GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takimate
Ezt most újrakezdtem az elejétõl, és ugyanaz a hiba...

Mikor elõször játszottam kigyúrtam magam, meg megcsináltam a tûzoltós küldit, meg vettem egy házat poénból las venturasban. Egyszóval kalandoztam... de akkor sem nyílt meg ez a CV lowrider race küldi.

Most másodjára csak a sztorit csináltam szigorúan. DE ugyanaz a tünet.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Az a küldetés volt már, mikor elkellett vinned egy low-ridet egy garázsba felturbózni??? (Az a küldetés neve, hogy Ceaser V...)

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Takimate
Nah így néz ki most a térképem az OG HOUSE PARTY UTÁN :

bigapó
Hi Takimate!

Tulajdonképpen mi a probléma? nem adja be a küldetéseket? vagy csak a Cesar féle nincs meg? mert lehet, hogy más küldit viszont tudnál csinálni. régen voltam már erre, de nekem egyszersem akadt olyan, hogy egy küldit sem tudok megcsinálni, mert nem adja be. nézzél szét a városban, hátha akad valami meló😊 vagy addig csináld meg a tag-eket. vagy a taxis küldit vagy a stricizést. van lehetõség😊)

The Matrix has you...

tepi5
Lehet auto hangot berakni a játékba?Ha igen hogyan?????

Forza Italia OoO Forza Juventus

ewuk
amúgy lehet hogy egy idõ után visszahívott volna, késõbb mindig fog zaklatni mindenféle küldetésekkel...
Takimate
persze. azzal mentem oda... egy felturbózott blade-del. de sehol semmi mission...

Egyébként újrakezdtem.. már az OG HOUSE PARTY küldetés elõttit csinálom, de még mindig sehol a CV mission ikon ! Pedig áll a garázsban egy lowrider.

Aquir
nem muszáj házat venni hogy végignyomd a fõmissionokat 😊

biztos ki van jelezve vhol 😊 vagy mondott valamit! jó ide az angoltudás 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
szereztél lowridert? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
egyszerû, csak 2 szó: ütemre nyomd 😊

Takimate
Nagyon köszi. Nem emlékszem, hogy valaha is lett volna nekem a térképemen "CV" ikon... Mivel rámentegettem már az állásokra muszáj újrakezdenem, de majd most figyelek.
Még1x köszi !

Takimate
Itt ugyan van egy magyarítás, de állítólag nagyon nem fullos...
De azért jobb mint a semmi. Én innen szedtem.

Takimate
igen mer az elsõ lowrider meeting az kicsit könnyebb volt állítólag 😊))

bigapó
korábban le volt írva, keress rá. lényeg, hogy a low-rideres autóddal ütemre ugráltasd az autód. a lényeg az ütemen van! figyeld a zenét, meg hogy milyen irányt kell majd nyomni. amit felül ír, hogy good meg bad, azt felejtsd el, mert az éppen aktuális helyzetet írja. mikor a kör közepébe ér akkor nyomd a gombot, ami alapból a numerikus billentyûk. megnézheted a controlls-ban, hogy a special controll key (alsó négy) beállításai mik. sokat kell gyakorolni. nekem anno ez a küldi elsõre ment, de azóta mikor vinni kell a barátnõket táncolni, folyton elcseszem...nincs ritmusérzékem biztos, meg néha akadozik is.

The Matrix has you...

Hello sziasztok!Van 1 kis problémám az egyik résznél.Van 1 kocsi amivel el kell menni egy helyre ,ahol 1 versenyen kell résztvenni.Valami rapper verseny ahol a kocsi mozgását osztályozzák.Futómûhidraulika,ilyesmi.Ha valaki tudna segíteni mert már azt is próbáltam,hogy a körön belül és kívül megadni az irányt amit megadnak,de sehogy nem sikerült.Elõre is köszönöm!
Dzsotin!Honnan szedted le a magyarosítást hozzá?Kéne nekem is.Légyszi add meg a címet!köszi

Itt adja Ceasar Vialpando a külsetést.
A Voodoo kocsi a szembeni házak között parkol.
Egyenként töltsd be a korábbi limentéseidet.
Ahol az utcán megnézve a térképet ott van
CV (Ceasar Vialpando) jele, ott menj a
küldetést teljesíteni.

