GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
berakom a jármûvet és fehér miért nem színes?
Reggelt!
Atconvertaltam egy mocit! Ime:
West Coast Chopper Demon (chopper paint)
West Coast Chopper Demon (chopper nopaint)

Atconvertaltam egy mocit! Ime:
West Coast Chopper Demon (chopper paint)
West Coast Chopper Demon (chopper nopaint)

a nevedrõl hirtelen a Shrekben szereplõ király jutott eszembe 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Látom, mióta nem jártam itt (1 hónapja kb.) a fórum színvonala nem sokat változott. Persze hülyék mindig is lesznek.
nem lehet hogy valami pollemre vagy allergiás, mondjuk parlagfû vagy ilyesmi, mert én pl arra vagyok és mindig viszket a szemem ilyen augusztus és október között
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szerintem ezt o keszitette vagy nem?
A fenyezes az nem tetszik!
ja, én kérek elnézést, összekevertem a vehicles.ide-vel 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem, mert akkor akorábbi módosítás elveszik szerintem... csak az adott járgányra vonatkozó rész kell átírni benne notepaddel!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ti hogy csináltátok meg a freefall c. küldit? ahol a las venturasba érkezõ bérgyilkosokat kéne elkapni repülõvel. egyszerûen sehogy nem tudom utolérni õket, mivel a sugárhajtásos sokkal gyorsabb nálam... gondolom rá kéne zuhanni, de ahhoz nincs elég idõ hogy megforduljak 😞
te Darukezelõ (<#idiota>#idiota>), még azt akarom kérdezni, hogy némelyik autóhoz van egy vehicle.txd fájl... na azzal mi a teendõ, ha már egy elõzõ autó által be lett ez téve? írjam felül mindig, vagy mi? <#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused><#wow3>#wow3>
ok kösz. na akkor annak is a helyére valami überkirály verdát kell majd betenni, olyat, mint pl ez a ferrari 😊
bullet...ami úgy néz ki mint a Ford GT-40
ja igen, már emléxem, köszi szépen. és mi a másik kettõ, ami még ott áll? egyik asszem a hot rod, de mi a 3.?
😞
kipróbáltam ezt a ferrarit... hát qrva jó 😄
Super Gt-vel egyébként hol lehet találkozni a játékban?
kipróbáltam ezt a ferrarit... hát qrva jó 😄
Super Gt-vel egyébként hol lehet találkozni a játékban?
no problem,thx,habár ebbõl nem lehet kigyógyulni szvsz,mert csak nyáron,meg így kora õsszel viszket,amikor még erõsen süt a nap...mintha kiszáradna a szemem!<#nemtudom>#nemtudom>
jajó, bocs...<#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1>
mielõbbi gyógyulást <#smile>#smile>
mielõbbi gyógyulást <#smile>#smile>
jé tényleg,sorry!😄DDDDDDDDDDDDD
csak a jobb szememet szétszedte a nap,viszket mint a franc és épphogy látok vele...
csak a jobb szememet szétszedte a nap,viszket mint a franc és épphogy látok vele...
Oksz.Kösz!
sztem nem, mert nincs alapanyag hozzá... kb 180 jármû van játéknan (motorokkal, hajókkal, stb), és nincs sok jó minõségû verda... biztos lesz majd valamilyen mod, de arra várnunk kell. szvsz
Egy Kérdésem lenne nem lehetne a Gta3 vagy a Vice city reality-ét megcsinálni?
Bocs,hogy ha hülyeséget kérdeztem!!!
Bocs,hogy ha hülyeséget kérdeztem!!!
töltsd le ezt
Hello nem tudna nekem valaki küldeni egy mentést, ahol már meg van csinálva addig ahol átkerültetek már san fierro-ba? köszi privibe lécci
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
1.) Kérdõjelet nem ismersz?
2.) Alul van a keresõ... Tudod melyik 😛
3.) Nincs még normális, teljes...
2.) Alul van a keresõ... Tudod melyik 😛
3.) Nincs még normális, teljes...