GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
noonooo!😄eme jármû
eredetileg fekete az autó,tehát ez nem ilyen szürkés,de a .txd-ben átlehet "színezni" feketére...

arpad vezer
Utánanéztem a dolognak. Esetleg erre gondoltál? <#vigyor0>

Árpádvezér

Gondoltam,hogy nem mind a kedvenced kocsit amiket belinkelsz! Ezeket en is birom! A Ford Falcon XBGT Hardtop az nem?
arpad vezer
Ok, Kösz. Majdmegpróbálom.

Árpádvezér

DJ Skyline
tulajdonképpen azok amiket leszedtem!😄

BMW M5
BMW M6
Checker Marathon '77
Chevrolet Chevelle SS 72
Chevrolet Silverado 2500 '86 MonsterTruck
1968 Ford Mustang Fastback Bullitt
Ford Falcon LastV8
Ford LTD Crown Victoria Interceptor LAPD '85
Hummer H1
Mazda RX-7
TRD Supra Final

tehát én nem szoktam leszedni mindent ami megjelenik,csak azért teszem be,mert hátha valakinek kell!😊

A Ferrari TestaRossanak a hatso kereke kicsit bemt van! DJ Skyline mi a kedvenc kocsid\kocsiaid?

<#nevetes1>
DJ Skyline
na akkor itt a vacsora!😄

Head and Torso Replacment pack
kép
letöltés

SUPRA GT
képek
letöltés

Koenig Specials Ferrari TestaRossa és 1987 Pontiac Fiero GT
képek és letöltés

Erre az autora gondoltal TruenoAE86?
DJ Skyline
<#nevetes1>
DJ Skyline
hjaaj...kicsi az a FAQ felirat nem látszik elég jól...:C

Örm
Hello!
A nude patchet honnan lehet letölteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

igen! Ford Falcon XBGT Hardtop
DJ Skyline
Ford Falcon?<#eljen>

Nekem ilyen lett! Szerintem jo!

eyecandy
Hali, kis segítség kéne és nem tudok visszaolvasni 50854 üzenetet... Szóval, egy idõ után nem indul el a játék, felraktam újból, az új exe-vel, futtatom a fix-patch-et, aztán meg nem tudok menteni. Így a régi mentéseimet sem tudom visszatölteni. Help plz!

DJ Skyline
várható volt!😊

Akos 001
#50852-igaz<#idiota>
#50851-a "barkoba" topikot is az nyitotta aki a "jaccunk mi is szoláncot" topikot?? nagyon nem tud írni<#gonosz1>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
van egy progi,a GXT Editor.de szerintem ugyan olyan zagyvaság fog kijönni,de azért nézd meg😊
a legjobb az lenne h küldenél egy email-t a magyarítás készítõinek,és megkérdeznéd h õk hogyan csinálják<#wink>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Atkamon
Hát igen! A játék kezd lejárni! Szépen lassan... Igaz mostanában már egyre gyorsabban!<#levele>😞

Sland
Legnépszerûbb témák
1. Fifa 2006
2. Partyarcok
3. rFACTOR
4. World of Warcraft
5. A Pc-s játékoknak leáldozott
6. Football Manager 2005
7. Battlefield 2
8. Ki van fent legtovább?
9. barkoba
10. 18 Wheels of Steel: Convoy

a partyArcok pl Duddist ala mafia G miatt megy nagyon a fia azért mert most jött ki a demója st stb...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Akos 001
<#wilting>a GTA:San Andreas topik már fenn sincs a "Legnépszerûbb Témák" listáján<#wilting>

arpad vezer
Sziasztok!

Én szeretnék egy teljesen alaszintû magyarosítást készíteni a SA-hoz. (Saját magamnak, de ha jó felrakom ftp-re) Mekkora munka ez? (Menükre gondoltam, feliratok, stb.) Grafikai fordítást nem akarok. Ezek a különbözö magyarosítások, melyek most elérhetõk nekem nem tetszenek túlságosan. Egyébként megnyitottam jegyzettömbbel az american.gtx-et a /text könyvtárból és valami marha nagy zagyvaság jött ki. Hogy tudnám ezt a szöveget olvashatóvá tenni?

