GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
sehol,mert nincs!😊

szevasztok, hol találok Andromeda-t?

Én

NaNoKuTyA
köszi!

\':..:\'

Carlos
Jobbklikk a tagon, majd G.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Óvatosan!

Þór vígi þessi rúnar

TruenoAE86
ilyen akkor van amikor motort viszel be a Transfenderbe!

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

TruenoAE86

f.szom, valaki mondja már meg hova töltsem a szalonomat!!!!!!

NaNoKuTyA
valaki segítsen pls! hogy is kell embereket toborozni, nem megy!😊 köszi

\':..:\'

Truck Driver001
?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

xotyi
lol😄

Trance&Friends nothing more..

Megcsináltam ami a FAQ-ban van, de a probléma továbbra is fent áll... 😞

Aquir
nem rendõrségi, katonai😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TruenoAE86

Ezt csináltam délelõtt...

Valaki megmondja, hová tudnám feltölteni, mert így csak nekem lessz meg! 😉

Truck Driver001
a tank meg hunter is katonai jármüvek 😊 de rendörös küldiket lehet velük csinálni<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Shaman
tank-hunter rendõrségi jármünek számít??

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Aquir
nem azt mondtam hogy tankkal nehéz, hanem hogy Hunterral a legkönnyebb 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Guer
tankal se nehéz éppenséggel 😊

Aquir
#49801, és ne feledd, Hunterrel a legkönnyebb Vigilante-et (rendõröst) csinálni 😉

Tarajos Sül
Látom még nem válaszoltak Neked ugy hogy én majd megteszem!

2 kérdés:Ki kell nyirni a kocsikkal,mocikkal menekülöket!És számolja a rendszer,hogy hányat öltél meg!

Még asszem pénzt is számláz!
Aquir
Az a jó benne hogy helikopterként és repülõként is le lehet szállni vele😊

Shaman
aham télleg....valóban írta,hogy num2-8-al lehet állítani,de csak nyomkodtam azokat össze vissza:-pp

Aquir
Num 2 Num 8, és voilá máris száguld 😉

zolo
A sarokban kiírta hogy (eredeti beállítások szerint)a 8-as,2-es num.billentyûk segítségével be tudod állítani a fúvókákat.Ha függõlegesen vannak egyhelyben lebegsz,ha vízszintesen akkor ugy repül mint bármelyik másik repülõ.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Shaman
hmmm amikor visszatérsz Los Santosba s el kell menni egy hajóra,s lopni egy gépet,elég nehézkes annak a gépnek az irányítása....pedig eddig simán tudtam bármilyen géppel repülni,mintha vegyítették volna a helikopter meg a repülö irányítását...

sure
Nekem ezt akkor csinálja, ha a joystick (Saitek Cyborg Evo) be van kötve. Kihúzom, azt OK (GTA-ra nem pazarlom a potméter-kopási kvótát, ki van az már kopva így is rendesen...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Én meg warez problémára gyanaxom.

Isten nem bottal, hanem VMware.

TheCables
1: elbaszod
2: le van irva

szivesen

heló! 2 kérdésem van, 1: ugyebár 50 taxis küldetést meg kel lcsinálni a 100%hoz... elkezdtem és 20nál kiírta hogy mission complete... megpróbáltam ujra és ujrakezdte a számlálást.?! akkor most megvan a taxis küldetésem? 2: a rendõr küdletéseknél mit kell csinálnI?
berczy
Tényleg senki nem tud megoldást a kamera forgására vehile módban? Nagyon gáz!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Aquir
nyugi már tudjuk... 😉

Akos 001
az

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

zaki
perverz állat 😄DD

Akos 001
lopott biciklit dugni?????<#wilting>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kit--Kat
:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
<#levele><#help>

DJ Skyline
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Akos 001
San Fierroban az autószalonod mödött van egy piros kör.Autóversenyzés.Az egyik versenyen egy Phoenix-el kell menned.Ha elindul a verseny elviszed a kocsit a garázsodba,kiszálsz és megvárod míg lejár az idöd.Aztán save,és kész.

DJ Skyline
#497491#49751

SNAKE01
hogy tudok phoenixet szerezni???

Akos 001
reinstall

Akos 001
azé azt NEM mondtam. nem is ismerem<#falbav>

Carlos
Mondok jobbat.
Még annó a CRC (Cross Racing Chmp)-nél volt egy olyan móka hogy a fiatalember úgy forgatta (!!!) a lábfejét, ahogy tekerte a kormányt.
Jókat röhögtünk rajta.

Þór vígi þessi rúnar

zaki
dugnád, mint a lopott biciklit, mi? <#ravasz1>

<õ is> <#vigyor1>

zaki
nagytalpú Carl, kicsit vezess lassabban <#idiota>

Akos 001
ne legyél má ennyire "gyík"

<#vigyor3>

Carlos
"Audió próblémára gyanakszom"
Ez tetszik...

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline

Akos 001
nem nyúltál az eredeti zenékhez?

xotyi
nah hajrá😄 /thx 4 dö help

Trance&Friends nothing more..