GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
egy suzukit akarok berakni egy másik motor helyett a játékba, van egy txd egy dff és egy nrg.col fájl. A txd-t meg dff-t berakom, de az nrg.col-lal mit csináljak? ilyen fájlt nem is talál a gta3.img-ben

bigapó
kiír két vagy három billentyû-t, ami meg lehet nyomni. ebbõl egyet kilõttél, mert valszeg csak kilépett és nem vágta le a hajad a fodrász. ez elvileg az ENTER(Return-nak is nevezi). a másik egy-két billentyût szitnén kiírja mikor odaérsz. amit ír azt nyomd. próbáld végig. elõször csak megmutatja a "mintát", ha megint megnyomod azt amivel ideértél, akkor véglegesíti.

The Matrix has you...

cicai
nekem az nem mükszik
melyiket kell átállitani az opzionsba

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Slayerboy
A hosszú 😊

Voltam zárás előtt. _______________

bigapó
space

The Matrix has you...

Slayerboy
Vice Cityben is találkoztam hasonlóval.. ott a motorháztetõ nyílt ki <#hehe>

Voltam zárás előtt. _______________

cicai
még a legelején vagyok mert már végigvittem csak elöröl kezdtem
az a bibi hogy nem tudom meik az oké gomb mármit pl a fodrásznál rámegyek az egyik hajtípusra de nem találom a oké gombot melyik az?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Kit--Kat
szép nagyon, de sajna bugos😞 Ha átfesteted paynsprayben felnyílik a csomagtere:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

TruenoAE86
pontosabban a GTA San Andreas User Files mappát

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

TruenoAE86
az egész GTA san andreas könyvtárat kell berakni, ugy lesz csak jó.

(Tudom én találtam és mutattam be itt)

Duddits
Nem tudjétok miért van az, hogy fölraktam a játékot, bemásolom a régi mentéseimet, és egyszerûen nem indúl el vele??! Nem nagyon akarom újrakezdeni, mert eléggé benne voltam már!

Jah, és valaki próbálta már a Ladát? Kúrv@ jó! <#nyes>

cicai
tudja valaki hogyan lehet betenni a pokembert a játékba?

TruenoAE86
a "data" könyvtárban a "vehicle.ide"-ben az autók neve után találsz, szövegeket.pl.washington, car, richfamily...aztán jönnek a számok, de neked, csak ez kell:0.7, 0.7(<ezel lehet. külön az elsõt és hátsót is)

Hogyan lehet a kerék nagyságot állítani?
Hello!
Figy nem tudjátok hogy lehet lerázni bármien körözést. Gondolok itt ilyen kódokra h. lenyúlok a katoniaktól vmni zsír cuccot aztán 5öt körözész le kéne rázi... Hogy !?
Jah meg van a Basball-stadionban 1 ásó a cserepadon akit érdekel<#hehe>

Ezt valaki at tudna konvertalni?
Azt ne mondd hogy a táp miatt nem tudok játszani.
TruenoAE86
lehet persze! ebbõl gond még nem volt...legalábbis nállam nem! Én minden jármûvemet(9) más autó helyére tettem mint amire azt elõírták...😄

12346
mé ne lehetne. eddig is lehetett.

Magnumrolcsi
Már átálítottad az irányítást?

Fred10
azt meglehet csinálni hogy mondjuk kiadnak egy autót a pl admiral helyére akkor azt más kocsi helyére bettenni szóval átnevezem és más autó adait írom fölül???

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Takimate
San fierro-ban kaptam egy kis piros repülõgépet egy faszitól. 5 ellenséget kell likvidálni. Az normális, hogy megõrülök annyira idegesít a repülõ irányítása ?
Most már le nem zuhanok, de ha egyszer földet érek, csak kavargok a betonon.... <#ticking>

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Carlos
Ez már csak ilyen... 😊
Amúgy én egyszer sem vittem vibrit meg virágot.
Elvittem tánci tánci, meghúztam és örült. Másnap megint. Aztán amikor megkaptam a szerkót a 100%-ra, onnantól felejtõs volt a csaj... :p

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
50%

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
úúú, ezek a k*baszott csajok! hogy milyen nehéz a kedvükben járni😊) elviszem vacsizni, kocsikázni , tánci-tánci, virág, vibrátor oszt mindig csak egy mili-t halad a csíkkal. ha meg valami nem tetszik neki, akkor kétszer annyit vesztek. ez nem igazság....

The Matrix has you...

TruenoAE86
Thnx!

Broafka
1. randi?
még szép hogy nem hív be 1 randi után, kb úgy 50%-tól fog behívni asszem (vagy 20 randi)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

shevy
fent van a hot coffe, de a 3. csaj michelle az elsõ randi után nem hívott be kávéra ez miért van?

Carlos
Eddig kik vannak benne?

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
már csak 1 barátnõ kell és kész van a barátnõmód!😄

DJ Skyline

Truck Driver001
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

TruenoAE86
Szewa! Megtudnád mondani, hogy honnan lehet azt a progit letölteni amivel gém közbe "fel lehet venni" a történéseket?! Valami rémlik, csakmár nemtudom pontosan hol találom!

Takimate
GYÁH ! semmi... sikerült 😊
szélén kellett menni jobban.

Takimate
I'm sorry, de már egy órája próbálom a driving school autó felett átugratós részét. KB 500szor próbáltam már de nem tudok megpördülni a levegõben..

Pedig elengedem az acceleration(elõre) gombot a levegõben ahogy kéri... Hogy kell ?

Magnumrolcsi
Én oda írtam hogy :"de nem biztos".

Duddits
Amúgy meg gondolom tudsz olvasni, ezért megkérdem mégegyszer!

A GTA Mod Manager-t hogy kell használni? Nem az IMG Tool-t!

Duddits
Kösz!

Esetleg aki sokat GTA-zik, felvehetne MSN-re.

Magnumrolcsi
#50264 itt elolvashatod de nem biztos, hogy benne van. 😊

Duddits
Hogy kell használni a Mod Manager-t? Nem tudom berakni a kocsikat. Létszi valaki!

Broafka
rájöttem mi volt a gond, véletlenül a vehicle.ide fájlban a banshee alatt lévõ predatorra írtam azokat a tulajdonságokat 😊
és ezért volt kicsit hibás 😊

Broafka
na mind1
azért köszi

Broafka
várj csak, még se kell, bocsi 😊

DJ Skyline
Broafka
még valamit, az eredeti vehicle.ide fájlt nem tudnád nekem elküldeni?

bigapó
ezt a logómûhely topikban kell megkérdezned.

The Matrix has you...

Kit--Kat
<#finom>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
tessék...bansheere megcsináltam a handling.cfg-t és a vehicles.ide-t...kicsomagolod bemásolod õket a data mappába és kész!😊

Broafka
így az elsõ kereket kellene nézni

DJ Skyline
nem tudom én is másik autóra tettem be,de nekem nem voltak ilyen problémáim