

RatHunt3r
nm

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

narazzino
playstationon nyomom. de azért kössz. ezzel is megyek valamire

RatHunt3r
rájukcélzol mintha le akarnád lõni és megnyomod a g-t, asszem

narazzino
sziasztok!
Elakadtam a Los Desperados nevû küldetésben, már az elején. A végigjátszás azt írja, hogy le kell szólítani pár zöldruhás homeboyt, csak én azt nem tudom hogy hol kell, és hogy kell õket. Tudtok segíteni?

littleNorbi
Ki tud csinálni motrokat a játékhoz ?

Carlos
Nem. Real vidámparkok real hullámvasutai.

Þór vígi þessi rúnar

LOL

RatHunt3r
biztosan ezek olyanok akiket sikkasztásért csuktak le és õk megengedhetik maguknak...

RatHunt3r
jól mehet a raboknak ha még hullámvasút is van... 😊))

Prison tycoon-nal 😄DD

littleNorbi
a játékhoz.

littleNorbi
Ki tud csinálni motrokat a játékba ?

RatHunt3r
valamelyik tycoonnal mûveled aztat a videjót?

RatHunt3r
vidámpark???

Carlos
Most egy vidámparkos/hullámvasutas videót csinálok.
Semmi extra effekt, a zene és a hullámvasutak aggyák magukat. Jó kis vedó lesz az!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Persze. Azokat mind én csináltam.

Þór vígi þessi rúnar

Hát én emelkedek, de ha nagyon felhúzom, akkor leáll, sehogy sem megy fel nekem a karikáig. 😞

Balidani
éjjen! spawnolnak a fegyverek a four dragonsnál! megvannak a patkók!

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

RatHunt3r
amúgy te csináltad azt a videót amikor nem túl szerencsés black jack party után fejbezúzod a krupiét?

RatHunt3r
harmadszorra nekem bejött az alábbbi téma, azóta nem sjnálom a pénzt... <#nevetes1>

Carlos
Hehe...Nekem a szerencsekerékkel összes patkóval egyszer sem volt még szerencsém.

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
utána próbáld a szerencsekereket 1 millás téttel a negyvenes szorzóval...

Balidani
na még nyolc patkó

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

RatHunt3r
az is jó muri még mikor a trailerrel szántasz az autópályán, satu és a sok hülye meg száll átt a fejed felett <#nyes>

RatHunt3r
nem látttad az Eurotrip-pet????

Carlos
Ja, a videómban az elsõ motoros esés is ilyen miatt van. MEgyek ezerrel és sávotvált a csóka.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Õõõõ.de szerintem ez nem illene egyik rádióadóhoz sem.
Bár nem ismerem a számot!

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
lehet szépeket szállni... 😊))

RatHunt3r

Carlos
Én azt szeretem, amikor repesztek ezerrel elõttem senki.
Hátranézek Q+E-vel, visszanézek jé egy taxi, paff!!!

Þór vígi þessi rúnar

Aquir
megyek motorral egyik mellett, egyszercsak azt veszem észre hogy 45°-kal megváltozott a haladási irányom 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatHunt3r
arról beszélsz amikor repesztesssz 6000rel és elédvág valamelyik barom és akkor pafff?? nah az szép <#violent>

Carlos