GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cence89: Az szívás! Szerintem keress rá a google-be (van valami oldal ahon van egy rakat dll fájl), szedd le ezt tedd be a SA mappájába. Hátha muxik.
Töltsük le az internetet!
reinstall san andreas,majd próbáld ujra.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
nekem 1 gondom lenne felrakom a mta 1.1 et és kiirja h nem talál valami m...71.dll- filet? mitt egyek? :S
de amúgy mindíg új játékot kezd az öcsém,szal nem is jutna el a barátnõkig!😄
Citroen C1 "2005"
Peugeot 107 "2005"
Formula 1
BMW M5 Police
1956 Pontiac Safari Version1
BMW X3 2,5i '03
Holden Efijy
letölthetõk itt
Vagy ha alaplapi hangkártyád van, és húzva a géped, akkor azt nem bírja.
De ha csak simán húzva van, és a memóriák kicsit lihegõsebb tempóban vannak, akkor is elfárad.
Jegyezd le, hogy miket ír ki a hibasorba a szabvány "A hardver károsodása elkerülése végett a winfos leállította a gépet..., stb" dumán kívül.
Abból okosabbak leszünk.
Én biztosan 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
nekem egy olyan gondom lenne hogy,
miközben játszom kijön egy "kék képernyõ" <#falbav>#falbav>és ujra indul a gép<#violent>#violent>
elõre is köszönöm a segítséget
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Van egys konkrét idõ, amikor ez a feladat van?
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
www.gtamods.de n ?
mert én beirkálom de indig valmit kiír
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
DesignX X4
DesignX X4 Redline
2005 Ferrari F430
Dodge Challenger R/T Hemi
Lamborghini Murciélago 2007 LP640
Lamborghini Police
Shelby Cobra 427 Final
itt lehet letölteni /regelni kell/
vagy jó sendme-re felrakva is
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ezek vannak
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu