GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugy kaptuk,de aki letöltötte ö is fizetett érte kb 3 napra,ami alatt le lehet tölteni minden félét!
türelem,majd letölthetõ lesz ma...ha eddig kibírtátok,akkor még kilehet bírni azt a pár órát...thx
hol találhatók a legjobb kiegészítések a játékhoz?
néhány link
(tom faq)
azon kívül mer onnan mindent leszedtem😊
ui.: program, amivel kocsikat lehet bepakolni...?
(nah ezt nem találtam!
köszy
De tegnap se engedte asszem akkor ott volt az oka is,és tegnap nem igy nézett ki az oldall mint ma,tehát le lehet majd tölteni ha az illetékesek "megcsinálják"!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Látszik nagy a szókincsük a témával kapcsolatban 😄
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Nem hiszem,hogy valami innen jó lenne.....a népet nem érdekelte a z modeler,szal nem biztos,hogy találsz valamit.
Felülrõl hanyadik link? 😄
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Valamennyire tudok modellezni, a pttm-hez. Importálásnál a Zmodeler2-be azt írja ki, amikor dff fájlt importálnám, hogy:
ZModeler is ready. Only registered version can import files.
Gondolom ez azt jeletni, hogy regelni kell a progit, hogy tudjak imprtálni. Ez a reg meg gondolom money-s. Anélkül hogy regeljem kelljen, mit tudok csinálni, hogy tudjak importálni? Esetleg feltöltené és belinkelné valaki az õ Zmodelerjét?
Segítsetek PLZ
Letettem a kocsit,és a parkolóba kellet utánamenni,megölni,és "ledobta" a ruháját!
Oda tudok parkolni,el is viszi a garázsba,de ha küldin kivül ölöm meg az egyenruhás csókát,akkor olyan mintha csak simn megöltem volna,nekem meg közben a ruhája kell,hogy betudjak menni abba az épületbe!
Vagy készitek rola képet!
2. melyik egyenruhára gondolsz? aki az autótól jön,vagy akik állnak hátul?
Ezzel a képpelkapcsolatban szeretném megkérdezni,hogy olyan uniformist,honnan lehet szerezni,mert oda csak egyenruhában engednek be!
Itt az "étterem" pontos helyeés oda nem engednek be csak uniformisba,csak azt nem tom,honnan szerezzek az elözö képen látható ürgén levõ uniformist!
Ha kiszámolom,az 10-11 óra letöltés.
nitró,hidraulika,kerekek,audio cucc,és ennyi...a nagy átlag...aztán vannak kivételek,ahol tetõbeömlõ,spoiler,küszöbök,stb...