GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mink nem hagyjuk hogy kihaljon ez a topik😄
(ugye?)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
És ha egy témát nyitsz akkor nem elég csak a nevét tudni....képek,infok,adatok kellenek.És a gta4 topikot már megnyitták elõtted egy páran.
És akkor mi van ha nem te vagy a házigazda?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Ték😊
GTA Liberty City Stories az PC?És kijöte-e már?
ha eggyáltalán lesz e olyan
kössz<#bee1>#bee1><#bee1>#bee1>
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
beszívtam
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Talán bug. Ez nekem is elõfordult de olyan betöltött mentésnél amit nem én csináltam hanem netrõl töltöttem. Sõt, pl nem adja be az utcai versenyeket sem.
Video-kártyáddal lesz baj.
Driver, ilyesmi.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
h' kell azt beállítani h' ne villogjanak az emberek????<#help>#help><#circling>#circling>