GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyovai
Basszus ezt a küldit nemtudom megcsinálni amikor elkelltéríteni a repülõt és belekell szállni egy kis piros körbe,valaki tud utána mentést küldeni,vagy segiteni hogy hogy kéne?Kösz

matyi08
a new san andreas 1.0 vagy 1.01?

KILLER2
nekem fx5600-as videókártyám van és 1024*768-as felbontással néha egy kis akadással jól viszi. Amúgy nekem nem fagy pedig fent van a modern mod meg a New San Andreas 2006-is.

Töltsük le az internetet!

matyi08
a data/script mappában lévõ két fájlt át tudná küldeni valaki, hogy ne kelljen újra feltenni a játékot? az eredeti fájlokat.pls!

Akos 001
Nem egészen tõlünk függ,hogy ki-e fagy vagy nem.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Gyakorolj.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Jó a san andreas modern mod de a New San Andreas 2006 lefagy nem tudnád megcsinálni jól hogy ne faggyon le?
matyi08
én most játszottam vele, és elkezdett akadni nagyon, pedig lejjeb vettem a grafikát is, és egyszer csak újraindult a gép. mondjuk és a modern mod mellé beraktam a new san andreas 2006-ot is, de nem hiszem hogy az lenne a probléma. 6600-as 256-os kártyával vagy valami hasonló tudásuval játszik valaki modern moddal? ha igen akkor milyen felbontásban? mit ajánlotok?

KILLER2
Nekem nem fagy a modern mod még soha nem volt nele baj etegikntve attól, hogy múltkor a zr-350-emnek a kerekébõl állt ki a motorja és forgott is, de ezt aztán hamar abbahagyta. Amúgy nem tudom, hogy a tobbieg hogy vannak vele, de nekem a modern moddal majdnem az összes autónak belóg a kereke szóval ezen lehetne javítani.

hoo bangin
adjatok már valami tippet, a helis küldetés miatt érdemes beszerezni valami komolyabb gamepadot?<#vigyor>szívok vele már mióta billenytûzettel, de mindíg elb*szom valahol.<#idiota>hogy a sunába lehet azt megcsinálni?

Imrusssss
A limo Merci helyett a hummert limót raktam be és ha kivülrõl belenézel mondjuk a közepe belsejébe akkor ott van a motor textúrája!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

matyi08
majd légyszíves írd be, ha átraktad az újat.

Gyovai
Oké ,kösz..!

KG21
Lehet hogy holnapra kiteszem. Lincoln Towncar, és Corvette C6 -nál láttam oda nem illõ motorblokkot, de az S600 limo, és a Caddilac Eldorado is gyanus volt. (azért mondom, hogy gyanusak, mert akkor fagyott, amikor ezekbõl megjelent néhány példány)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
elég, nekem is csak annyi van. Simán bírja a sok részletes autót, még úgy is, ha dugó van, alig észlelhetõ teljesítményromlás.

Gyovai
ok,mikor rakod ki az uj verziót,és milyen autokat szedtél ki melyikek voltak a selejtesek?

a modok mennyivel több teljesítményt igényelnek mint az alapjáték? elég neki 128 mega videomemória?

KG21
lesz újabb verziója, a hibaüzenetes kilépésnek a pontos okát még most sem tudom, csak tippelni tudok, de úgy vélem néhány selejtes autó okozhatta, amiket azt hiszem sikerült kicserélnem. Nálam már nem fagy, bár én nem vagyok alkalmas teljesen tesztelésre, mert napi 1-2 óránál többet nincs nagyon idõm, sem kedvem már nyüstölni a játékot. Kirakom az új verziót, aztán majd mondjátok nálatok mennyire fagy/nem fagy, ha igen milyen gyakran stb. Ha nem fagy, akkor kinevezem véglegesnek, ha igen, akkor marad béta... örökre, mert már kifogytam az ötletekbõl :/

Magnumrolcsi
meg az elsõ kerék is belóg.

Akos 001
Kicsit állítani kéne a szineken....és oldalt nagyon pixeles,és a hátsó kerék belóg.

KILLER2
Milyen?

Akos 001
Milyen böngészõd van?

