GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ügyivagyok mi?!!<#bee1>#bee1>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Benutzername (felhasználónév)
Passwort (jelszó)
Email-Adresse (egyértelmû)
Wiederholung (ismétlés,vagy még1x)
amit leírtál az meg kb azt jelenti,hogy sikeresen beregeltél...legalábbis az erfolgreich az azt jelenti,hogy sikeres!😄
"Die Anpassung Ihrer Profil-Angaben wurde erfolgreich vorgenommen."
Válaszolj.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Élõben is jó, a játékban is jó lenne.
Fogadjunk, kocsid sincs... "de ki nem szarja le????"<#mf1>#mf1><#ravasz1>#ravasz1><#duhos2>#duhos2><#gunyos1>#gunyos1><#action>#action>
És az a suzi nem az a suzi.
Mellékesen nem is passzol a készülõ Classic modomba.
spc.gta.com.ua
gta-action.com
gta-mods.de
gta-worldmods.de
gta-downloads.com
gta3.net
theborggaming.planet-multiplayer.de/sanandreas_mods.php
én ezeket szoktam nézegetni...a gta-worldmods.de-re regelni kell
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
vagy a
www.gta-downloads.com weboldalakat (elõbbi német utóbbi angol nyelvû)
nagyon sok letöltés található itt.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha rakok be új kocsikat akkor az eredményezhet olyan fagyásokat mint amiket a modern mod csinált?
Mikor a csajnak táncolni van kedve akkor a térképen egy CD-t vagy egy BAKELIT LEMEZET (ki minek nézi) keress! Ha így sincs meg akkor megpróbálok egy képet berakni!
Tudna vki abban segíteni, hogy san fierroban, van-e olyan hely, ahová el lehet vinni a csajt táncolni? Én végigjártam az egészet, de nem találtam, lehet hogy figyelmetlen vagyok.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
a sima motorral is csináld meg😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mazda RX-7 TypeRZ
Toyota FJ62
Chevrolet C-10 '66
1993 BMW E36 316i Beta
1951 Ford Custom Pickup
Bell-Huey Chopper
Scania-R-Topline-BDF - Hängerzug v1.0
Mack R 600 '82 DumpTruck
letöltés itt,regelni kell
Ezen belül nyisd meg a cars mappát és ott van pár suzuki kocsi.
A régi swiftet, ötajtós, háromajtós, GTI(háromajtós).
Már úgy csapatnék a kocsimmal...
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=12231
nem tudja valaki hogy mit kell csinálni:ha az autót csak winarral lehet letölteni,akkor mit kell csinálni,hogy berakjam a játékba.Mert ha beleteszem akkor a játék 10 mp-múlva megáll?
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D