GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor minek irjak le hogy igy lehet! Nem?
Azt az autot is kiprobaltam amit beraktam a kepet a Ferrari 328 GTB-t, csak a file-ra azt irta hogy This file is locked!
M@TriX
nem is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem hiszem hogy ilyen egyszeru lenne konvertalni!
Igen! ott is ugy van, hogy boonet_hi_ok! Egyebkent megprobaltam egy VC kocsit! mindent ugy csinaltam ahogy le van irva es beraktam, de nem jelent meg a jatekban az auto!
DJ Skyline
dede...a játékbeli SA kocsikat nézegetted?

koszi a segitseget! Gondoltam hogy pelda csak megkavarodtam amikor a kepen a banshee-t lattam! Egyebken beleneztem a GTA SA kocsikba es ott se hadjak el _hi szot! Szoval nem ertem! Jo lenne ha valaki leirna pontosan hogy hogy kell convertalni!
Random work
na ja milliószor engem nem is érdekel mégis lépten nyomon leírja valaki 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
Keresés a témában: alul!😊
ezeket is megbeszéltük már egy párszor!😊)

Duddits
Kerékméretet és nevet hol tudok változtatni egy kocsin?

DJ Skyline
a washing.dff az csak egy példa...neked lekell szedni egy VC-s autót és azzal próbálkozni...azt az ablakot pedig az Edit/Edit Named Selections Sets

DJ Skyline
ha van total commandered akkor azzal megtudod nézni a readme.nfo-t,úgy hogy commanderben kijelölöd a filet,és F3

DJ Skyline
<#eljen>
de remélem nem fog minden kis patakban anyahajó parkolni!😊))

DJ Skyline
rákattintasz a downloadra!😊

DJ Skyline tobb dolgot is nem ertek! Az elejen irja, hogy "Klikk az import-ra és válasszuk ki a washing.dff-et" milyen washing.dff-et hol talalom?

A masik, hogy hol tudom megnyitni hogy ez az ablak megjelenjen?

Aquir
bal egérgomb + space 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zaki
jó ez a verda, kipróbáltam <#worship>

Magnumrolcsi
Bal egérgomb + aszem ctrl, attól függ, hogy van bállítva a billentyûd . 😊

hogy kell víz alatt úszni? 😊
Aquir
csak irányítás kérdése

helikopterrel jobbra és balra is kétféleképpen lehet "kanyarodni", onnantól meg csak az elõre és hátradöntés van (meg persze hogy milyen magasra szálljál) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Atkamon
Basszus nem birom megcsináni azt a küldit amikor Zeroval egy terepasztalon egy kis helikopterrel kell lenni!<#rinya>

nincs mit!
Magnumrolcsi
Köszi.Innen sikerûlt letõlteni.

Broafka
ehez az x-fighter géphez kénének nekem pontos adatok, mit kell átírni meg ilyesmik, mert a readme.nfo-m nem mûködik, és így nem tudom berakni, valaki help pls

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Valaki meg tudna csinalni, hogy ne menjen bele az aszfaltba a kerek? thx

Magnumrolcsi
Nem tudnám valahonnan letõlteni mert est írja ki ez a [email protected] ön érdekében letíltottuk a letõltést.

Broafka
nem rossz, és úgy gyorsul mint egy motorcsónak legalább? <#vigyor>

Akos 001
nemtom,lehet<#whatever>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Duddits
Tényleg volt? <#fejvakaras>

Elnézést. Remélem az anyahajó nem volt.

Duddits
Anyahajó! Easter Bay Aircraft Carrier Boat <#wow2>

Letöltés

Broafka
ümm, lehet hogy hülye kérdés lesz
le akartam tölteni ezt a Star Warsos repcsit, de felugrott egy ablak, hogy is kell letölteni akkor most ezt? 😊

DJ Skyline
tedd be másikra!😊)
clover pl...az is egy régi amcsi verda a gémben...még a hangja is jó

Akos 001
naon béna<#zavart2>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
jó ötlet de annyit meg nem ér az a kocsi.a Sabre-t csaréli le és az az egyik kedvenc járgányon...<#vigyor5>

DJ Skyline
vótmán'!😊)
azért np!

Duddits
Ferrari Testarossa

[url="ftp://ftp.planet-multiplayer.de/sites/theborggaming.com/sanandreas_carsandbikes/Testarossa_by_Rollies77.rar"]Letöltés[/url

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6

DJ Skyline
írd át a handling.cfg-jét

Magnumrolcsi
A lap nem jeleníthetõ meg. <#szomoru1><#csodalk><#conf>

Duddits
Köfi!

Duddits
Dodge Diplomat 1985

Letöltés
Kép
Kép2
Kép3
Kép4

Akos 001
hát ez nagyon <#wilting>

1968 Ford Mustang Fastback GT-nem tom h ki csinálta ezt a kocsit,de jól elszúrta.Külsõleg egész jó is a belseje is király,de olyan rohatd magas....mindenen simán átment és még az eleje sem tört össze....szerintem Monsternak is elmenne

Magnumrolcsi
Köszi. <#wave><#wink><#eljen><#nevetes1>

DJ Skyline
ertem kossz!
Duddits
Skyline! Melyik az a mod, amivel minden kocsit tudsz tuningolni?

És lenne egy életmentõ kérdésem hozzátok! Nem tudjátok miért nem indul el a régi mentésemmel az "új" játék??! Semmi hibát nem ír ki, egyszerûen nem indul el.

DJ Skyline
nekem elég volt egy is

DJ Skyline
BMW M3

letöltés

mind a harmat fel kel telepiteni?
DJ Skyline
HOHHA
X-Wing (Star Wars Series)

letöltés

B-2 Stealth Confidential

letöltés