GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Futár küldiket hol lehet felvenni?
Milyen jármûvet keressek?
Elõre is thx!
-start menü-> futtatás-t, beírod: regedit, majd ok.
-megkeresed-> HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders
majd ott jobbklikk a Gtasav bejegyzésre és törlés, majd OK.
imadom ezt a jatekot, viszont 2 gondom van vele:
egyik hogyha elered az eso eltunnek a hangok. elolvastam a gtasafaq.hu-t, felraktam az eax.dll cseret, meglatjuk jo lesz-e. sb live-om van.
masik, hogy a jatek allandoan fagyogat, neha viszi magaval az egesz gepet, neha csak visszadob a desktopra. szinten a gtasafaq.hu-hoz fordultam, megcsinaltam az ott leirt dolgokat, viszont ennek eredmenyekeppen nem latja a jatek a mentett allasaimat. ertheto okokbol nem szeretnem ujrakezdeni 😊
minden segitseget elore is koszonok.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mégegyszer: sry és arigato! 😊
Amugy átkonvertálni lehet a progiban már bennelevõ vmelyik gépnek a tulajdonságait vagy át is lehet irni netán és vmi jó erõsre/fordulékonyra/gyorsra megcsinálni?😊
hotring-re rakod be akkor õgy viselkedik mint ami eddig a hotringen volt!😊))
tedd be hotknifera és semmit nem kell állítanod,ha azon nincsen még semmi!😊)
A kocsikat melyik oldalról tudom áttölteni addig?😊
Bááár...sztem elõbb végigcsinalom a gamet hiszen én még csak Las Venturasban vagyok😊
Most jöttem rá nem éri meg szenvendi a Hydráért repcsisuliban mert hiszen Los Santosba visszatérve megkapjuk az 1.küldinél😊
HUhu nagyon szivesen röpködnék egy ilyennel de persze a Glocester Meteor,a FW Dorat,vagy mondjuk egy Miraget sem vetnék meg ezek a kedvenceim😊
egyszerûbb ha rákattintasz megnyilik egy új ablak,megnyomod a downloadot,majd megvárod a 15 másodpercet és leszeded
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt