GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha igen sürgösen kéne a letölthetösége,vagy a pozicioja,ennek a küldinek!
😄
Carl Jackson 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
erre bazmeg a tizenketto az egyhez hulye gebe nem befutott?!(egyszerre csak 9990000 dodot lehet felrakni...hat nem bejott....shit...pedig egy fel nap bivinni az osszeget 😄DD) :

Kellene belõle pár verda 😊)
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
bal oldalon van 3 szám ebbõl áll össze egy szín...ez is minden autónál más,sõt volt olyan,hogy narancssárgát "kevertem" kis,és almazöld lett a játékban!😄
különben roppant egyszerû! megnyitsz egy photoshopot a színtárban kiválasztod a színt,tõle bara lesz egy olyan,hogy színek,és 3 csúszka van ott! R-G-B! itt még kevergeted amilyenre akarod,és szép sorban a 3 számot beírod a carcols.dat-ban lévõ számok helyére...tehát mondjuk piros esetén 255,0,0...kipróbálhatod úgy,hogy a photoshopban kikevered a színt,majd a #126 pink sor alá írsz egy új színt #127 névvel,pl:
255,0,0 # 127 red red
így:
és elvileg a játékban lesz egy élénk piros színed...keresel a carcols.dat-ban egy autót,és a színét átírod 127,127-re,pl:
admiral, 127,127
Mit szósz? 😊
várom a javítást 😊
KG21 ha kell vmi új modern mod logó vagy vmi kép szólj...imádok szekesztgetni képet 😊
kattints a bannerban a grand theft auto san andreas feliratra
Az eredeti Pony txd-t és dff-t ki tudná nekem linkelni vki? Köszi
próbáld meg innen letõlteni a programot http://gta.gamigo.de/news.php
1-2 hete leszedtem a codname-rõl egy programot, amivel az autókat lehetett kicserélni a játékban, és ott egybõl meg is lehetett nézni hogy milyen.
Letöröltem azt a progit, az oldal nem megy, és elfelejtettem a nevét.Nem tudjátok, hogy melyik az? Eléggé kéne! <#worship>#worship>
Utánakerestem, de az istenért sem találom. 😞
Voltam zárás előtt. _______________
Most az problémám a modern modal, hogy a javítást a mód-hoz azt beraktam, de ugyan úgy kifagy csak egy kicsit késõbb, most mi lehet a gond?
Nem mintha zavarna,de a mai modern világban nem az a modern mobiltelo
😊))))))))))))
Majd keresek én telot,és ha találok kiteszem ide,mert láttam a gta3.img a telephone.dff-et,és a dxt-t!
Majd lesz javítás.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Nekem is az problámám a gts sa-al hogy letöltöttem a modern mod-ot, és mindig kifagy. Valaki nem tudja, hogy hogyan lehet ezt a hibát megoldani?
A VC-ben trendy,kinyitható telcsit kapott😛
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
a kisebb txd-k majd segítenek ezen, bár nem szünteti meg teljesen a hibát
Állok ki a tuningostól(festés,felni csere) és kilépett. Láttam a kocsikat amik a autós üzletben voltak meg az utcán furikáztak(falon keresztûl merthogy nem töltötte be)..és kilépett.
másfél óra után<#sir>#sir>