Gyovai
Nem--

Gyovai
Jó ez a modern mod csak az a baj hogy néha kiugrik és hibajelentést küld,nemtudja valaki mikor lessz ujab vagy hogy hogyan lehetne megcsinálni,kösz

Magnumrolcsi
Nem lehet, hogy -> blokkolt <- ablakban jön elõ ??

Gyovai
Nemjön be

Akos 001
Mi az hogy nem?!?

Minden bejön.

Gyovai
Jó ez a modern mod csak az a baj hogy néha kiugrik és hibajelentést küld,nemtudja valaki mikor lessz ujab vagy hogy hogyan lehetne megcsinálni,kösz

Gyovai
áááá a letöltés nem jönn be..

Gyovai
Megvan..soryyy

Gyovai
Nekem nem jön be...

Gyovai
De hol tölthetem leee???linket

Magnumrolcsi
mind1ik bejön (megnézte)

Akos 001
Akkor töltsd le az 1.01-et.Az megy.
Ott le van írva.hogy mi változik.

Gyovai
Ok,csak nem jön be..

Akos 001
Ott van fenn!!!!
Letöltés+weblap infoval

Akos 001
-annyi az értelme,hogy bemehetsz a rendõrségekre,és a parkolóikba is
-passz,nézd meg fenn a térképen
-nekem még nem sikerült,leszedtek a gépek....esetleg csittel.
-"ahogy esik"

bodesz
4,7 biztos hogy nem 😄 amúgy 4,2gb és 50mb... de 4,7 nem lesz mostanában 1game 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Gyovai
Császtok szeretném megkérdezni hogy mi az a New san andreas 2006,és honnan lehet lehet letölteni??????????????Köszi

Ismét elõvettem a gamét, mert anno nem jáccottam végig (ezért 10 miatyánk... 😊), egybõl fel is merült bennem pár kérdés:

- a rendõrcsajtól 100%-nál kapható rendõrruhának van is valami értelme (mint a VC-ben hogy bemehettünk vele a katonasághoz), vagy csak egyszerû jelmez?
- apache helit lehet találni is valaholol, vagy kizárólag a repülõsuli 100% után jelenik meg?
- az ufós katonai bázisról el lehet durrantani valahogy a helit úgy hogy ne szedjenek le a vadászgépek egybõl? Tudom, ugyanez megvan a las vegasi üzemanyagbázison is, de az elv a lényeg. 😊 A tank, hummer az very easy, megállítani lehetetlen, elmegyek vele vasúton a Wang carshoz, ott átpattanok egy verdába amivel beállok a mosóba, lejön az 5 csillag, aztán vihetem ahova akarom. De a helit simán lelövik.
- nindzsakarddal lehet (valahova célozva) garantált lefejezést bemutatni, vagy csak ahogy esik?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

misirulez
az internet szogáltatónk havi 10giga letöltést ad, és ez a játék 4,7 giga...😞

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

matyi08
egyébként nektek is szokszor szaggat a Nem San Andreas 2006-tal, meg a modern mod-dal? meg sokszor lefagy, nálatok is?

Katun
Na te csóka CJ házhoz elmész és jobb oldalt a terasz hátulján van egy piros karika amibe bele lépsz és lám ott az elsõ küldi

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Akos 001
A dc-rõl ju eszembe....nem tudna valaki adni 1linket,ahol LGT-t találok?😄
Nagyon kéne.

(tudom,hogy nem megy a témához,de belefér😊)

KILLER2
Figyelj dc-vel simán le lehet szedni meg körül lehet nézni az aproneten, mert ott is van 1-2 cd másoló szóval a játékot nem csak egy fórumban lehet megszerezni.

misirulez
SENKI? nemááááá....

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
azt is mondhattam volna, hogy:

"Lenne valaki akinek ha adok egy üres dvd-t és elmegyek hozzá ki irja nekem?"

de ilyet nem mondtam 😊 nem is mondanék hisz ez elítélendõ illegális dolog, érted?

misirulez
Úgy látszik nem értesz.....nem akarom kimondani azt, ezért helyette mondtam, hogy "megvenni". 😊

bodesz
minek megvenni???

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

misirulez
jah msn cimem:

[email protected]