GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(Es persze merre nezek, amikor megyek ide-oda: a karika fele, vagy neki hattal?)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
most már tudom, hogy miért hagytam abba szeptemberben 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ez az egy viszont a palank (vagy mifene) tetejen van, es keptelen vagyok felugrani (vagy repulni" erte. Persze a bicikli tapasztalat maxon van, de nem megy. Van erre valami jo trukk esetleg???
letöltés
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Arra gondoltam:,hogy mikor ugye nyomod a "w"-t akkor lazán joggingol, ha közben nyomod a "szpész"-t akkor fut és ha gyorsan, egymás után nyomogatod a "szpész"-t akkor sprintel. (Ez a szupersprint nem hivatalos elnevezés ugye 😊))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
még akkor amikor semmi mod meg ilyesmi nem volt.
ha felrakom a játékot, milyen mmodokat töltsek le hozzá és milyen oldalon találhatok cuccokat?
mit ajánlotok az alapjátékhoz?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Csak ajánlani tudom.
drater: a windows mappában megtalálod a fájlt, másold oda ahol hiányolja!
mert nekem valami msvcr71.dll file-t nem talál meg!!!!
please Help!!
Köszi szépen
\"We are only slaves to our temptations\"\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tankot lángszóróval próbált már felgyújtani vki? Lezúzni eddig még csak másik tankkal nekimenve, illetve égõ autóról átterjedõ tûzzel sikerült, lehet megy lángszóróval is.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Egyszeruen nem megy az autos iskolaban az elso feladat, a 360 fokos fordulas.
Nyomom az elore es hatra gombokat, fustolnek a kerekek, mint allat, de allok egy helyben. Ehhez, ha meg egy oldaliranyt is megnyomok, akkor a gepem csippan (ugy ertem, a pc-m, gondolom, sokallja a lenyomott gombok mennyiseget?), de semmi nem tortenik.
Koszonom elore is a segitsegeket!
Semmit nem ír ki, jobbsetben hibaüzenet és kidob windowsban, 2. mindíg úgy lefagy, hogy reset... 1.2es van fönt, és a kocsik sem passzolnak mindenhol ahhoz amit a honlap hirdet.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az a problémám hogy felraktam a javitást hogy ne fagyjon a játék,de még igy is állandóan(változó sürüséggel) kifagy,de úgy hogy csak a restart segit.Nem értem a dolgot mert amikor kijött a játék,úgyanez a verzió hibátlanul müködött.
Kibaszott idegesitõ a dolog.
Pls help me!!
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Na valaki? Indít MTA servert?
Lehet, hogy a Jack barátunknak még nem volt elég 😄