GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
a gyorsbillentyûk funkciót állítottad be elég érdekesre. az ezzel kapcsolatos beállításokban kutakodj vagy írd be az XP súgójába, hogy mi a bajod és kiadja a megoldást😉

The Matrix has you...

Duddits
Akkor ajánlom rádiót az Insert, Delete gombbal választani. Kormányzást meg valami kontrollerrel, vagy kormány. <#wink><#nyes>

Palinko
ez elég furcsa.. szerintem azért szórakozik,mert egyszerre több billentyût nyomsz.. nézz szét a control panelban a keyboardnál..
bigapó
rendesen elolvasta, csak valószínûleg a srác rendelkezettt egy korábbi "verzióval" is, így ennek a következménye lehet, hogy szívatja a progi😉 Én ezért nem veszem meg😛

...csak vicceltem...😉

The Matrix has you...

Palinko
kössz a térképet! 😊 egy jó ideje ólálkodok az a avispa country club körül,de még nem találtam meg Katie-t.. hol van pontosan?
Sziasztok! Segítség kéne! Nem tudom volt-e már vkinél hasonló probléma. Szóval játszok a játékkal (nem csak a GTA-nál jelentkezik) és mondjuk 2x megnyomom az r-t hogy rádiót váltsak erre kidob az asztalra és bejön a regedit. Vagy kormáynzok az autóval (kurzorgombokkal) egszer scak bejön a stratmenü kivág az asztalra a játék lemegy a tálcára. Ki nem lép mert fut a game de pl így kurva idegesítõ vezetni mert 2-3mp-nként kidob. Vagy vezetnm a repülõt nyomo az iráyngombokat plusz q vagy e ekkro is bejön vmi. És egymás után mdinig, hiába lépek vissza megint bejön. Mi van rosszul beállítva? Mit kapcosljak ki? Vagy mi a teendõ? Elõre is kössz a segítséget.

Duddits
Vagy nem olvastad el rendesen, vagy nem tudom...

"megvásároltam a GTA San Andreast"
Ezt írta.

Carlos
VC-hez volt ilyen.
SA-hoz még nem találtam.

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
kösz a térképet. olyanod nincs amin a páncél-lelõhelyek vannak csak rajta? esetleg egy olyan interaktív, amin be ill. ki lehet kapcsolni a kívánt dolgokat? egy oldalon láttam ilyet (Java-map), de nem tudom, hogy azt hogy lehetne leszedni.

The Matrix has you...

Carlos
Látod.
A warez szétcseszte a gépedet!
Vegyél újat, vegyél SA-t is mellé.

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
Palinko
hol van a avispa country club?csak azt tudom,hogy San Fieroban,de nem találom sehol 😊
DJ Skyline
nincs ma valami nagy forgalom!😊)

littleNorbi
Ay ocream Island amit a codnamegta.hu-ról lehet letölteni az az hol van a játékba ?

bigapó
??

hát amik a tengerben úszkálnak😊 a banner-en van link a térképhez, hogy hol találod meg õket.

The Matrix has you...

Na hali mindenkinek!

Az volna a problémám, hogy megvásároltam a GTA San Andreast (ami ha jól tudom securom védelemmel van ellátva), feltelepítettem, csodálatosan megy viszont más cd-knél vagy dvd-knél egyszerûen lebénul a cd íróm is és a dvd olvasóm is. És amíg bénázik a cd-kkel, addig a gép sem reagál semmire. Gyakorlatilag megfagy. Néha elég ha kiveszem az adott cd-t és visszatér minden a régi kerékvágásba, de jópárszor újra kellett indítani a gépet. Próbáltam azt is, hogy csak az egyik meghajtó volt bekötve, de így is szaraxik...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

mik azok a kagylók??

bigapó
szedjed össze a kagylókat. számít, hidd el. van egy lista, hogy melyik ruha mennyit nyom a latba. valamelyik linken megtalálod a FAQ-ban.

The Matrix has you...

az nem jó ha a nicns rajtam felsõ csak nadrág elul meg egy fejkendõ és a maxon van a muscle?😊 a kocsit meg most vettem és újítottam felm vagyis az a kocsis küldetés 😊

geri15
ala csony? 😄 egyépként ha jól öltözköcc és menõ kocsid van akkor fogják magukat összepisilni a lányok ha meglátnak 😛 és inkább szexepil, mint sex appeal ^^

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

hogyan lehet növelni a sex appaelt? az nagyon ala csony szinten van 😊

Amse
Thx!Beraktam.

