GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Telefont már kaptam.A térképen nem jelent meg jel ami mutatta volna,hogy hova menjek.A telefonban az a srác panaszkodott aki a börtönkorházban van.Nem tudok angolul.Nem sokat értettem.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Carlt leszólította egy nõ az utcán.Én "Y"-t nyomtam.Erre a nõ beszállt.Valahol kiszáltam Carllal a kocsiból és erre a nõ is és elment.Ha a megfelelõ helyre viszem akkor õ is megkérdezte volna,kérek-e forró kávét?Vagy mit jelentett ez?A nõ felett nem volt kék jel.Semmi se volt felette.Nem low rider autoval voltam.Ez nem nõt furikázó misszió volt.

Csáo mindenkinek.Végre +találtam a FnF-os Eclipse-t (http://gta.gamigo.de/download.php?do=cat&id=63&start=14&orderBy=).
Csak az a gond vele,hogy eredetileg ViceCity-hez készült és mikor beraktam a SanAndres-ba nem sikerült<#nemtudom>.Ha valakinek sikerülne az szóljon.Elõre is köszi

hispan2
Csaináltam ilyen térkép galériát, "térképen kattintasz és meglátod, mi van ott" típusút. Eddig több, mint 40 helyszínrõl vannak képek de folyamatosan bõvítem a dolgot.
Link
Vagy ha a fenti link nem mûködne, akkor a GTA Galéria oldalról a Térkép menüpont.

Isten ments, hogy valaki reklámnak nézze a fenti dolgokat!

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Pandula
Asszem egy telefont kell kapjál.

http://www.pandulapeter.extra.hu

Most tartok ott,hogy a fõhõs testvérét vagy haverját a börtönkorházban ápolják a rendõrök meg adtak egy megbízást,hogy öljön meg valakit és fényképezze le a hullát.Nos,megtörtént de nem találok küldetést.Hogyan tovább?Hol a következõ küldetés?

shevy
JVT írt nekem egy mailt, valaki legyen szíves lefordítani:

F430, it's up my alley best-loved Ferrari, but it is and for me much gob

shevy
csak azt az egy csajt nem tudom kielégíteni amelyiket ütni kell, spacet kell nyomkodni de mindig rosszkor nyomom, valakielárulná hogy mikor kell?

Aquir
nehezen fogod repülõvel, ugyanis csak a Hunterrel lehet Vigilantot csinálni 😉

de azzal meg röhejesen könnyû 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
katonai bázis sivatag (tank) + san fierroi hadikikötõ (repcsi😊

de neked van repcsid (már ha eljutsz addig a játékban) a sivatagban a repülõsulinál 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
fityiszt😄

+ valaki tudja honnan lehet szerezni tankot vagy apacs repülõgépet?
mert elég nehéz a villigant küldetéseke kocsival csinálni

ha leszállítók taxizás közben 50 embert akkor kapo nitrot az összes taxihoz.
De 100 ember után kapok valamit??

Aquir
már akkor is ezt kérdezték mikor kezdtem a játékot (azóta már rég befejeztem😊)

fireball
mikor jelenik már meg a magyarítás????
azt monták,hogy aug 20,aoz képest még semmi hír....<#lama><#banplz>

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Aquir
angolul mindent elmond a gém😊

geri15
jééé tényleg 5 giga 😄 nem is figyeltem eddig 😊 mondjuk akkor sem törlöm le (mostmég legalábbis 😊)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DJ Skyline
nekem is volt még bõven helyem,de nem szeretem ha televan a gép olyan cuccokkal amiket nem használok!😊

hispan2
Én azért nem törlöm le mert akkor elvesznéneka berakott autók és akkor emgint ha egyszer újra fetenném akkor rakosgathatnék be nem kis számú kocsit. Helyem meg van elég...

