GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe 😄

Aquir
de jo Kata vagyok? 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Akkor aki kérdezte még probálja így.(hátha valakinél bejön) 😄

Aquir
dune 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kata
nekem olyanom nincs is...

[/cserf][/fülünyúl]

Bandee1987
Progi, ami játék közben mutatja a kép szélén, hogy a játék hány fps-el fut.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kata
what is fraps? <#lama>

[/cserf][/fülünyúl]

Aquir
neked is 😉

Aquir
akkor hajrá 😊

Aquir
jesszus azt hogy csináltad ? 😄

Fraps nélkül próbáld.

Ron Ragm
Nekem valami speedproxom volt, csak be kellett nyomni egy dll-t és ment is, csak kiszedtem mert eltakarta a feliratot....

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Sandking, monstertruck, bandito, a versenyautó meg az a nagy amit a motoros stadionnál kapsz

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kata
Én is örülnék, ha valaki tudna segíteni, hogy bármely sebességmérõ mûködjön a játékban. Ja, és gyári dvd-s játékom van, még csak nem is crack... akarom mondani biztonsági másolat... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
hotknife, hotring, meg a roncsderby-s kocsi

[/cserf][/fülünyúl]

Melyik az az auto ami csak a jatekosnak van? kossz
Én is letöltöttem egy sebességmérõt amit egyszer valaki belinkelt. Szépen ki is tudom választani, hogy digitális legyen, KMPH-ban mutassa a sebességet meg minden, csak azt nem tudom elérni, hogy ezt a játékban is megcsodálhassam. Ha valaki tudja a megoldást azt megköszönném. Egyébként a proginak valami saCamHack a neve.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

deep
Együttérzek, nekem se<#szomoru1>
Kata
<#duhos2><#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
nem IL-2 topik!<#idiota>(sorry)😄DD

Kata
Egyébként nekem egyik sebességmérõ sem mûxik a játékban...

[/cserf][/fülünyúl]

bazza
mivel ki/le-ugrás után a gravitáció hatására lefelé zuhansz, ha földet érsz rohattul összetöröd magad. ezért egy nagyon okos ember kitalálta az ejtõernyõt. Az ejtõernyõ úgy mûködik, hogy mikor az ugrásra kerül a sor, elejted az ernyõt. ezért e j t õ _ e r n y õ. mivel valószínûsíthetõleg kisebb mint te, ezért kisebb a légellenállása, ezért gyorsabban zuhan majd mint te. hamarabb a föld közelébe jut. ekkor mûködésbe lép a póternyõ, ami az ejtõernyõre van rászerelve, és megakadályozza, hogy az, idõ elõtt földet érjen. az ejtõernyõrõl leoldódik a póternyõ, ami ekkor pót-ejtésbe kezd, ekkorra már a pót-póternyõ nyílik szóval mire odaérsz az ernyõhöz, a pót-póternyõ kiold, te szépen rázsubbansz arra a nagyonnagy felületére, elkezdesz kapálózni, és a menetszél következtében belegabalyodsz, majd fuldokolva, halálra rémülve csapódsz a földbe. Ekkor rádzuhan a pót-és az ejtõernyõ fokozva a széttrancsírozott agyvelõd mûanyag tartalmát, ezzel segítve a kálcium beépülését a csontokba. DANONÍNÓÓ!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

deep
Énaztán pontijen énisvagyok<#idiota>
DanielT
-> . <- Ilyen kicsi lettem <#miaz>
hen-tes
hármas, de ilyenrõl amúgy sem tanulunk :p

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kata
Fizikából hanyas vótá?
Addig jó, hogy az ernyõ alá levegõ szorul. Ez nyomásnövekedést okoz a kupola alatt, valamint a kupolának légellenállása is van. Ezen két erõ vektoriális eredõje hivatott meggátolni a rajta imbálódzó ember gravitációs gyorsulását, és egy konstans lassú ereszkedésû mozgást eredményez. A gyorsulás azért szûnik meg, mert van a határsebesség definíció (Vne), a határsebesség pedig az a sebesség, amikor egy tárgy szabadon esés közben gyorsul mindaddig míg el nem ér egy olyan sebességet, amikor a légellenállásából fakadó ellenerõ megegyezik a gravitációs erõvel. Az ejtõernyõ gyakorlatilag a szabadon esõ manusz határsebességét csökkenti le drasztikusan.

