GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem kezdhetem el,mert a cangázós tudományom nem elég magas!:\
amúgy így lassan 1 év után vettem észre,hogy a strandon van egy szabadtéri edzõ részleg,nem messze a triatlon starthelyétõl!😄D
Töltsük le az internetet!
+ kértem az off törlését 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mondtuk offnak vége, vagy törlik
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
offnak vége.
Töltsük le az internetet!
2. ok, a paraméterek megváltoztatására gondoltam én is 😊
3. Egyrészt érdekességnek raktam be a wheeliet, de nyugodtan láthatsz mást is benne, a te dolgod 😊 Másrészt csak errõl az egy képrõl beszélsz.. én többet szúrtam be amik tetszettek is másoknak 😊
2. az autó ertedeti csak használtam még egy programot! 😄
3. de ettõl olyan vidámak lettek, sztem inkább idegesek, hogy õk nem tudnak ilyet!
4. aha
5. nc
3. Nem tudom hogy láttak e ilyen hosszú wheelie-t, azért raktam be 😉
4. Azért raktam be mert eszembejutottak ezek a képek arról, amit õ belinkelt
5. ok 😊
2. Valódi autó volt, csak használtam SA_Centert
3. A WHEELIE-s kép látványától mindekinek biztos nagyon feldobódott a kedve
4. Felakartál vágni mivel Web mester berakott egy képet és te rögtön 8 képet raktál be
5. elhiszem, hogy "standard" dolgokkal csináltad
És nem vágtam fel vele, hanem azért raktam be, hogy feldobjam azok kedvét akik még nem látták 😊
elõszõr töröld le,majd csináld meg ezt:
start menü/futtatás,majd oda írd be,hogy regedit,majd OK,elõugrik egy ablak,és kattints a HKEY_LOCAL_MACHINE-ra,és ott a SOFTWARE-ra...majd keresd meg a Fraps-eket,és simán delet-el töröld õket!aztán gép újraindít,majd fraps felrak,és elindít...nekem mûködik,nem lép ki magától!
#59723--> Frapsel,majd Winfod Movie Makerrel tömörítettem
#59724--> kösz megnézem majd
de amúgy van minden városban kocsi