GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Épp ezért mondtam, hogy SA-ba, rocker cucc 😄 De h beteszed a White Skin-t, akkor még fasza lehet..

LegionarR
Jójó értettem, hogy nem vagy rokker típus. Mondjuk CJ-rõl se tudom elképzelni hogy egy rockszámra rázza a fejét <#nevetes1>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Fido4life
Egy szóval se mondtam ! Sõt..

LegionarR
azért nem rosz munka sztem... 😛

Fido4life
Mert csak a txd fájlt raktad be. Többet nem mondok, nem szeretem a rocker cuccokat, fõleg a SA-ban 😛

zaki
nemszóltam 😄

DJ Skyline
így van
ezennel rád ruházom eme nemes feladatot,hogy az elsõ kommenttõl az uccsóig minden kérdést gyûjts ki!😄

zaki
mer lusta disznó vagy 😄

KILLER2
Lenne 1 problémám:
Csináltam 1 ruhát (motorosdzseki) aztán beraktam és lefagyott. Nem tudjátok, hogy mi lehet a gond? Itt a ruha:
Mi lehet a baj? (beraktam a txd fájlba)

Töltsük le az internetet!

DJ Skyline
nekem nincsen türelmem 58200 kommentet végigmazsolázni!<#idiota>

lamase
hát végignyálazni a fórumot és a kérdéseket kigyüjtve megválaszolni és kirakni egy oldalra, tök részletes lenne sztem

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

DJ Skyline
végülis a mostaniban is minden benne van...az,hogy most hogyan kell megcsinálni a freefall küldetést,arra meg ott van a végigjátszás szerintem!
az ötlet nem rossz,csak nem tudom mikkel lehetne még kibõvíteni

Akos 001
a codenamera-ra kéne😊
szal olyat gondolsz,amiben már minden benne van??

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Fido4life
Kösz testvér, örök hála !

lamase
tök mind1 hova, csak az összes kérdést egy helyre kellene rakni

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

DJ Skyline
persze,mert a tetkók máshogyan vannak megcsinálva
ezt nézd meg
és ha átváltasz arra,akkor látszani fog a kép

Fido4life
Nem én úgy gondoltam hogy, saját tetoválást, textúra átfestéssel. AMikor megnézem a txd-t csak feketeség van <#nemtudom>

Akos 001
Ok,de szerintem fölös.Úgysem használják,de meg lehetne csinálni azé.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
mármint a codenamegta.hu-ra kéne FAQ?😊

lamase
Arra gondoltam kellene csinálni egy hatalmas faq-t, ami az összes itt feltett kérdésre megadná a választ. Technikai problémák meg vannak oldva, már csak munkaerõ kellene. 😊

lamase
úgy tûnik hamarosan lesz + tárhelyünk, szal lehet majd küldeni a saját készítésû cuccokat ezerrel.. illetve most is jöhetnek 😛

DJ Skyline
nem...sok oldalú szerintem,sok lehetõség van benne,ezért nem lehet olyan könnyen megunni,pláne aki játszott az elõzõ részekkel...persze ez az én véleményem,lehet lesznek akik nem értenek ezzel egyet

xy21
ÖÖÖ...ne haragudjatok meg de nem unjátok még ezt a játékot???(neugassatok le csak kíváncsi vagyok erre!)

Akos 001
Tetoválószalonokban-.-

Fido4life
Hogy lehet új tetóválásokat csinálni ?

Az Img Tool-ba töltsd be a gta3.img fájlt, és válaszd a rebuild archive menüpontot.
Akkor minden a helyére kerül.

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

bazs1
Itt a videóm nézétek meg!

http://rapidshare.de/files/14613647/SA_A_Stunt_s_World.zip.html

Fido4life
Na modolok ! Megcsinálom az osztálytársaimat, már OG Loc kész, csak még nem jutottam el odáig. Magammal nem tudok mit kezdeni, mert kéne új Player Model azér mondtam..

reménytelen
Nekem a Driv3r csinálta ezt teljesem véletlenszerû idõközönként. Nem találtam rá megoldást.
Akos 001
elõfordulhat.

Helló!

Mostanában unatkoztam ezért elkõkerestem a GTA SA-t. Csak az a bökkenõ hogy amikor elkezdek játszani akkor kb1-2 perc után újraindul a gépem. Ha a hangot kikapcsolom, akkor néha megy fél órát is a játék. Ez most a játék miatt van vagy valami hardverhiba? videokari,memoria, alaplap biztosan jók mert azok már ki lettek cserélve. Volt már másnak is hasonló hibája?

köszi a segítséget!

Halihó mindenki!
De rég jártam itt...<#crazya>
viszont most elõvettem ismét a SA-t, és kipróbálltam a modern modot, ami szép, meg jó, meg minden csak épp a térképen van kisebb káosz...
a város közepén megyek, a térképen meg a sivatagos rész van nekem...
szóval a kérdés, hogy volt-e másnak is ilyen, és van-e rá megoldás, ill. ötleteket is szívesen fogadok!<#wink>

Köcce!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

DJ Skyline
1 paint,meg photoshop
2 rapidshare.de pl

Akos 001
biztos van,keress vissza
www.rapihshare.de
www.sendmefile.com

bazs1
Van olyan program amivel én csinálhatok a jármûveknek textúrát?
A videómat hol tom feltenni a netre?

Fido4life
Segítsetek ! Lelehet tölteni valahol Claude Player Modelt ? Vagy valahonnan lelehet tölteni Player Modelleket ? Elõre is kössszz..

Fido4life
http://codenamegta.hu/incoming/articles/tags.gif

Hi HomieS !

Hogy az a fucing fuck. Egyszerûen nem találok meg 4 graffitit ha pixelenként nézem a városrészeket akkor sem.
Valami nagyon hard core helyen lehetnek.

Régen láttam egy jpeg et amin a graffitik elhelyezkedése van feltüntetve.
Valaki teg tudná adni a címét a képnek?

Elõre is Thanx.

Fido4life
Kösz. Te játszol ?

DJ Skyline
innen
és keresd meg a cikkek között az MTA: San Andreast

Fido4life
He !?

Tigristank
Hát mivel mind a 3 város elérhetõ és végigvittem a játékot így valószínû, hogy fõküldetést nem hagytam ki, (mert akkor elméletileg nem lehetne tovább menni). Ezt hogy érted hogy szabad az összes híd? Hát ha már mind a 3 város elérhetõ akkor bármerre mehetek vagy nem? Vagy át kell menni az összes hídon legalább egyszer hogy elérhetõk legyenek a következõ város ingatlanai?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

az nekem nem baj most nics is fenn a játék mrt újra rkatam a winfost és a mentéseket elfeljtettem ki venni😞
Igen, de sok modnak van egy kis hátulütõje: újra kell kezdeni a játékot az elejétõl. Csak akkor jó sok mod.
Nem tudja valaki mikor lesz kész a GTAonline.hu?
Aki tudja írja meg.
egyszerre több modot is fel lehet rakni?
LegionarR
Sztem úgy általánosan a GTA-k paródiája, de talán San Andreas <#gun>

Jó kis videó. De melyik játéké?(Vice city, GTA3, vagy a Librty city stories)
Egyáltalán a megnyílt hídon mentél át? Megcsináltál minden Los santosi fõküldit? Mert, ha nem ott a baj. Csak akkor tudod megvenni az ingatlanokat, ha megvan minden los santosi fõküldi és szabad az összes híd.
GTA SA végigjátszás
leírása
<#smile>