[/cserf][/fülünyúl]

lamase
randa lokó

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

hen-tes
bocs, nem tudtam kihagyni

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

MerlinW
hülye lehetsz😄DD

[merlinw.org]

DanielT
Te állat 😄DD
hen-tes
a levegõ beszorul az ernyõ nagy felülete alá, így az vissza tart a mozgástól/vagy attól, hogy becsapódj. kb röviden ennyi

bazza
hi all!
Nincs vmi tipp arra, hogy melyik tuning garázsba mit lehet bevinni, mert egy csomó helyen rábaszok, és nemengedi be a verdám...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

FRenkie
Hogy mûködik az ejtõernyõ srácok?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

DJ Skyline
na most már fullos lett a regem a theborggaming.com fórumára!<#hehe>

gracias senorita!!!

Na megyek SP-t nézni, Buenas noches Kata y mi amigos.

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Kata
persze 😊

[/cserf][/fülünyúl]

1. Jah, és miután megvan Zero boltja, akkor ha bemegyek megint ad olyan repcsi küldetést, Azért mit kapok ha megcsinálom?

2. A repülõs suli 1. feladatában számít, h hol megyek át a karikán?

én azt a repcsis küldetést már párszor megcsináltam, csak elõször nem tudtam, h kell irányítani, de amint rájöttem egybõl sikerült.

Lehet, ha a repülõs suliban még gyakorlok kicsit az is fog sikerülni.

DJ Skyline
na ja de van akiknek problematikát jelent az SA fizikája is!😄
mondjuk én is megszenvedtem az RC repcsis küdetéssel,mikor lekell lõni a futárokat!<#idiota>

😄

oké, holnap még én is próbálom a körözést, de ha nem m1 megcsinálod?

Sanyix
Pedig az IL-2 nek semmi köze az SA nagyonhülye repülõfizikájához 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kata
még próbálkozom, ha feladom mint a kétkerekezést, akkor küldöm. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😛

[/cserf][/fülünyúl]

Cserélünk megint mentést? Bár én még nem vagyok a lövöldözõsnél, de lehet, h sikerülne. Lõni jobban tudok, mint repülni. 😊

DJ Skyline
annak könnyû aki IL-2 rep szimmel tolja az SA mellett!😄D

Kata
Azok könnyûek, simán vettem aranyra mindet. 😊 A repsuliban nekem egyelõre csak a lövészet 95%-os, de ott nem igazán tudok rövidebb idõ alatt végezni. :/

[/cserf][/fülünyúl]

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2 óra szenvedés után végre sikerült megcsinálom a repülis suli 3. feladatát, kõrbe menni, erre beadja ugyanazt 4.nek csak még le is kell szálni. 😞((((

Jah, és az elsõ feladatnál miért csak 94%ot ad? Gyorsabban nem tudok menni. Vagy az is számít, h hol megyek át a kõrön?

R0sc0
dehogyis tok jo mikor elötted van egy fal és átuugrod, vagy a sztrádán a kocsikat ugrod át amik jonnek szembe. ha pont ugy találod el a kocsit az autopályán hogy a szélvédõjére érkezel akkor rohadt magasra felrepulsz. negyon poen ki kell probálni 😉

MerlinW
én csak a ctrl-os láfekszem, járdáraugrom trükköt ismerem😊 A fene cangázzon mikor ott a sok lóerõ😄

[merlinw.org]