Elõre is köszönöm a választ, és ha nagyon nagy hlyeség ez, akkor beszéljetek le róla. Köszi!

Árpádvezér

xotyi
csak az impala belsejével kéne valamit kezdeni..:/ az nagyon gagyi pl: nincs müszerfal,de a hátsóülés az csak hangszórókból meg erösitökböl áll.. a csomagtartó meg tele van aksikkal mint egy igazi lowrider-ben😊

Trance&Friends nothing more..

TruenoAE86
JEEE! BRUTÁLWAD CIRKÁLÓK!!!

[:::Ultimate Japanese Street Drifting:::] *drifting2_dot_com*

TruenoAE86
Én próbáltam már majdnem az összes fajtát (ki copy-ztam a többi verda txd-ébõl)
és azokse válnak be 1-es modelleknél(pl. Mustang BOSS), de pl. a '73-as Falcon Hardtopnál meg lehetett oldani, hogy ne legyen crómhatásu a fénye. Próbáltam olyat is, hogy szürke pontot rakok be, meg invertálom a színeket, de azse megy. pixelles lessz tölle a legtöbb ilyen és ehhez hasonló autó. Kár a BOSS-ért, ezt leszámítva nagyon ott wan!

Tobb auto fenyezeset erdemes kiprobalni!Olyat erdemes ami alabbol nem fenylik annyira, persze ha nem azt akarod hogy csillogjon mint alat! Valamelyik csak jo lessz! Lehet hogy leszedem az autot es majd kiprobalom melyik fenyezes jo!
xotyi
ezekis beleillenek a gémbe😊

zaki
😄

xotyi
eggyik kedvenc verdám😊

DJ Skyline

😊

és ez mi
NEM TALÁLTAM FAQ T
DJ Skyline

INNEN HA LETÖLTÖM HOGY KELL BERAKNI
DJ Skyline
autókra a válasz:

Tudom amatõr vagyok, de egyszer mindent el kell kezdeni 😊
KÖSZI
Monjuk mostmár engem is érdekelne, hogy a fenébe lehet ilyen 'extra' kocsikat bepakolni a játékba? 😊

Meg hogy lehet mindenféle hülye ruhákat aggatni erre a szerencsétlenre? 😊
Mike
nyelv kidug, rákoncerntrál, nyomkodja gomb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Én is kurvára meguntam, hogy négy napja a táncolós misszióval szenvedek, meg a lowrider-rel, úgyhogy átküldtem a mentésemet egy havernak akinek ez volt a kedvenc pályája, két perc alatt megcsinálta 😊

Azóta a megcsináltam a vonatos missziót, ahol motorral kell üldözni a vonatot, igaz, hogy csak harmadszorra sikerült, de az kurva jó 😊

Most az utána következõvel szenvedek, ez is eléggé bejön, csak baromi nehéz. Motorosok üldöznek keresztül a városon, azokat kell halomra lõni menet közben, de a végére mindig felrobbanok 😊
TruenoAE86
ha valakinek esetleg tetszene, akkor > < lesszitt

TruenoAE86
. . .és az alja is full 3D-ben van megoldva!ez eszméletlen... 😊

TruenoAE86
huhhh..., de rákattantam erre a gépvasra. az eddígi legélethübb törés modell ezen látható:

(És össz: 2,4mega az egész)

narazzino
mi a baj vele?

de úgy érzem ezzel is sokat fogok
A lowridert megcsináltam de sokat nyüglõdtem azzal is
Akos 001
pedig táncolni nagyon könnyû<#sniffles>
ugyan úgy kell mint a lowride-al

gamekapocs
ÉN IS ITT AKADTAM EL😞