I.C.ram
4wd mod minek? eddig is votlak 4wd-s kocsi ka játékban. asszem az összes terepjáró 4wd-s. Ezt úgy lehet kipróbálni, hogy behúzod a kéziféket, és nyomod a gázt, és megnézed, hogy pörög-e az elsõkerék/halad-e az autó.

A TÉRKÉP megnézésekor az "L" billentyût megnyomva
mindig kiírja, hogy kik adnak küldetést.

CV - Ceasar Vialpando
és
OG - OG Loc
is adhat küldetést a lowrider versenyes küldetés elõtt.
Bármelyikhez lehet menni, a
küldetések sorrendje tetszés szerint választható,
ha többen is adnak egyszerre.

Nálam a küldetések sorrendje :

Big Smoke
Sweet & Kendl
Ryder
Tagging Up Turf
Cleaning The Hood
Drive-Thru
Nines And AK's
Drive-By
Sweet's Girl
Cesar Vialpando
Home Invasion
Catalyst
Robbing Uncle Sam
OG Loc
Running Dog
Life's A Beach
Wrong Side Of The Tracks
Just Business
High Stakes, Low-rider - Low-rider autóverseny
Madd Dogg's Rhymes
Burning Desire - Desire megmentése
Doberman
Los Sepulcros
Gray Imports
Management Issues
House Party - Házibuli
Reuniting The Families
The Green Sabre
Badlands
Tanker Commander
Body Harvest
King in Exile
First Date - Elsõ találkozás Catalinával
Against All Odds
Gone Courting
Small Town Bank
Made In Heaven
First Base
Local Liquor Store
Wu Zi Mu

Nem kell elõlrõl kezdeni, csak egy korábbi helyzetben
elõször válaszd Ceasar-t. amikor legelõször megjelenik a térképen.
Csak utána teljesítsd a többit, ha egyszerre többen is adnak küldetést.

Takimate
igen... és két low rider parkol abban az utcában. ott meg is vettem azt a zsákutca végi házat 10.000-ért. + low riderrel mentem oda... de semmi.

és a zsákutca elején egy kicsit fényesebb, másabb ház van. Talán az lehet cesar háza, de a gáz az a piros karika...

annak mindig kell lennie egyébként a játék alatt nem ?
Mármint nem barátnõé vagy ilyenek, hanem a fõszál..

Takimate
volt egy telefonhívásom egy mission alatt, de hogy az cesar volt-e....

Mike at home
tehat a repter es a vasutallmas kozott

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
terkep
a reptertol eszakra, a legkozlebbi zsakutca

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Cesar egyebkent ott lakik, annak az utcanak az elejen, ahol hazat lehet venni a repterhez kozel

Mike at home
Cesar nem hivott fel korabban?

Takimate
Helyszín CJ házával szembeni ház.
OG LOC csinál egy bulit... aztán jönnek a lila ballasok, két kocsik mögül lõnek
aztán a hídról kell leszedni 5-öt, majd mögüled jönnek... elég szivatós. Mindenkit lelõsz, video hogy visszamentek a buliba. kép elsötétül, mission complete, + respect szokásos...
ééés ugye... további mission nincs a map-en.... 😞

Takimate
nem elég még a driving skillem ? á az hülyeség.

vagy nem õriztem meg az elsõ low rider kocsimat a garázsban?

gondolkodom mi lehet...

Mike at home
melyik is volt az, mit kellett ott csinalni?

Takimate
OG LOC- House Party küldetés után nem nyílik meg több küldetés....

A leírás alapján a CESAR VIALPANDO HIGH STAKES LOW RIDER küldi jönne, de nincs jelölve sehol.

Megcsináltam persze az utolsó missiont. Már 5-ször kb. hogy hátha csak beakadt, de nem. Nem akarja mutatni, hol a next mission...

ötlet ?

