GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Ha azt lehet a játékban alapbol állitani, akkor igen. Van egy mérce, hogy látótáv, az maxon van.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

juss el a csajjal 50%-ra és akkor beenged a házába
Fido4life
Amúgy már megint, mérgemben lelõttem a csajt ! NEekd már sikerült ?

Fido4life
De HOL !? NE csak mond hogy van, hanem adjál linket !

van deathmatches multi

Lunki88
Lehet volt már róla szó de lusta vagyok visszaolvasni<#lama><#idiota>, kijött már az az MTA amelyikben ki lehet szállni a jármûvekbõl?
hispan2
Üdv. Visszaolvastam itt, de nem találtam megoldást a problémámra: letöltötem az MTA SanAndreas r11-rt, de nemigen akar mûködik. Elõször ia a server browser ablakban csak 9999ping-es unscanned szobákat ír ki, akármelyikre kattintok, connection timed out van, ha pedig létezõ szerverre mauálisan akarok kapcsolódni (ip-vel), akkor is pont ezt írja ki. Sehogy sem akar tehát mûködni. Ha valaki tud valami tutorial-t vagy ötletet, hogy hogyan is kell ezt használni, vagy hogy egyeltalán használható verzió-e ez, az lécci válaszoljon. (az baj, ha 1.0-ás a játék? )

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Fido4life
Örülnék is neki, ha nekem olyan lenne.. És a 10*-res látótávolság is bent van ?

Fido4life
Nekem tetszik ! innen lelehet tölteni ! De csak 18+ ! 😛

Falconer
Azt meg minek?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Én örülnék neki, nagyon trágya igy az egész. Nálam 2*AAval 1280*1024ben minden maxon sohasem lassul be, csakhogy feszítsek is egy kicsit 😊

olvass vissza<#idiota>

Magnumrolcsi
<#worship>

Fido4life
Hát ja, jogos...

zaki
mi lenne, ha lekicsinyítetted volna a képet?<#idiota>

tobias88
Ez milyen jatek??
Fido4life
Dream Stripper <#crazya>

Fido4life
NEkem a hülye mod miatt szaggat (ami jó mod, csak ne cseszne ki velem) meg hogy egy hibás verziót kaptam a haveromtól.. Megis fogom venni eredetiben 4000-ért !

DJ Skyline
meg is van,simán Tow Truck a neve
a megkülönböztetõjelzés csalóka,mert nem lehet használni:\

DJ Skyline
van egy autó vontató,így nem tudom a nevét fejbõl...azzal jókat lehet szórakozni...mindjárt megnézem mi a neve

Akos 001
jó lenne,milyen game?O.O

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

KILLER2
Modern moddal van a játékban valami küldetésen kívül is használható autó vontatására vagy szállítására alkalmas eszköz a packeren kívül? Ha igen akkor mi a neve?

Töltsük le az internetet!

Akkor nehezebben futna a gépemen... <#buck>

DJ Skyline
jó lenne,de akkor meg lehet számítógépet bõvíteni...így is lelassul néha,mikor délibáb van,vagy az erdõben megyek,és porzik ezerrel a földesút,mellé társul még a sok fa

Fido4life
Mi lenne ha a SA-nak ilyen grafikája lenne ? :

KILLER2
Köszi.

shotsgpa
sawnoff
chromegun

Akos 001
könnyebb kérdés???😄D

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

KILLER2
Mi a sörétespuskák .txd és .dff neve?

FOXX supreme
THX.........

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Fido4life
Szintén: C/Documents and Settings/Neved/Dokumentumok/GTA San Andreas User Files

FOXX supreme
HELP PLEASE!!!

FOXX supreme
És hogy lehet berakni a mentéseket a játékba?

Fido4life
Nincs amúgy olyan Spaeeistein mod, amiben nincs 10x látótávolság ?

Fido4life
De igen, lehet..
Amúgy 58677. Láma Kérdés

Fido4life
Tök mindegy..

FOXX supreme
Akkor lehetne azt csinálni, hogy leszedek egy mentést, és felrakom hozzá a modot?

most nem azért de mi köze a mentésnek a main.scm-hez??
Fido4life
Hát nem tudom hogy a Modern Mod buzerálja e a Main.scm-et. Szerintem nem..akkor meg nyugodtan használhatod..

FOXX supreme
A modern mod volt fent, meg a magyarosítás, a statisztika nem érdekel!

Fido4life
Ha nem használtál semmi modot, vagy nem érdekel a Statisztika, akkor letöltheted a netrõl..

FOXX supreme
Hellósztok!

Lenne egy kérdésem! Véletlenül letöröltem a mentéseimet, akkor még lehet valamit csinálni??? Mert én már nem szeretném újból kezdeni, most meg indítom el a játékot és semmi nincs. Ha nem lehet visszahozni sehogyse, akkor kérem valaki rakjon már be egy mentést. Én a 2. szigeten voltam, pont ott amikor meg kellet ölni Rydert! elõre is köszi....

Fido4life
Azért rakd föl, el lehetne szórakozni... HA megbeszélünk egy helyet, és ott összegyûlnénk irtani..

Figy ez akkor is unalmas, nekem egyáltalán nem laggolt, deh egyszerüen az élmény 0.

cicai
köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Fido4life
MAjd beindul nem ? ÉS laggol ?

Kipróbáltam de ez vmi extraunalmas. Tök szar nincsen semmih mozgolodás, csak az a néhány ember van azona kva nagy térképen. Tök unalmas az egész. DE ha érdekel fölrakom neked vhova

zaki
tobias88
Sikerült feltenned, s egyáltalán tudtál már vele játszani?
cicai
vki tudna ide spammolni 1 carspawn-ot?
köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt