GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Te nagyon nagy király vagy! Tippelhetek: 12 éves?
Tarajos Sül
nem akarom terjeszteni a warezt,de amivel én játszok San Andreas-sal,az is warezrol van letöltve!
Ugy kaptuk,de aki letöltötte ö is fizetett érte kb 3 napra,ami alatt le lehet tölteni minden félét!
Web mester
Tul csilogos,kilog a kereke,össze mnek a kocsik mert hoszab az de azt nem irtátok át...

DJ Skyline
pl?

Web mester
Én nem fogom letölteni!
Mert az ilyen letölthetö cucokba mindig van valami sz@r!

nem akarom hogy rossz legyen nem is sürgetem õket!!! dolgozzanak nyugodtan hogy minden jól menyjen

nem akarom hogy rossz legyen nem is sürgetem õket!!! dolgozzanak nyugodtan hogy minden jól menyjen

DJ Skyline
az meglehet,de mi nem kiadó cég vagyunk,hogy reggel 8-tól már a boltokban a cucc!😊
türelem,majd letölthetõ lesz ma...ha eddig kibírtátok,akkor még kilehet bírni azt a pár órát...thx

Web mester
Jo ne sürgesd a szerkesztöket!
Még tesztelik!!!
Azt akkarod hogy rosz legyen?!!

igen látom oda van írva dec 22 és az ma van

DJ Skyline
pedig benne van a FAQ-ban a kocsis rész!😊
nem linkelem be,keresd meg!😊

The FlashBack
hello..
hol találhatók a legjobb kiegészítések a játékhoz?
néhány link
(tom faq)
azon kívül mer onnan mindent leszedtem😊

ui.: program, amivel kocsikat lehet bepakolni...?
(nah ezt nem találtam!
köszy

Tarajos Sül
nekem se engedi!

De tegnap se engedte asszem akkor ott volt az oka is,és tegnap nem igy nézett ki az oldall mint ma,tehát le lehet majd tölteni ha az illetékesek "megcsinálják"!
KG21
mert még nem tettem fel. Ehh addig leszedem a linket

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Web mester
ODA VAN IRVA MIKORTÓL LEHET LETÖLTENI!!!!!!!!!!!

heelosztok probáltam letölteni a modern mod-ot de nem engedi mert valami 404 es hiba neketek engedi????

z0ty
"Zombik vannak benne, és szétfröcsög a vér!"
Látszik nagy a szókincsük a témával kapcsolatban 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

TothLaci
Ennyit sikerült, majd holnap, vagy holnapután megpróbálkozom vele még1x... De most örökké megszakad az FTP kapcsolat.
DEXTER92
Na jó, ez neckem nem megy 😞 Annyira nem is tudom mit keresek. Leszedtem ezt+azt, crackek, amik telepítésnél olyanokat írtak ki, hogy a zmodeler2.exe fájl mérete ilyen + olyan... még megkérdezek egy valakit, aki lehet tud segíteni. Azért köszi

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Akos 001
Láttam a reklámját....+18-as gammák,jájj.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

TothLaci
Két kishülye gyerek a GTA-val játszott...
"Ez nagyon veszélyes" téma, stb...
Akos 001
Mi volt?<#confused>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

TothLaci
Láttátok? A TV2 aktívját? Nemsokára ide is felkerül!
Akos 001
5.GTA San Andreas <#rolleyes>azok a szép idõk

Tarajos Sül
ok Köszi

Az eggyik kégliben megtaláltam a special-nál a uniform-ot!
Akos 001
Esetleg itt.
Nem hiszem,hogy valami innen jó lenne.....a népet nem érdekelte a z modeler,szal nem biztos,hogy találsz valamit.

