GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A masik, hogy hol tudom megnyitni hogy ez az ablak megjelenjen?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
helikopterrel jobbra és balra is kétféleképpen lehet "kanyarodni", onnantól meg csak az elõre és hátradöntés van (meg persze hogy milyen magasra szálljál) 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
le akartam tölteni ezt a Star Warsos repcsit, de felugrott egy ablak, hogy is kell letölteni akkor most ezt? 😊
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
1968 Ford Mustang Fastback GT-nem tom h ki csinálta ezt a kocsit,de jól elszúrta.Külsõleg egész jó is a belseje is király,de olyan rohatd magas....mindenen simán átment és még az eleje sem tört össze....szerintem Monsternak is elmenne
És lenne egy életmentõ kérdésem hozzátok! Nem tudjátok miért nem indul el a régi mentésemmel az "új" játék??! Semmi hibát nem ír ki, egyszerûen nem indul el.