GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Oke, koszonom, akkor ma beprobalom ujra! <#worship><#wave>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

DanielT
Háttal a karikának ugrasz el a szemközti falról.
Mayday
De a szemkozti oldalrol ugratok el, vagy ahol a karika van?

(Es persze merre nezek, amikor megyek ide-oda: a karika fele, vagy neki hattal?)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mike at home
nem tudtok véletlenül olyan trainerrõl, amivel küldetések közben van egy quicksave, quickload?
most már tudom, hogy miért hagytam abba szeptemberben 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DanielT
Ha egyszer megcsinálod utána akármikor menni fog. A trükk annyi, hogy merõlegesen mész fel a félcsõ falán ide oda párszor míg elég magasra nem visz a lendület, majd elugrasz és háttal belerepülsz a karikába.
Mayday
Ismet lenne egy kerdesem, ezuttal a BMX CHALLENGE mellekkuldetessel. Nekifutottam mar jonehanyszor, 1 kivetelevel az osszes karika megvan es meg marad is kb masfel percem.
Ez az egy viszont a palank (vagy mifene) tetejen van, es keptelen vagyok felugrani (vagy repulni" erte. Persze a bicikli tapasztalat maxon van, de nem megy. Van erre valami jo trukk esetleg???

KG21
de ez nem nyócker, hanem compton <#felkialtas> szedd le inkább ezt a rozsdamarta Ford LTD-t

letöltés

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Arra gondoltam:,hogy mikor ugye nyomod a "w"-t akkor lazán joggingol, ha közben nyomod a "szpész"-t akkor fut és ha gyorsan, egymás után nyomogatod a "szpész"-t akkor sprintel. (Ez a szupersprint nem hivatalos elnevezés ugye 😊))

hy...tudjátok milyen autó mutatna jól a játékban? mivel a gettóban nyomulsz ezért én egy zsigulira gondoltam<#vigyor3>,régen le lehetett töltenio,most sehol nem találok zsugát<#pardon1>
Mike at home
és a mentõs?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mire jó a rendõrruha?

Jancsik
sziasztok. régen voltam itt 😊
még akkor amikor semmi mod meg ilyesmi nem volt.
ha felrakom a játékot, milyen mmodokat töltsek le hozzá és milyen oldalon találhatok cuccokat?
mit ajánlotok az alapjátékhoz?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Nemt udom, de láttam olyat, hogy valaki test nélkül ment az MTA-ban, gondolom moddolt karija volt.
csabush
Hali emberek!
Gondolom MTA nem mûxik moddolt gémmel, vagy igen?

Mike at home
szupersprint? az meg milyen?

Jó ez az MTA, még így race módban is. 😊)
Csak ajánlani tudom.

drater: a windows mappában megtalálod a fájlt, másold oda ahol hiányolja!
drater
Hy valakinek Mûködik az MTA SA????
mert nekem valami msvcr71.dll file-t nem talál meg!!!!
please Help!!

Igen Ati kártyám van.Megpróbálom ugy ahogy te csináltad,mert rémlik mintha annak idején amikor elöször játszottam vele,nekem is be volt kapcsolva a VPU recover és néha megállt a kép majd ment tovább magától.
Köszi szépen

\"We are only slaves to our temptations\"\"

kemszi2
Aham köszönöm a segítséget.Akkor inkább a nagyobbat választom.Van bõven mivel szarakodni nem hiányzik még egy ilyen is😊
KG21
Nézd meg az információkban hogyan kell azt telepíteni. Nem idõigényesebb, ugyan annyi ideig tart, csak éppen jobban oda kell figyelni, és nem is biztos, hogy sikeres lesz. Sokan jelezték, hogy nem rakta be mod installer nekik.

kemszi2
Magyarul az idõigényesebb.Annál egyenként kell berakni õket ugye?
KG21
a kisebb változatot bonyolultabb feltenni, azt azok szedjék, akik advanced usernek érzik magukat 😉

kemszi2
Sziasztok!Modern mod-ból ugye az önkicsomagoló változatot érdemesebb leszedni?
Kit--Kat
hol?<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nekem is, pedig poén lenne. Nem értem miért jó hogy vezetni is lehet, de misszión kívül használni nem. Mégcsak nem is csítesen durva, a mezei tank sokkal durvább. Kár érte.

