GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom akkor elegy4,és így tovább
Gondolom, hogy az a baja, mint régen, hoyg a txdt csréltem nem csak a képet, de ezt most muszáj. Tudna nekem valaki segíteni?
Töltsük le az internetet!
-ne csak a felnit csináld feketére,a légterelõt is😛
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
egy másik
már csak a felnit kéne valahogy feketére textúrázni,és frankó lenne!
nagyon csillogott,levettem a csillogást,a kék ablakot,átszerkesztettem feketére,a hátsó lámpát sötétítettem,és kapott egy új rendszámot
"Gtasasav"="C:\\Documents and Settings\\Gtasasav"
"4. Replace the String 'Documents and Settings' with the one on your system
language."
ez meg a crach fix nfojában volt, ez alapján csináltam és szaródott el
5let hogyan csináljam vissza? gondolom csak a fixet kellett volna elindítani, mint ahogy a faqban is van, csak elöbb az nfot olvastam sajna 😞
TommoT
én még az elején járok a dolognak😊
feltettem a gamet, aztán fagyogatott, úgyhogy felraktam a hoodlum all-os cracket, leszedtem a crach fix patch-et, lefutattam a fixet és volt mellette egy reg fájl, amire azt írta, hogy benne a documents and settingset írjam át arra a nyelvre, amilyen a gépem és futtassam le... beleírtam hogy hungarian aztán minden jó de most baszik menteni
gondolom a reg fájllal basztam el, újratelepítés nélkül hogy rakjam rendbe?
TommoT
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
azt hogy kell megoldani hogy utánna ne keljen újrakezdeni ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Csak tudnám hogy csinálták a fénylést..
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ezt #60101 a hozzászólásomat töröld. THX