GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Lenne egy kérdésem az egyik küldetéssel kapcsolatban: Breaking The Bank At Caligula's
Olvasgattam a fórumot, de úgy látom nem járt senki sem úgy mint én:
Minden megven, fent vagyok a tetõn, eljutok ez ernyõig, még a mellényem is megvan, életem fullos, de CJ nem veszi fel az ernyõt... Ott rohangászok, helikopterbõl lõnek, és jönnek a kommandósok, de nem hajlandó felvenni az ernyõt. Mit lehet ilyenkor csinálni?? Már hatodszor kezdem újra, és állatira idegesít, mert szerintem nem én b*szom el, és az ilyentõl totál el tud menni a kedvem, már ott tartok, hogy uninstall, mert teljesen felidegesített! Van valakinek valami tippje?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Trance&Friends nothing more..
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Trance&Friends nothing more..
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
csak még nem vezethetném!
<#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Van egy kis gondom.egészen eddig ment a játék csak miután leformatáltam a gépet és most újra feltettem nem mûködik.a crack amit a faq ír hogy onnan szedjem le nekem nem jó. azt írja ki hogy hibás.máshonnan meg nem tudom leszedni.próbálkoztam a regedittel is, megcsináltam úgy ahogy kell, de nem indul így se. kéri a cd-t, ha meg banne van akkor meg az eredetit. ha tudtok légyszíves segítsetek!
tudom hogy az is vmi ilyesmi!
<#nyes>#nyes>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
bár narancs-ba tuningal még elmegy!
de ez a narancs nálad nagyon ott van látom! <#eljen>#eljen>
2. nem lehet
3. imgtool
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Challenger
Gyárilag:
Megspékelve:
Csak egy a baj,hogy CJ lába itt is kilóg alul...Igaz nem vészesen,de látható
http://flickr.com/photos/zolika90/
A gép:192.168.0.1
B gép:192.168.0.2
A MASK:255.255.255.0
A hálózat nem megy. A hálózati kártyákon lévõ égõk szerint a kapcsolat él.
TEHETATLEN VAGYOK. MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI SEGÍTENE.
A felhasználói nevet ne értsétek fére a haveromé aki nincs most itt.
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

mert meglátogatunk és viszünk fatestápolót is!
lehet hogy nagyon jó fejnek hiszed magad hogy itt kis-köcsögszöl de nem vagy az!
ha nem egy kibaszott nagy lámaaa!!
<#mf3>#mf3><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>