GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello hogy kell telepiteni a hot coffe
Ok köszönöm , és esetleg a hanggal kapcsolatban tudsz adni valami normális linket ahonann le let tölteni olyat amivel kijavíthatóa prbléma? mert amit most töltöttem le valami dll az semmit nem ért... eax akármi vagy csak valami hibás verzió volt fent?...
zaki
én sajnos nem. próbáld meg feltenni a legújabb drivert (78.01, tegnepelõtt jött ki). jobbat nem tudok mondani

cicai
be tudnád tenni azt a dolgot amivel a garázsba akármelyik kocsit be lehet tenni
azt hiszem ezet a progit valamilyen editornak hívják
ha tudod miröl beszélek akkor légyszi tedd be
köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

a videokártya problémámra nem tud akkor senki megoldást?
zaki
úúú, ezt nézzétek meg!!!4 GTA Trilógia Tisztelet

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Örm
Hello!
a Hot Cofee modot, hogy kell telepíteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

ok megvan kossz DJ Skyline!)
DJ Skyline
thx
gta3.net-rõl asszem,vagy a gta-action.com-ról

Grat!<#eljen>Ezt mar en is neztem, de nekem hibas volt a file! Te honan szedted le?
zaki
autók neveit hogy tudom átírni? azt szeretném elérni, hogy amikor beszállok a verdába a játékban, akkor a jobb alsó sarokban ne azt írja ki, hogy pl admiral, hanem amire átneveztem (pl bmw m5). odáig eljutottam, hogy gxt editor <#zavart1>

UnknownAsshole
Na meg is van amit montam! Elinditottam a szánándreászt és 5 perc mulva:
Sland
van egy olyan program hogy Dosch Design 3D Cars. Ebben ezek az autók vannak 3d formában:
Audi A4
Audi A6
Audi TT
Ford Ka
Ford Ka Collection
Seat Arosa
Smart Passion
Smart Pulse
Smart Pure
VW Bora
VW Golf 3-Doors
VW Golf 5-Doors
VW Passat
+Egyebek

Ezek egy kevés segítséget nyújthatnak a Modell készítéshez.
ezekben a formákban vannak a fájlok 3DS, C4D, DWG, LWO, MAX and OBJ.

innen lehet tölteni:
http://rapidshare.de/files/4063465/10__Dosch_Design_3D_Cars.rar.html
jelszó a kicsomagoláshoz: fwc

hozzáteszem nem warezolok ugyhogy ne piszkáljanak a moderátorok.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Jah nekem is ez viszonylag egy normális kép van amikor nem lehet semmit látni mert nem csak az ember áll ilyen vonalakból hanem az egész mindena mi a képen van. Remélem tud valaki rá megoldást<#banplz><#szomoru1>
UnknownAsshole
Nekem nem mentés betöltésekor! Nálam egyszer csak meggondolja magát és elkezd szarakodni aztán teljesen bezizzen! Majd küldök a játékközbeni bezizzenésrõl is egy képet! Az még durvább ennél.<#zavart2>
pont ugyenilyen nekem is amikor kilépek.És a kép a játékban akkor romlik el amikor visszaöltlök egy mentést.. A hangról nem is beszáélve az többen nincs mint van :d
UnknownAsshole
ITT A PÉLDA :
UnknownAsshole
Velem is pont ez szokott történni + bezizzen az egész gép és még akkor is ijen ha kiléptem a gamebõl. Itt a példa: Valaki tudja hogy ez mi a *asztól van?!
PLZ <#help>
remélem msot bejön a kép
Ha valaki tud nekem segíteni a képen látható probléma megoldásában Írjon, megköszönném nvidia Geeforce fx 5900 as kártyám van.Illetve olyan hang javítást honann lehet leszedni ami ki is javítja ténylegesen a problémát?
DJ Skyline
ehh nem is konvertálom tovább a kamiont,mert már más megelõzõtt!😞

Prypiat
Sziasztok!

Én fasz véletlenül letöröltem a mentésemet! 😞(( Akinek van egy mentése a második városban az outrider misszió környékén az elküldené nekem e-mailben a [email protected] címre? Nagyon megköszönném!

Üdv: Pripyat

DJ Skyline
na pár kép az eddigi kreálmányokról!😊

csak ezek az aszfatlba lógó kerekek zavarnak!😞

Még annyit mondanék, ha valaki találkozik suzuki swift, akár régi, akár az új verzió normális minõségû (nem bélyegméretû) blueprintjével (top,side,front,back), az legyen kedves küldje el nekem, mert szívesen megcsinálnám a suzukikat.

kryst
Sziasztok!A repülõ sulis résznél tartok.Már szinte az mindegyiket megcsináltam,de a legutolsót egyszerûen nem sikerül.Fent van elõttem amikor fel akarok szálni a repcsivel,viszont egyszerûen nem tudok olyan magasra repülni,hogy át tudjak menni a karikán.Csak úgy,ha teszek valami kitérõt,hogy fel tudjak emelkedni olyan magasra,hogy át tudjak menni.Viszont utánna hiába csinálom meg egyszerûen nem kapok semmit rá.Csak,hogy ismételjem meg az utolsót.

