GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001
Tab

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Tab

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Truck Driver001
nyomd meg a tabot 😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

zolo
elõfordulhat hogy van cj-nél ejtõernyõ...háthaazért nem veszi fel

http://flickr.com/photos/zolika90/

Gerry
tab?

Truck Driver001
tab...

Gerry
Hi all!
Lenne egy kérdésem az egyik küldetéssel kapcsolatban: Breaking The Bank At Caligula's
Olvasgattam a fórumot, de úgy látom nem járt senki sem úgy mint én:
Minden megven, fent vagyok a tetõn, eljutok ez ernyõig, még a mellényem is megvan, életem fullos, de CJ nem veszi fel az ernyõt... Ott rohangászok, helikopterbõl lõnek, és jönnek a kommandósok, de nem hajlandó felvenni az ernyõt. Mit lehet ilyenkor csinálni?? Már hatodszor kezdem újra, és állatira idegesít, mert szerintem nem én b*szom el, és az ilyentõl totál el tud menni a kedvem, már ott tartok, hogy uninstall, mert teljesen felidegesített! Van valakinek valami tippje?

Truck Driver001
na látod ezt én is😊

Akos 001
háát ez nagyon...<#duhos2>

xotyi
56-os Buick Special Coupé ilyet is szívesen látnék a gémben😊

Trance&Friends nothing more..

Truck Driver001
na ezek valok bele😊 NAGGYON ZSIR A LINK!!!!!!!!!tele wan faxa képekel😊...ebböl kéne 1 modot csinálni az sa-hoz..1 csomo ilyen auto lenne benne felnyomod az exe-t oszt má jáccol is.... mindenhol ilyenek járkálnának tök zsir lenne😊

xotyi
Heinekenesbe még nemis lenne feltünõ a csillag😄😛

xotyi
ezeket pont az elöbb néztem😄 én ezekettudnám elképzelni a SA-hoz, némelyik márt megvan😊

DJ Skyline
Red Star Spray Tags v1.0
kép
letöltés

Truck Driver001
nem tetszenek :S..talán a Cadillac Escalade...még az a legjobb...de a többi nem az sa-ba valo😊

DJ Skyline
néhány új cumó

Volvo XC 90

letöltés

Simson SR50 v1.0

letöltés

Cadillac Escalade

letöltés

Audi S6 Tuning

letöltés

Renault Vel Satis

letöltés

zaki
lál mi volt itt <#idiota>

Fred10
miért van az hogy amikor beteszek kocsikat néha jó lesz és némelyik kocsinak meg aránytalan nagy kerekei lesznek???

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

narazzino
de gondolom egy nocd crack is elég lenne

narazzino
lehet hogy az a gond hogy image-bõl kellene indítani?

narazzino
senki nem tud segíteni?

Truck Driver001
ja ja 😄DDDDDDDD

DJ Skyline
én igen,illetve még nem mert nincs jogsim,de kinek kell jogsi!?😄DD

k8bal
nyugi én is!
csak még nem vezethetném!
<#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

narazzino
sziasztok!
Van egy kis gondom.egészen eddig ment a játék csak miután leformatáltam a gépet és most újra feltettem nem mûködik.a crack amit a faq ír hogy onnan szedjem le nekem nem jó. azt írja ki hogy hibás.máshonnan meg nem tudom leszedni.próbálkoztam a regedittel is, megcsináltam úgy ahogy kell, de nem indul így se. kéri a cd-t, ha meg banne van akkor meg az eredetit. ha tudtok légyszíves segítsetek!

Truck Driver001
Al bundy-na nagyon is yó dodge-ja wan..csak kicsit öreg és xar😊...de felujitva 1 isten lenne😊..ahogy a többi ilyen faxa auto...bár mondjuk én elfogadnám olyan állapotba is😊

k8bal
Al Bundy-nak mien Dodge-ja van?
tudom hogy az is vmi ilyesmi!
<#nyes>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Skyline
én is szeretem a régi,amcsi erõgépeket!<#eljen>

Truck Driver001
höhö az yó😄DD meg az ilyen camaro,chevy,meg ez a dodge,stb....szal az ilyenek😊

DJ Skyline
Dodge Challenger

Truck Driver001
egypk milyen auto?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD(nem natyon ért hozzájuk de nagyon tetszenek neki az ilyen amcsi dögök,föleg az ilyen formájuak)

Truck Driver001
na megjöttem és hoztam magamal 1 bödön zsirt...10-böl 10-et kap ez a werda nagyon zsiros.....<#eljen><#eljen>

k8bal
háát! ez már nem olyan szép!
bár narancs-ba tuningal még elmegy!

DJ Skyline
Supra:
Szerintem ronda...
Gyárilag:

Megspékelve(Így valamivel szebb,de ez sem az igazi):

k8bal
ez tök jól néz ki!
de ez a narancs nálad nagyon ott van látom! <#eljen>

Aquir
1. manuális célzás van jobbgombbal, ne már azt várd hogy magától céloz a gép 😊

2. nem lehet

3. imgtool

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ Skyline
Megnéztem a Challengert meg a Suprát...

Challenger
Gyárilag:

Megspékelve:

Csak egy a baj,hogy CJ lába itt is kilóg alul...Igaz nem vészesen,de látható

zolo
szerintem ezt a kérdést próbáld feltenni a hardwire fórumban!

zolo
<#worship>szép

Adott egy A gép 100MB/s kártyával, és egy B gép 1GB/s kártyával nem tudunk hálózatot teremteni a két gép között.Az IP cimek:
A gép:192.168.0.1
B gép:192.168.0.2
A MASK:255.255.255.0
A hálózat nem megy. A hálózati kártyákon lévõ égõk szerint a kapcsolat él.
TEHETATLEN VAGYOK. MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI SEGÍTENE.
A felhasználói nevet ne értsétek fére a haveromé aki nincs most itt.

MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND

DJ Skyline
ná...egész jó!😄

k8bal
ok de akkor ne irogasson ilyen faszságokat!

Akos 001
nem kell bántani,majd belejön<#mf3>

k8bal

Akos 001
na itt egy szebb kép a tegnapi Opel-ról(szerintem egész jó)

elküldöm e-mailba
k8bal
mekkoraaa! most már kuss!
mert meglátogatunk és viszünk fatestápolót is!
lehet hogy nagyon jó fejnek hiszed magad hogy itt kis-köcsögszöl de nem vagy az!
ha nem egy kibaszott nagy lámaaa!!
<#mf3><#banplz><#lama><#wilting><#banplz>

Akos 001
az is megvan<#szomoru2>

kell valakinek a végigjátszás
Akos 001
nekem is<#sniffles>