DJ Skyline
és milyen autót szeretnél készíteni?😄

XaoS
na ez nekem mind megvan 😊 van türelmem bõven és infók is vannak 😊 akkor nekikezdek lehet 😄

DJ Skyline
írj Amsénak,õ szerkeszti a FAQ-t

Takimate

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
Sziasztok !
Nem jó a végigjátszás link a FAQ-ban..

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

DJ Skyline
jah...reméljük lesz ma valamivel színvonalasabb cucc is...

cement
és hát elég gyengus 😄

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
mondjuk ezt áradatnak nem nevezném...inkább felhozatal...

DJ Skyline
mai áradat

ez milyen szar:
1993 Honda Accord

letöltés

Specialized P.3 Mountain Bike v 0.8

letöltés

C&C chop

letöltés

DJ Skyline
tényleg...sorry...fél1kor én már félig az ágyban voltam!😄

TothLaci
"please
Emuláció - 2005-07-28 02:10:00 Kommentek (17 db)

Valahogy sikerült… Rendben van, rendben van, nem figyelnek. Ez a vendégaccountjuk, mindig más használja, így nem fogják rögtön… Jól van, elég volt.
Tudom, hogy mire készülnek, láttam õket. A hátam mögött susmorognak, értitek? Nem ezt érdemlem, a hétszentségit neki, nem ezt! Nem így, nem így, nem így!!! Miért nem tudják nyugodtan, normálisan? Leülhetnénk, elmondhatnák. ÉN mindig meghallgattam õket. ÉN mindig ott voltam nekik. Õk meg… Hálátlan, kegyetlen, szívtelen banda. Ha õk így, akkor majd… megmutatom nekik, meg én, majd meglátjátok. Segítségre van szükségem, sok segítségre.
Csak annyit írj: „Én megértelek”. Csak ennyit. Tudnom kell, éreznem kell, hogy mögöttem álltok. ÍRJ!!! Kérlek, kérlek, írj!
Masako (02:10)

Kapcsolódó hírek "
TothLaci
Loooooooooool 576.hu
ffxi
Csak az a bökkenõ, hogy a mûveleteket megcsináltam, és nem is 1szer. Sztem más bajok vannak, pl.: rossz verzió a gémem?

Fákjúal!

San Fierroban van fényképezõgép, pl a vasútállomás épületében. De elvileg mindenhol van, ahol kell képet csinálni!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Bemásolod a zenéket vagy a parancsikonjaikat az User Tracks mappába, utána a játék menüében megnyomod a scan-t, s majd végül a játék közben az User Tracks radiot választod ki.

De azt hiszem pontosan le van írva a FAQ-ba!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

ffxi
Nem mûxik a User Tracks! Mit kell csinálnom? THX

Fákjúal!

MerlinW
Mind3ból sok kell.
Nem töltök napi 8 órát 3ds elõtt, de nekem 2-3 nap kell hogy lemodellezzek igényesen egy autót. Motor még több idõ. És itt a kulcsszó az idõ..😊 Borzalmasan sok autónk lenne, ha 3ds-el melóznék, és tudnék munkaidõben foglalkozni ezekkel..😊 Dehát sajna nem...

[merlinw.org]

Kit--Kat
figy ott a weapon térképen 1000helyen van....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zaki
mikor megérkezel elõször san fierroba, és ahol elõször tudsz csak menteni abba a házba... asszem pont az autósuli elõtti házba ha jól emléxem, mert én már hónapok óta végigtoltam a játékot ps2-n :/

littleNorbi
San Fierro-ban hol?

littleNorbi
az Los Santos.

zaki
akkor nem szóltam <#zavart1>

DJ Skyline
van a Dzsonzon házban is ahogy az emeleten kijössz a ruhásszekrénybõl(<#idiota>),és azzal szemben van egy szoba

zaki
asszem az csak San Fierroban van

DJ Skyline
nem tudom...idõ,türelem,megfelelõ infó a verdáról,és egy 3d prog...pl maya vagy 3d studio max...

XaoS
lenne egy LAMAs kérdésem (leeht lemaradtam valamirõl) de....... hogyan tudtok autot készíteni a SAnhoz? Miylen programmal? és mi a neve neki? mert szívesen én is nekiállnék!

littleNorbi
Helló!
Hol lehet Las Venturas-ban fényképezõt találni ?

DJ Skyline
nem még sajnos...láma kérdés,de te a fix.tv-nél dolgozol?😮