GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor elõször játszottam kigyúrtam magam, meg megcsináltam a tûzoltós küldit, meg vettem egy házat poénból las venturasban. Egyszóval kalandoztam... de akkor sem nyílt meg ez a CV lowrider race küldi.
Most másodjára csak a sztorit csináltam szigorúan. DE ugyanaz a tünet.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Tulajdonképpen mi a probléma? nem adja be a küldetéseket? vagy csak a Cesar féle nincs meg? mert lehet, hogy más küldit viszont tudnál csinálni. régen voltam már erre, de nekem egyszersem akadt olyan, hogy egy küldit sem tudok megcsinálni, mert nem adja be. nézzél szét a városban, hátha akad valami meló😊 vagy addig csináld meg a tag-eket. vagy a taxis küldit vagy a stricizést. van lehetõség😊)
The Matrix has you...
Egyébként újrakezdtem.. már az OG HOUSE PARTY küldetés elõttit csinálom, de még mindig sehol a CV mission ikon ! Pedig áll a garázsban egy lowrider.
biztos ki van jelezve vhol 😊 vagy mondott valamit! jó ide az angoltudás 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Még1x köszi !
De azért jobb mint a semmi. Én innen szedtem.
The Matrix has you...
Itt adja Ceasar Vialpando a külsetést.
A Voodoo kocsi a szembeni házak között parkol.
Egyenként töltsd be a korábbi limentéseidet.
Ahol az utcán megnézve a térképet ott van
CV (Ceasar Vialpando) jele, ott menj a
küldetést teljesíteni.

mindig kiírja, hogy kik adnak küldetést.
CV - Ceasar Vialpando
és
OG - OG Loc
is adhat küldetést a lowrider versenyes küldetés elõtt.
Bármelyikhez lehet menni, a
küldetések sorrendje tetszés szerint választható,
ha többen is adnak egyszerre.
Nálam a küldetések sorrendje :
Big Smoke
Sweet & Kendl
Ryder
Tagging Up Turf
Cleaning The Hood
Drive-Thru
Nines And AK's
Drive-By
Sweet's Girl
Cesar Vialpando
Home Invasion
Catalyst
Robbing Uncle Sam
OG Loc
Running Dog
Life's A Beach
Wrong Side Of The Tracks
Just Business
High Stakes, Low-rider - Low-rider autóverseny
Madd Dogg's Rhymes
Burning Desire - Desire megmentése
Doberman
Los Sepulcros
Gray Imports
Management Issues
House Party - Házibuli
Reuniting The Families
The Green Sabre
Badlands
Tanker Commander
Body Harvest
King in Exile
First Date - Elsõ találkozás Catalinával
Against All Odds
Gone Courting
Small Town Bank
Made In Heaven
First Base
Local Liquor Store
Wu Zi Mu
Nem kell elõlrõl kezdeni, csak egy korábbi helyzetben
elõször válaszd Ceasar-t. amikor legelõször megjelenik a térképen.
Csak utána teljesítsd a többit, ha egyszerre többen is adnak küldetést.
és a zsákutca elején egy kicsit fényesebb, másabb ház van. Talán az lehet cesar háza, de a gáz az a piros karika...
annak mindig kell lennie egyébként a játék alatt nem ?
Mármint nem barátnõé vagy ilyenek, hanem a fõszál..
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a reptertol eszakra, a legkozlebbi zsakutca
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
OG LOC csinál egy bulit... aztán jönnek a lila ballasok, két kocsik mögül lõnek
aztán a hídról kell leszedni 5-öt, majd mögüled jönnek... elég szivatós. Mindenkit lelõsz, video hogy visszamentek a buliba. kép elsötétül, mission complete, + respect szokásos...
ééés ugye... további mission nincs a map-en.... 😞
vagy nem õriztem meg az elsõ low rider kocsimat a garázsban?
gondolkodom mi lehet...
A leírás alapján a CESAR VIALPANDO HIGH STAKES LOW RIDER küldi jönne, de nincs jelölve sehol.
Megcsináltam persze az utolsó missiont. Már 5-ször kb. hogy hátha csak beakadt, de nem. Nem akarja mutatni, hol a next mission...
ötlet ?
aztán asszemm felrobantottam egyiket,és ugy kkitudtam tolni
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nekem is volt ilyen, nagy nehezen kitaszigaltam,
persze szuk utca, ahol soha semmi forgalom, hirtelen hatalmas tomegnyomor, dudalas, elunas, lokdosodes, CJ-t belokes sarga bizbaszba, lakasba be, lakasbol ki, kocsinak hult helye 😊
de volt olyan is, hogy misszio vegen festobe be, respect, azam de lekoccolt kamionoskam utanam, kamionnal kocsira ra, se elore se hatra, kiszallni detto, felrobbanas, oromkodes 😊
regebbi mentesed nincs, hogy csak az uccsot csinald meg ujra?
én olyanokon tudok beindulni mikor pl. volt egy iylen eset:
beálltam a garázsba elöször egy motorral,hátra benyomtam,utána két kocsival egymás mellé.kiszállni kitudtam simán,el is mentettem.
miután mentem visza a garazshoz,szállnék be a kocsiiba,de nem bir beszállni,pedig annyi hely van a két kocsi közt hogy még az ajto is nagyjábol kinyilt 😄
és egy olyan bug jött ekkor mindig elõ mikor probálkoztasm beszallni,hogy a csavo hirtelen a garázs tetején kötött ki.....cseppet ideges voltam
eppen a ket bekomalt tagot fuvarozom vissza, ugye kigyofarm, probalok lodozni, erre mindig odamaszik a ket majom a celkereszt ele, a csaj kozben beszallt egy kocsiba, es CJ-t utogeti el (franko, mert ettol lehet aztan serulni igazan) ugye durvabb fegyver nem jo, mert a ket majom a robbanastol kifexik, szal es akkor meg jott ket rendorauto is, azok is lottek, abszolut kaosz az egesz
ergo duhonges, asztalcsapkodas, mentesi rendszer szidalmazasa 😊
ki kell irnia, milyen missziokat lehet felvenni
Most elkezdtem tök elölrõl, hátha csak bekavarodott a game.
Sehol egy mission a MAP-en... eléggé nemnormális...
innen
Próbáld ki azokat a helyzeteket.
A Hot Coffee MOD helyzeteit is.
Ha ott tovább tudsz menni, akkor a te
játékhelyzeteid hibásak...
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
vagy már hamarabb is lehet ?
Parkol ugyan 2 low rider kocsi is egy egy ház elõtt, de SEMMI MISSION KEZDÕ hely nincs arrafelé... sokadszor nézem át.
kezdek belehülyülni... :-/