82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • BBencze
    jó ezen ne vitatkozunk régen saztam már...
  • Ryder7
    tudtommal meg randomba növeli ha egészségesen élsz, bringázol, futsz stb.
  • kabel15
    Megpróbálom köszi!
  • BBencze
    Életerőd akkor növekszik (ha jól tudom) megmenekülsz egy húzós helyzetből pl. ég a kocsid és kimászol belőle mielőtt felrobban.(bocs a szar fogalmazásért)
  • kabel15
    Hello!

Rég nem játszottam már a játékkal. Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám az élet csíkomat növelni? Elkezdtem az állóképességemet növelni de az nem növelte meg. pedig 3/4 van. (most érkeztem át Las venturas-ba)
    remélem tudtok segíteni.
    (természetesen csalások nélkül játszok)

Üdv:Kabel15
  • ldavid
    hardvertől függ az egész, nem a zenehallgatástól
    konfig meg ugye mindenkinél más van
  • USAMEN POWER
    sztem a zenehallgatás nem lassítja a másolást... nem rég vettem 17e-ért 500-gigás Western Digital winyót és tök mind1 h mit csinálok másolás közben ugyanúgy megy... sztem másnál is így kell hogy legyen, max a kábelezés szar ATA-SATA nem illik össze, és akk kitolódhat az írási idő pár percel...
  • Ryder7
    attól függ, hogy csak másolsz vagy esetleg még zenét is hallgatsz közben.
  • USAMEN POWER
    sztem tök mind1 honnan megy a zene... nyomsz egy másolást és kész 1 giga zene átmásolása kb. 1 perc max 2 de annyit úgyse tudsz hallgatni sztem hacsak egy szám nem 30-40 megás
  • USAMEN POWER
    De rég toltam a San Andreast... holnap sztem feltelepítem újra, mentéseimet megtaláltam szerencsére...
  • DJ Skyline
    nem tudok róla, de csak nem 10GB zenét akarsz hallgatni. :)
  • Ryder7
    miért akarod megváltoztatni? sok számot akarsz hallgatni? asszem paracsikonnal is működik, de nem tuti.
  • peete
    hy all
    Olyan kérésem van h nem e lehet ill. meg lehet e változtatni valahogy h a saját zenét ne a dokumentumos mappából szedje be hanem másikból? Erre van lehetőség valami mod-dal vagy más valamivel?
    Kössz előre is
  • adikakk
    hy all
    saját átalakítás simson s51 tábori tuning
  • Gab920926
    nah valamit babráltam vele és sikerült :)
    KÖSSZ!!!
  • Gab920926
    Engedélyeztem de semmi :(
  • Ryder7
    tűzfalon engedélyezt a SAMP-t, hogy ne blokkolja.
  • Gab920926
    Sziasztok!
    ez ügyben 1x írtam már most írok még1x hátha valaki tud segíteni
    letöltöttem a gta multi-t de nemtudom használni ha belépek egy szerverre nem csinál semmit!
    a legfőbb problémám hogy mindenhol az van leírva hogy kattincs az internet fülre és lehozza a szerver listát!csak azt nem írta le senki ha nem hozza le akkor mivan?
    mi lehet a gond? HELP
  • ficko14
    oké köszi
  • Ryder7
    rosszul másoltad. ennyi. alap angol tudás kell. és nem csak bemásolni kell az újat hanem felül kell irni a régieket.
  • ficko14
    hellosztok
    lenne egy fontos kérdésem, az autók mellé általában szokott mellékelve lenni egy readme, ebben meg szokták adni az autók új menettulajdonságit amit be kell másolni, de ha bemásolom őket ahova kell akkor kikapcsol a játék és az autók kerekei a tetejükre kerülnek
    mondjátok meg már lécci hogy miért van ez
    előre is kösssz, várom a válaszokat
  • DJ Skyline
    na az egér probléma megoldódott, a kompatibilitást win98-ra kellett állítani, most már működik az egér rendesen.
  • DJ Skyline
    hát most hogy elkezdtem tolni az új gépen a GTA IV-et, a SA milyen megkopott. :) bár van amiben a SA jobb, van amiben a IV. viszont ez az egér szarság érdekes, valamikor betöltöm a mentést, és van egér, majd menübe kimegyek, vissza a játékba, és nincs egér. van amikor meg első betöltés után sincs egér.
  • steweee
    nosztalgiából telepítetem a gtaIII és VC-t. hát bár nem rossz, de az SA után már nagyon megkopott a dolog. csak pár küldit vittem végig
  • steweee
    van e olyan nagymod, ami átvariálja a járűparkot a játékban, a mostani gépteljesítményekhez megfelelően

illetve olyan ami a korábbi gta részek városrészeit, esetleg küldetéseit adja?
  • jpwadkan
    szerintem azt ott nem fogja
    nem az a tipikus mindenki által keresett rendszerfile
    ellenben tudnám javasolni a gta fansite-okat, akad bőven hazai is meg külföldi is
  • Ryder7
    www.dll-download.net
    itt gondolom megtalálod.
  • v43 001
    nem találtam csak torrenteset meg regizőset de nem jön ki a levél :S
  • jpwadkan
    nekem volt ilyen xp-n és pistán is, de a menüben megrángatva működött, (kb a köv autóból kiszálllásig)
    nem lehet, h a több mag (gondolom több van) megzavarja?
  • Ryder7
    csak miután betöltötted a játékot bemész a menübe majd esc-el vissza a játékba. nekem igy bejött kivéve amikor kifagyott.
  • DJ Skyline
    nem segít, mert a menüben sincs egér. mondjuk nem egy mai eresztés az egér, van egy újabb wireless, csak az meg nagyon zabálja az elemet, nem győzöm tölteni.
  • Ryder7
    lép ki a menübe és vissza. ez általába megoldja. nekem Vistas laptopon fordult ez gyakran elő bár ott két egér volt. a multkor viszont megtörtént XP-s PC-men is.
  • DJ Skyline
    valakinél volt már olyan probléma, hogy játék alatt nem csinál semmit az egér? lett egy új gépem, gondoltam megnézem hogyan fut rajta a játék, és játék alatt nincs egér. :S Vista Ultimate x64 op rendszer van a gépen.
  • steweee
    köc köc, télleg az a..
  • jpwadkan
    mercenaries 2?
  • steweee
    van egy játékstílust és grafikát tekintve hasonló játék, de nem elméxem a nevére. az introban egy katonával vagyunk, aki bazookával vág szét egy katonai támaszpontot. elég pörgős

vki meg tudná mondani a nevét?
  • Ryder7
    a gumi égetés közben kerék kidurranós GTA az a GTAIV. SA-ban ezt csak Cleo moddal lehet megcsinálni. asszem GTAinside.com-on fent van a mod.
  • zyppy
    nem. kiszállsz és belelősz.
  • Geng007
    lenne még egy kérdésem mégpedig az hogy eltud durranni a kerék mikor kiégetem ha nem akkor lehet valamit csinálni ezzel?
  • Ryder7
    www.google.hu esetleg?