Mike at home
eaz ominozus esetben beprobalkoztam lopoautoval is, persze lopoauto hatulrol nem emeli fel a jarganyt

báttyó02
jah azt vágom,de nemtudtam olyan helyzetbe kerülni hogy kinyomjam valamelyik kocsit,mert állandoan a tetõre dobta az embert 😄
aztán asszemm felrobantottam egyiket,és ugy kkitudtam tolni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mike at home
vagy zsakmanyolt Infernusnak orules, lakas megvetele, gondolbva arra, hogy majd beallas, mig tab nyomas, infernus ellopasa 😊) hiaba utanaszaladas

Mike at home
olyankor az autokat ki kell taszigalni
nekem is volt ilyen, nagy nehezen kitaszigaltam,
persze szuk utca, ahol soha semmi forgalom, hirtelen hatalmas tomegnyomor, dudalas, elunas, lokdosodes, CJ-t belokes sarga bizbaszba, lakasba be, lakasbol ki, kocsinak hult helye 😊

de volt olyan is, hogy misszio vegen festobe be, respect, azam de lekoccolt kamionoskam utanam, kamionnal kocsira ra, se elore se hatra, kiszallni detto, felrobbanas, oromkodes 😊

Mike at home
mi volt az uccso? es azt elfogadta?
regebbi mentesed nincs, hogy csak az uccsot csinald meg ujra?

báttyó02
huhh 😄
én olyanokon tudok beindulni mikor pl. volt egy iylen eset:

beálltam a garázsba elöször egy motorral,hátra benyomtam,utána két kocsival egymás mellé.kiszállni kitudtam simán,el is mentettem.
miután mentem visza a garazshoz,szállnék be a kocsiiba,de nem bir beszállni,pedig annyi hely van a két kocsi közt hogy még az ajto is nagyjábol kinyilt 😄
és egy olyan bug jött ekkor mindig elõ mikor probálkoztasm beszallni,hogy a csavo hirtelen a garázs tetején kötött ki.....cseppet ideges voltam

Takimate
Map Legend. ja. De nincs felvehetõ mission semmi.... 😞

Mike at home
imadom a program MI-jet
eppen a ket bekomalt tagot fuvarozom vissza, ugye kigyofarm, probalok lodozni, erre mindig odamaszik a ket majom a celkereszt ele, a csaj kozben beszallt egy kocsiba, es CJ-t utogeti el (franko, mert ettol lehet aztan serulni igazan) ugye durvabb fegyver nem jo, mert a ket majom a robbanastol kifexik, szal es akkor meg jott ket rendorauto is, azok is lottek, abszolut kaosz az egesz
ergo duhonges, asztalcsapkodas, mentesi rendszer szidalmazasa 😊

báttyó02
elõkén venni megint...nem birtam végigtolni még

Mike at home
terkep L betu
ki kell irnia, milyen missziokat lehet felvenni

Mike at home
amcsiknal ez nemzeti sport

Takimate
ej-ha köszi.
Most elkezdtem tök elölrõl, hátha csak bekavarodott a game.

Sehol egy mission a MAP-en... eléggé nemnormális...

Diodi
Töltsd le a játék összes játékhelyzetét
innen
Próbáld ki azokat a helyzeteket.
A Hot Coffee MOD helyzeteit is.
Ha ott tovább tudsz menni, akkor a te
játékhelyzeteid hibásak...

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Takimate
és ez a mission OG loc house party után nyílik meg ? szigorúan ?

vagy már hamarabb is lehet ?

ewuk
akkor ez bug lehet, mert annak az utcának az elején kéne lennie egy piros cuccnak... hát sajna, akkor nem tudok segíteni.
Takimate
Ahol tudok venni egy lakást... (a vonatállomás mögött) megnéztem... meg is vettem a lakást 😊

Parkol ugyan 2 low rider kocsi is egy egy ház elõtt, de SEMMI MISSION KEZDÕ hely nincs arrafelé... sokadszor nézem át.

kezdek belehülyülni... :-/

ewuk
ahol a csákó onnan még messzebb van a ceasar, egy nyomornegyed félében, és abban az utcában ahol van tudsz te is venni egy lakást. ez lehet a kiindulópontod 😊.
DJ Skyline
na legyen még 1 ilyen is

McDonalds Mod 1.0

letöltés

DJ Skyline
2 cucc így a mai nap zárása ként:

4WD Mod...no comment,hogy mi ez

letöltés

Dr. Who 2005 Dalek HiPoly

letöltés
hogy mi ez ne kérdezzétek,annyit tudok,hogy a hydrát cseréli le

az #45264-ben betett motor 1.1 verzsönnye'
Piaggio NRG MC3 V1.1

letöltés

Takimate
ja-ja... ott találkoztam cesarral elõször... odamentem ahhoz a fickóhoz akit mondasz

erre megnyílt megint az autópattogtató verseny

de nem a LOW RIDER verseny ..sajnos