GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
melyiket kell átállitani az opzionsba
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Voltam zárás előtt. _______________
az a bibi hogy nem tudom meik az oké gomb mármit pl a fodrásznál rámegyek az egyik hajtípusra de nem találom a oké gombot melyik az?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*
(Tudom én találtam és mutattam be itt)
Jah, és valaki próbálta már a Ladát? Kúrv@ jó! <#nyes>#nyes>
Figy nem tudjátok hogy lehet lerázni bármien körözést. Gondolok itt ilyen kódokra h. lenyúlok a katoniaktól vmni zsír cuccot aztán 5öt körözész le kéne rázi... Hogy !?
Jah meg van a Basball-stadionban 1 ásó a cserepadon akit érdekel<#hehe>#hehe>
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Most már le nem zuhanok, de ha egyszer földet érek, csak kavargok a betonon.... <#ticking>#ticking>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Amúgy én egyszer sem vittem vibrit meg virágot.
Elvittem tánci tánci, meghúztam és örült. Másnap megint. Aztán amikor megkaptam a szerkót a 100%-ra, onnantól felejtõs volt a csaj... :p
Þór vígi þessi rúnar
The Matrix has you...
még szép hogy nem hív be 1 randi után, kb úgy 50%-tól fog behívni asszem (vagy 20 randi)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
innen
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
szélén kellett menni jobban.
Pedig elengedem az acceleration(elõre) gombot a levegõben ahogy kéri... Hogy kell ?
A GTA Mod Manager-t hogy kell használni? Nem az IMG Tool-t!
és ezért volt kicsit hibás 😊
azért köszi
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"