Tankot lángszóróval próbált már felgyújtani vki? Lezúzni eddig még csak másik tankkal nekimenve, illetve égõ autóról átterjedõ tûzzel sikerült, lehet megy lángszóróval is.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Igen, balra nekem se megy, ugyanígy egykerekezésnél se hajlandó menet közben balra kanyarodni, csak jobbra.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Mayday
Hat koszonom, ujra megprobalom. 😊

KG21
ha a képtárra gondolsz, azt nehéz lenne mindig úgy frissíteni, ahogy a jelenlegi állapotában van a mod. Egyfolytában dolgozok a fagyáson, mostanra annyit elértem, hogy a hunterrel végig tudom csinálni a 12-es szintig a bûnüldözést. kivettem a legnagyobb méretû dff-el rendelkezõ modelleket, kivettem az olyan modelleket, amik nél GGM-ben egy kerék látszik a kormány helyén, azt is javítottam ahol 2 üléses autó volt 4-es helyén (pl Oceanic). Amikor simán megáll a kép, arról a videókártya tehet, azt ki lehet védeni, úgy ahogy leírtam lentebb. (VPU recover legyen bekapcsolva)

DJ Skyline
pedig így kell...egyhelyben gumit égetsz,majd ahogy elkezdted égetni,vele együtt elkezdesz fordulni,így csinálsz egy 360-at...nekem is csipog,de csak akkor ha a balra nyilat nyomom( vagy a jobbrát)...mind1 valamelyik irányba nálam mûködik

Mayday
Egy lama kerdesem lenne:

Egyszeruen nem megy az autos iskolaban az elso feladat, a 360 fokos fordulas.
Nyomom az elore es hatra gombokat, fustolnek a kerekek, mint allat, de allok egy helyben. Ehhez, ha meg egy oldaliranyt is megnyomok, akkor a gepem csippan (ugy ertem, a pc-m, gondolom, sokallja a lenyomott gombok mennyiseget?), de semmi nem tortenik.

Koszonom elore is a segitsegeket!

Kit--Kat
Akárhol már mind3 városban megtörtént velem, pl most 2x 1más után Las Vegasban.
Semmit nem ír ki, jobbsetben hibaüzenet és kidob windowsban, 2. mindíg úgy lefagy, hogy reset... 1.2es van fönt, és a kocsik sem passzolnak mindenhol ahhoz amit a honlap hirdet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

KG21
én ráéreztem már hogyan tudom kivédeni a VPU recover bekapcsolását. Amikor megáll a kép, gyorsan nyomok egy alt-tabot, és mikor visszamegyek a játékba megint jó. Ha nem nyomnék semmit, akkor szoftveres gyorsításra állna át a videókártyám. Ha a VPU recover ki lenne kapcsolva, akkor meg alt-tabbal nem lehetne visszamenni a játékba.

KG21
Ati kártyád van?

Sziasztok!

Az a problémám hogy felraktam a javitást hogy ne fagyjon a játék,de még igy is állandóan(változó sürüséggel) kifagy,de úgy hogy csak a restart segit.Nem értem a dolgot mert amikor kijött a játék,úgyanez a verzió hibátlanul müködött.
Kibaszott idegesitõ a dolog.
Pls help me!!

\"We are only slaves to our temptations\"\"

TothLaci
Elsõ ránézésre nem rossz, látszik, hogy sokat dolgoztak vele, de csak Race módot találtam benne. Sajnos a jármûvekrõl nem lehet leszállni.
KG21
milyen formában? hibaüzenet? milyen gyakran, hol stb...

Kit--Kat
MIAMI<#worship><#worship><#worship>

Kit--Kat
nekem igen durván fagy a modod KG21!

Web mester
Ez szép!

KG21
Airfrance-al repültem ki, voltam New Yorkban, Washingtonban, Phillyben, Atlantic Cityben, Orlandoban, Miamiban

matyi08
honnan lehet letölteni azt a MTA-t ?

DJ Skyline
kis off...te milyen légitársasággal utaztál ki USÁba? és ott melyik államban/városban voltál?

TothLaci
Bizony itt van! Vérengzõ letöltõdroidok ezrei bizonyítják, hogy a Multi Theft Auto San Andreas végre elérte közel végleges formáját és betámadta a netet. A cuccos rengeteg tesztelés után vált R1.0-ás állapotúvá, ami remélhetõleg garancia arra, hogy stabilan fog mûködni. Az alig 5 Mb-os klienst a lentebbi linkrõl húzhatjátok le, utána pedig indulhat a versengés!

Na valaki? Indít MTA servert?
TothLaci
Egyáltalán nem vicceskedni szeretnék, sajnos szó szerint leégett a Take Two két leányvállalatának, a 2K Gamesnek és a Global Starnak az irodaháza. Az épületben még olyan neves cégek is béreltek irodákat, mint az American Eagle Outfitters, Prada vagy éppen a Bobbi Brown Cosmetics. A tûz az elsõ emeleten keletkezett egyelõre ismeretlen okokból és feljutott az épület negyedik szintjéig is. Lehet valaki így tiltakozik a GTA ellen? 😊 - playware.hu

Lehet, hogy a Jack barátunknak még nem volt elég 😄
KG21
persze, rámegy simán.

KG21
elvileg igen. Gyakorlatilag a nyáron négyszer voltam különbözõ amerikai reptereken, de Malév gépet azt nem láttam egyet sem <#vigyor3>

Web mester
Jaj!
Én még mindig a repülövizsgánál tartok!
Nem tok tovább jútni...:-((((((

Web mester
Kár...

DJ Skyline
igen!😄
de Malév gépek repülnek USÁba nem? nem tudom azért kérdezem!😄
Malév Los Santosi járat<#idiota>