GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hiszem ezet a progit valamilyen editornak hívják
ha tudod miröl beszélek akkor légyszi tedd be
köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
a Hot Cofee modot, hogy kell telepíteni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Audi A4
Audi A6
Audi TT
Ford Ka
Ford Ka Collection
Seat Arosa
Smart Passion
Smart Pulse
Smart Pure
VW Bora
VW Golf 3-Doors
VW Golf 5-Doors
VW Passat
+Egyebek
Ezek egy kevés segítséget nyújthatnak a Modell készítéshez.
ezekben a formákban vannak a fájlok 3DS, C4D, DWG, LWO, MAX and OBJ.
innen lehet tölteni:
http://rapidshare.de/files/4063465/10__Dosch_Design_3D_Cars.rar.html
jelszó a kicsomagoláshoz: fwc
hozzáteszem nem warezolok ugyhogy ne piszkáljanak a moderátorok.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
PLZ <#help>#help>
Én fasz véletlenül letöröltem a mentésemet! 😞(( Akinek van egy mentése a második városban az outrider misszió környékén az elküldené nekem e-mailben a [email protected] címre? Nagyon megköszönném!
Üdv: Pripyat
Még annyi hogy van valahol egy audi a6 2006-os verzió, csak nem találom.😞
Nagyon kíváncsi lennék rá!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
A másik kerdésedre a válasz: A dff file úgy épül fel, hogy van egy geometria amit szerkesztünk a maxban, van egy shadow és egy collosion, az utóbbi kettõt sajna nem szerkeszthetjük a maxban mivel nem támogatja, illetve meglehet ezt is csinálni csak picit bonyolult(ha érdekel majd elmagyarázom), erre a célra egyébként a zmodeler aktuális verziója szolgálhat, az ugyanis támogatja mind a shadow, mind a collosion módosítását. Pár napja belinkeltem egyet, amit kedves ukrán cimboráim kicsit megpiszkáltak, így mûködik benne az import is.😊
nem tervezel majd egy-két Audi modellt is? <#zavart1>#zavart1> sajnos abból elég nagy hiány van... <#sir>#sir>
Trance&Friends nothing more..
Jelenleg ezek várhatóak: golf 5 (3.és 5 ajtó) golf 4 (3 és 5 ajtó) golf 3(5 ajtó), golf 2 (3 és 5 ajtó), bwm 850, lotus esprit, valamit ma kezdtem bele a bmw legújabb 3-as sorozatú verdájába.(erre talán még felfér majd egy kis Schnitzer optika is)
http://www.grandtheftauto.fr
van 8 link, ahova rá kell kattintani, madj végül egy 120mpes visszaszámláló van, ami után elvileg le lehetne tölteni a fájlt, de nem lehet a linkre kattintani... sok kib@szott reklám, hihetetlen... <#shakehead>#shakehead> miért nem teszik fel egy normális szerverre a cuccokat? <#merges3>#merges3>
pl van egy nagy autó,amire beteszek egy kis autót...hogy magyarázzam el...
amikor ütközök már akkor ütközik az autó,mielõtt a kasztni hozzáérne valamihez...tehát az elõzõ autó méretei maradtak bent...ezt a handling.cfg-ben tudom átírni vagy ezt is a maxban?!
meg azt sem értem, hogy néha az irányítás beállításoknál miért van a readmeben csak így egymás után összeírva az összes szám... (tudod ezzel zaklattalak múltkor priviben 😛) pl így:
INFERNUS 1800.0 2725.3 1.5 0.0 0.0 -0.25 70 0.70 0.8 0.50 5 250.0 29.0 10.0 4 P 11.0 0.51 0 30.0 1.2 0.19 0.0 0.25 -0.08 0.5 0.4 0.37 0.72 95000 c0002800 c04000 1 1 0
<#confused>#confused>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Replace this line:
80,0,110 # 5 temple curtain purple purple
204,100,7 # 16 rio red green
25,51,46 # 44 green green
0,60,50 # 51 agate green green
255,85,5 # 61 race yellow solid yellow
113,116,115 # 92 medium gray poly grey
na, az nem gond, hogy az 51-es színnél el van csúszva kicsit a sor, nem passzol az oszlopába, vagy ez direkt ilyen?
sorry csak felhalmozódtak aztán most van eszemben!
a maxban néhány autónál ilyen rózsaszín és zöld színû a kasztni...na ez a játékban nálam úgy jön le,hogy 2 színû a kocsi...tehát a rózsaszínû részeket is lehet színezni az meg eléggé gáz...ezt nem lehet valahogy megoldani,hogy egyszínû legyen a kasztni?
A maxon belül természetesen a scale módosító szolgál a méretezésre, arra kell figyelni, hogy a koordináta rendszer mely tengelyén végzed a mûveletet, (xyz) vagy mindegyiken, vagy külön külön. Egyébként ha a kiválasztott objetumon nyomsz egy jobb gombot akkor ott a scale mellett van egy kis ikonka, amire kattintva elõugrik a scale módosító ablak, és ott lehet külön-külön vagy az egész objektumra nézve a méretet módosítani.
De gustibus non est disputandum!
és még annyi,hogy maxon belül,hogy tudom átméretezni a kereket?
én a kerékre jobb egérrel kattintok/scale,és akkor úgy méretezgetem igazgatom,de szvsz nem ez a legjobb megoldás
nekem mindig ujraindul játék közben a SA.
tudom hogy nem egyedüli a problémám és ha valakinek már sikerült megoldani vagy tuggya a megoldást vagy tuggya mért van ez akkor irja meg!
köszi
De gustibus non est disputandum!