DEXTER92
Hát ez nem nagyon megy itt csak serial numbert találtam, cracket nem nagyon..
Felülrõl hanyadik link? 😄

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Akos 001
szar😮

KG21
jahogy van? akkor nem szóltam 😊

DEXTER92
Szóval itt letölthetõ az olyan zmodeler2 amibe már benne van az a xar amivel tudok importálni? :-S

KG21
3D studio max-hoz van törés, azzal lehet dolgozni, Zmodeller-el csak akkor, ha fizetsz, úgy tudom ahhoz nincs törés

DJ Skyline
lehet itt találsz...de vigyázz,mert van ami vírusos lehet!!! szal ha van vírusírtód azt nem árt üzembe helyezni!😊

DEXTER92
<#help>eteket kérném:
Valamennyire tudok modellezni, a pttm-hez. Importálásnál a Zmodeler2-be azt írja ki, amikor dff fájlt importálnám, hogy:
ZModeler is ready. Only registered version can import files.
Gondolom ez azt jeletni, hogy regelni kell a progit, hogy tudjak imprtálni. Ez a reg meg gondolom money-s. Anélkül hogy regeljem kelljen, mit tudok csinálni, hogy tudjak importálni? Esetleg feltöltené és belinkelné valaki az õ Zmodelerjét?
Segítsetek PLZ

DJ Skyline
egy éjjszaka lejön!😊
milyen neted van?😮

DJ Skyline
nem kell kép,az egyik lakásban bemész a "ruhás szekrénybe",majd asszem a special alatt lesz az egyenruha

Tarajos Sül
simn=simán
Tarajos Sül
tudom,már volt az a küldi!
Letettem a kocsit,és a parkolóba kellet utánamenni,megölni,és "ledobta" a ruháját!
Oda tudok parkolni,el is viszi a garázsba,de ha küldin kivül ölöm meg az egyenruhás csókát,akkor olyan mintha csak simn megöltem volna,nekem meg közben a ruhája kell,hogy betudjak menni abba az épületbe!
Vagy készitek rola képet!
DJ Skyline
well az egy küldetés folyamán lesz,de asszem annyi,hogy összevered az egyik ürgét és felveszed a ruciát...vagyis nem...elvileg már kellett lennie annak a küldetésnek...akkor viszont a házadban bekell öltözni ilyen ruhába,aztán a körbe...de nem tudsz bemenni sehová,csak autókat tudsz beparkolni

Tarajos Sül
aki hátul állnak!,mert odamegyek a piros körbe,és kiirja hogy kell olyan egyenruha,ami azon a piros ürgén van!
DJ Skyline
1. gondolom a készítõnek nem volt kedve egész san andreast befelsõvezetékezni a sínek fölött,csak mert csinált egy villanymozdonyt!😄

2. melyik egyenruhára gondolsz? aki az autótól jön,vagy akik állnak hátul?

Tarajos Sül
Ez a kép mutatja az express mozdony hibáját,ugyanis áramszedöje van felsöfezeték nincs! 😞(

Ezzel a képpelkapcsolatban szeretném megkérdezni,hogy olyan uniformist,honnan lehet szerezni,mert oda csak egyenruhában engednek be!

Itt az "étterem" pontos helyeés oda nem engednek be csak uniformisba,csak azt nem tom,honnan szerezzek az elözö képen látható ürgén levõ uniformist!
DanielT
Javaslom, hogy kerüljön be egy link a mod installerhez is a leírásban, vagy legyen benne a mod ban az is. (lehet, hogy már benne is van?)
DJ Skyline
no problem,vagy ha ilyen nagy képed van akkor ne kép,hanem URL ként,thx!😊

Akos 001
Akkó nekem nem lesz😊

Ha kiszámolom,az 10-11 óra letöltés.

DJ Skyline
festeni igen,de tuningolni nem,mert kifagynak...csak az alaptuningok mûködnek:
nitró,hidraulika,kerekek,audio cucc,és ennyi...a nagy átlag...aztán vannak kivételek,ahol tetõbeömlõ,spoiler,küszöbök,stb...

Web mester
Ezeket a mod-béli kocsikat ugyanúgy lehet átfesteni, tuningolni??

Kösz és bocs. Többet nem plakátolok. 8)

KG21
wow bekerült a bannerba, zsíír. Amúgy 140 mega lesz a mérete

Akos 001
thx<#puszis>😛

DJ Skyline
sendmefile.com
rapidshare.de
beteszed a cumót egy rar-ba aztán upload,majd kapsz egy linket,és onnan tudják leszedni a többiek