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

hispan2
Nem, az tényleg a valós sebesség és ha tényleg feletszed 700-ra (ahogy én tettem) akkor tényleg nagyon rövid az a kifutópálya a reptéren😄

DJ Skyline
az a baj,hogy a VC a foglalt úgy alig 1 GB-t ez meg alapból foglal 5GB-t...5GB feleslegesen meg ne legyen a gépen...majd ha lesz valami éredekes cumó,akkor majd felteszem!😊)

Prézli
Ha hitman vagyok egy fegyverbõl(uzi)
akkor az már 2 kezes???

geri15
értem 😊 hát szerintem mondjuk megér annyit a játék, hogy fennmaradjon... nekem majdnem 1 évig fenn volt a gépemen a Vice City például, pedig a végefele már szintén csak az autókat nézegettem, és játszottam vele max 30 percet néha, de azér megérte fennhagyni 😊

DJ Skyline
nem játszok már vele...ma is csak annyi volt 4 nap "nemjátszás" után,hogy betettem 2 autót,megnéztem és ennyi...5 perc se volt!😊

geri15
miért törölted le?

DJ Skyline
ennyi volt!😊
del

DJ Skyline
kijöhetne valami új cucc,mert így hamarosan delete lesz!<#shakehead><#szomoru2><#sniffles>

geri15
ohh vielen dank, meine freund

DJ Skyline
gta3.net

geri15
Sky, nemtudod megmondani a legnagyobb GTA-SA-s autós oldalak címét? Valami frankó rendõrautót keresek, csak nemtom hol keressem <#vigyor> elõre is htx 😊

grotesk
bazze

grotesk
nincsenek dinamitok. a fõküldiket megcsinálntam, ez csak egy ilyen mellékdolog

grotesk

grotesk

Rá kell menni vele a dinamitos ládákra.

grotesk
a quarry küldinek a 3. feladatában azzal a dömperrel mit kell csinálni?

Valaki árulja már el,hogyan kell kielégíteni a nõt a játékban.A PgUp és a PgDown billentyûkkel de mikor kell és melyiket nyomni?És nyomva kell tartani vagy csak egy pillanatra megnyomni?Mi a technikálya?Nekem mindig elfogy a csík ami a nõ élvezetét mutatja.

eightmiles
nem, csak maradjon benne a nevében a .dff. de ilyenkor ugye a handling-et, meg a többi adatot is ahhoz a verdához kell igazítanod, amelyikre átnvezed

Sleepy Bone
hi van egy ks problematikám nem tom hogy ha átnevezem a sultan.dff (pl.) vmimás kocsi nevére és úgy rakom be akkor nem lesz baj?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Sleepy Bone
hát mennyé a tengerbe és usziokáljál így legalább tovább tucc lenn maradni és a küldiben meg néhány csónakot kikerülve kell bejutnod egy hajóra aztán ott lesz egy kés azzal nyerbálj mindenkit és majd le kell lõnöd a lakatot egy kkonténerrõl abból kijönnek a feketemunkások aztám meg mennyé hajókázni és kész

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

bigapó
olvass vissza, épp pár hsz-el korábban írtam róla, hgy mit is kéne csinálni.

The Matrix has you...

Valaki árulja már el,hogyan kell kielégíteni a nõt a játékban.A PgUp és a PgDown billentyûkkel de mikor kell és melyiket nyomni?És nyomva kell tartani vagy csak egy pillanatra megnyomni?Mi a technikálya?Nekem mindig elfogy a csík ami a nõ élvezetét mutatja.

Kit--Kat
jahh akkor nincs sok értelme beállítgatni a sportkocsik végsebességét...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ahhhh<#vigyor>akkor félreértettem a dolgot. a vaksi vágottszemûnek van egy olyan küldetése, ami elött az átvezetõben nyomnak valami gémet gamepadon a tv elött. és utána írja, hogy mielött ezt elkezdeném, ússzak má' egyett( vagy valami ilyesmi) mi itt a teendõ? <#fogmosas>

DJ Skyline
190 mp/h az 300 fölötti sebesség km/h-ban,szal' nem hinném,hogy mp/h-ba mérné...<#nemtudom>

zaki
nincs búvársuli

tsáztok. a buvársulit hol a vérbe találom san fierroban? <#idiota>

DJ Skyline
egy a vitszes ebben!😊
hogy a 380-as sebességet nem éred el soha!😊
mert én is 290-et írtam be és a sebességmérõ kiakadt 230-nál!😊
most vagy a játék nem jó ezen a téren,vagy a sebességmérõnél nyomtak el valamit

Kit--Kat
énnemtom van hozzá sebességmérõm és mintha semmit nem változtattam volna:s

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

eightmiles
a game amerikai, talán mph-ban, nem kph-ban méri, de az is lehet, hogy nem aszerint van a szám, milyen gyorsan mehet, hanem csak egy skála