Nemrég készült el az audi s4-es, attól jobb egyelõre nem is lesz, bár létezik a4 is ebbõl a modellbõl, de az szinte semmiben nem különbözik a már elkészülttõl, valamint van még a4 kombi változat, de erre már csak akkor kerül sor ha befejeztem amit eddig elkezdtem, ha esetleg valaki bevállalja az audi a4 kombit az szóljon. Gyakorlásnak kiváló (nem egyszerû konverzióról van szó, objektumonként kell összerakni az autót, textúra ellenõrzés, ahol szükséges újratextúrázás, dummy igazítás, stb, kb 2-3 nap intenzív munkát jelent.)
Még annyi hogy van valahol egy audi a6 2006-os verzió, csak nem találom.😞

xotyi
picit nagy😄

Trance&Friends nothing more..

Imrusssss
Nem tudom hogy wartburgot tud-e valaki csinálni???

Nagyon kíváncsi lennék rá!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

zaki
nem, én nem a pesti Zaki vagyok <#zavart1><#vigyor>

hpzolee
csa te az a zaki vagy akire en gondolok? Miskolci Egyetemre jarsz?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

A zöld és a rózsaszín a maxban jelenleg a gta féle primary és secondary színt takarja. Hamarosan felrakom a módosított dff scriptet abban benne lesz amit szeretnél.
A másik kerdésedre a válasz: A dff file úgy épül fel, hogy van egy geometria amit szerkesztünk a maxban, van egy shadow és egy collosion, az utóbbi kettõt sajna nem szerkeszthetjük a maxban mivel nem támogatja, illetve meglehet ezt is csinálni csak picit bonyolult(ha érdekel majd elmagyarázom), erre a célra egyébként a zmodeler aktuális verziója szolgálhat, az ugyanis támogatja mind a shadow, mind a collosion módosítását. Pár napja belinkeltem egyet, amit kedves ukrán cimboráim kicsit megpiszkáltak, így mûködik benne az import is.😊

zaki
látom nagy golf fan vagy <#zavart1><#eljen>

nem tervezel majd egy-két Audi modellt is? <#zavart1> sajnos abból elég nagy hiány van... <#sir>

xotyi
én most probáltam, ne várd meg a 120 mp-t, hanem számolás közben kattints rá,utánna márt menni fog😊

Trance&Friends nothing more..

Amiket 100%-ig én modellezek azok fellesznek rakva, az biztos 😊
Jelenleg ezek várhatóak: golf 5 (3.és 5 ajtó) golf 4 (3 és 5 ajtó) golf 3(5 ajtó), golf 2 (3 és 5 ajtó), bwm 850, lotus esprit, valamit ma kezdtem bele a bmw legújabb 3-as sorozatú verdájába.(erre talán még felfér majd egy kis Schnitzer optika is)

zaki
hát ez hihetetlen, ha volt rá nem tudom hány hete, vagy rengeteg napja, órája, hogy megcsináljon egy autót, de már nincs 2 perce arra, hogy normálisan megírja a readmet? <#zavart1><#zavart2>

zaki
találtam egy tök jó oldalt, vannak olyan cuccok is itt fent, amit máshol nem láttam, de egyszerûen nem tudok letölteni semmit <#confused>

http://www.grandtheftauto.fr

van 8 link, ahova rá kell kattintani, madj végül egy 120mpes visszaszámláló van, ami után elvileg le lehetne tölteni a fájlt, de nem lehet a linkre kattintani... sok kib@szott reklám, hihetetlen... <#shakehead> miért nem teszik fel egy normális szerverre a cuccokat? <#merges3>

DJ Skyline
mert lusta a készítõ egy olyan rídmit csinálni,amibõl ha átmásolod a számokat a handling.cfg-be,akkor ne kelljen még utánna félnapot igazgatni!😊

DJ Skyline
áááááááááá és még egy kérdés eszembejutott!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
pl van egy nagy autó,amire beteszek egy kis autót...hogy magyarázzam el...
amikor ütközök már akkor ütközik az autó,mielõtt a kasztni hozzáérne valamihez...tehát az elõzõ autó méretei maradtak bent...ezt a handling.cfg-ben tudom átírni vagy ezt is a maxban?!

zaki
én is, csak remélem, hogy ez nem baj <#zavart1>

meg azt sem értem, hogy néha az irányítás beállításoknál miért van a readmeben csak így egymás után összeírva az összes szám... (tudod ezzel zaklattalak múltkor priviben 😛) pl így:

INFERNUS 1800.0 2725.3 1.5 0.0 0.0 -0.25 70 0.70 0.8 0.50 5 250.0 29.0 10.0 4 P 11.0 0.51 0 30.0 1.2 0.19 0.0 0.25 -0.08 0.5 0.4 0.37 0.72 95000 c0002800 c04000 1 1 0

<#confused>

Sland
tegyétek közé pls a konvertált autókat mert csöpög a nyálam!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
én a biztonság kedvéért odaszoktam igazgatni!

zaki
nekem meg az volna a kérdésem, hogy pl itt van ez a színmódosítás:

Replace this line:
80,0,110 # 5 temple curtain purple purple
204,100,7 # 16 rio red green
25,51,46 # 44 green green
0,60,50 # 51 agate green green
255,85,5 # 61 race yellow solid yellow
113,116,115 # 92 medium gray poly grey

na, az nem gond, hogy az 51-es színnél el van csúszva kicsit a sor, nem passzol az oszlopába, vagy ez direkt ilyen?

zaki
pont azt akartam kérdezni, hogy pl a gta3.net-re miért nem töltöd fel az eddig ide belinkelt autóidat? mert szerintem kíváló munkák, szedné is a nép ezerrel az biztos 😊

DJ Skyline
na még egy uccsó kérdés aztán nincs több!😄
sorry csak felhalmozódtak aztán most van eszemben!
a maxban néhány autónál ilyen rózsaszín és zöld színû a kasztni...na ez a játékban nálam úgy jön le,hogy 2 színû a kocsi...tehát a rózsaszínû részeket is lehet színezni az meg eléggé gáz...ezt nem lehet valahogy megoldani,hogy egyszínû legyen a kasztni?

Hát igen ez bizony mûhelytitok 😊 Egyébként néhány byte-ról van szó. Egy kis tapasztalat birtokában bárki áttudja állítani a lock-ot unlock-ra. 😊
A maxon belül természetesen a scale módosító szolgál a méretezésre, arra kell figyelni, hogy a koordináta rendszer mely tengelyén végzed a mûveletet, (xyz) vagy mindegyiken, vagy külön külön. Egyébként ha a kiválasztott objetumon nyomsz egy jobb gombot akkor ott a scale mellett van egy kis ikonka, amire kattintva elõugrik a scale módosító ablak, és ott lehet külön-külön vagy az egész objektumra nézve a méretet módosítani.

hahó

De gustibus non est disputandum!

Errõl jut eszembe, ha jár erre valaki a http://codenamegta.hu ról legyen olyan kedves bátran tegye fel az oldalra a konverziókat amit ide linkelgettem. Sajna lamase-t már régen nem láttam itt, gondolom õ pakolgatta fel még az elején az elsõ néhány darabot.

DJ Skyline
és,hogy tudtad "feltörni" az ML500-as mercit,elvégre az levolt zárva? Vagy ez már mûhelytitok?😄

és még annyi,hogy maxon belül,hogy tudom átméretezni a kereket?
én a kerékre jobb egérrel kattintok/scale,és akkor úgy méretezgetem igazgatom,de szvsz nem ez a legjobb megoldás

Elvileg kellene engedélyt kérni hiszen mégiscsak a saját munkájáról van szó, más kérdés az, hogy szinte csak rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. Némelyik készítõ akkora patkány, hogy mutogatni kellene, azért tiltakozik ha én csinálom meg a konverziót, de képes arra, hogy a bemutatott példát amit én csináltam a sajátjaként adja ki. Persze nem mindenki ilyen, van pár normális arc is. Sajnos a nyelvi akadályok miatt nem mindíg sikerült értelmesen megbeszélni a dolgokat. Igazából amíg nem kerül ki innen, vagy a http://codenamegta.hu -ról a külföldi oldalakra, addig nincs probléma.(illetve ha kikerül akkor is sincs) Arról nem is beszélve, hogy mindenki szégyentelenül lopkod, ahonnan csak lehet. Persze ennek is megvan az ellenszere (több módszer létezik a védelemre), csak ellenem nem sokat ér egyik sem 😊

csá all!

nekem mindig ujraindul játék közben a SA.

tudom hogy nem egyedüli a problémám és ha valakinek már sikerült megoldani vagy tuggya a megoldást vagy tuggya mért van ez akkor irja meg!
köszi

De gustibus non est disputandum!