GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001
jáj ezek az újjak:C

de mink nem hagyjuk hogy kihaljon ez a topik😄
(ugye?)

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
Maradt 20%!
És ha egy témát nyitsz akkor nem elég csak a nevét tudni....képek,infok,adatok kellenek.És a gta4 topikot már megnyitták elõtted egy páran.
És akkor mi van ha nem te vagy a házigazda?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
és ez miért baj,hogy nem te nyitod a topikot?miért kell ezért "versenyezni" ?

bazs1
Na nem akarok kötözködni veled, de a játék neve 80%, hogy GTA4 lesz. Ezért elég lett volna a hivatalos bejelentéskor letiltani a topikot ha nem jönne be a dolog! De mire bejelentik addigra már valaki csinálni fog egyet és én le fogok csúszni róla, és ez 100%!

Web mester
Kösz!

DJ Skyline
olyanról ne nyiss topikot ami nem fix...máshol se nagyon érdekelné a népet a dolog...majd ha lesz már hivatalos bejelentés,akkor lehet már nyitni,de amíg fake képek,meg kósza hírek vannak addig nem érdemes,mert csak a felkiálltójelek jönnek!😊

bazs1
Akkor hol? Mondd meg légyszives!

Akos 001
Nem itt,thx.

bazs1
De rohadt jó letiltották!
Volt olyan akit érdekelt ez a topik?

DJ Skyline
a liberty city stories az PSP,ha minden igaz...semmi másra nem jött még ki...hivatalosan nincsen bejelentve új GTA rész PC-re,csak ilyen mende-mondák vannak...

Akos 001
Még nem.És az sem biztos hogy a címe liberty city lesz.Láttam már olyat,hogy london,new yourk....szerintem még ök sem tudják.

Ték😊

Web mester
Lehet hogy egy nagyon hülye kérdést teszek fel de azért megteszem!
GTA Liberty City Stories az PC?És kijöte-e már?

Web mester
Fido4life
Lehet, moddal, de nem érdemes berakni, mert új játékot kell kezdeni, és annál már értelmesebb akkor a Spaceeistein..

ok megoldodott😄. Amugy cigizni vagy isemit lehet a játékban? ha igen hogy?

Akos 001
aham,ne így.htx

nem tudtok valamit a gta újj részérõl ???? valami liberty city stories
ha eggyáltalán lesz e olyan
kössz<#bee1><#bee1>

nem lehet cheatet használni me meg basz a játék és madd dog leugrik
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
beszívtam

Beragadt a gomb? nemtom passz

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Akos 001
Rezeg a kezed?:C

Nekem meg vmi nem stimmel a GTA-val; amikor becélzok, hogy úgy lõjjek, akkor a célkereszt folyamatosan felfelé megy, és így kva szar. Eddig nem volt ilyen, nem tudja vki hogy mi a baj?

A dokumentumok között, a gta mappába van a user track mappa. És oda beilleszted a zenéket amit akarsz aztán ajátékon belül beállítások-hang és ott a saját zenék(vagy vmi iesmi) és ott keresés és aztán már megy is.😉

ElekAdam
Figyeljetek lehet olyatt csinálni a San-Andreasba hogy belerakok számokat és ha lehet hogy kell?

ElekAdam
Nekem azt mondták hogy a beállításoknál kell valamit csinálni mer másnál is volt már ilyen.

Talán bug. Ez nekem is elõfordult de olyan betöltött mentésnél amit nem én csináltam hanem netrõl töltöttem. Sõt, pl nem adja be az utcai versenyeket sem.

Video-kártyáddal lesz baj.
Driver, ilyesmi.

reménytelen
Azért a frame limitert nyugodtan kikapcsolhatod, jelentõsen nõ tõle az fps.
ElekAdam
jah az is be van kapcsolva
Valami más tipet kéne adni de azért kösz

Tigristank
A térképen az ingatlanok színe piros. Ráadásul már az összes iskolát elvégeztem, igaz, nem mindegyiket "arany" szinten. Nem tudom mi lehet a probléma.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

reménytelen
Frame limiter be van kapcsolva?
ElekAdam
valaki tud nekem segíteni ??

ElekAdam
és az egyik haverom mondta hogy neki is ilyan volt és be kellet valahogy állítani az opsiont-ba

ElekAdam
nem tok mást mondani csak anyit hogy azok a szar emberek villognak de amúgy az maga a játék nem akadozik

reménytelen
Elvileg nem kéne, hogy villogjanak...
Részletes konfigot és driverinformációt kérünk...
ElekAdam
Hello!!
h' kell azt beállítani h' ne villogjanak az emberek????<#help><#circling>

Fido4life
Akkor inkább megvárom a DM verziót..

Akos 001
nám....van hülye map,de mindet végig lehet vinni😊

DJ Skyline
ja! van 1-2 balfék map,amikor az összes játékos nem tud továbbjutni,pl a legmagasabb hegycsúcsról indulsz bicajjal,majd motorcsónakkal folytatod...a lényeg,hogy leborulj a vízbe,persze ha nem akadsz fent egy korláton,vagy fán...

Desztem nagyon jó a multi, királyak a versenyek!!!<#idiota><#vigyor3>

DJ Skyline
nem...ha beleesel a vízbe akkor meghalsz mint a VC-ben

Fido4life
NEM LEHET GYALOG MENNI !?

Akos 001
rhino és hunter forever<#gonosz2>

DJ Skyline
kiszállni nem tudsz,csak akkor tudsz lõni,ha olyan jármûben vagy...pl: hydra,rustler,hunter,stb

Fido4life
Fegyverekkel ? Csak azér kérdem, hogyha letöltöm ne csodálkozzak...

DJ Skyline
kinyírhatod a másikat,legfeljebb elküld melegebb éghajlatra,mert ugye a freeroamnak nincsen célja

Fido4life
Az MTA-ban van DM ? Vagyis a Free Roam-nál, lehet egymást irtani ?

#58254 Honnan szedjek le?
LegionarR
Mire gondoltál?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

lamase
ja.. nem kifejezetten arra gondoltam

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.