GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bárijen féle hsz-t..
legyen jó vagy rossz😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
most renderel a gép..20perc múlva be lesz linkelve laszeg a trailerem 1,30perce 😄
bekerült Skyline múvijai is...
zene: prodigy - voodoo people..
ha van amin lehetne változtatni akkor osszátok meg..
bármi legyen az...
meg a "Suna" felirat..a többit rád bízom! 😄
nagyon pengék a videók!!
nemsoká rakok fel kis ízelitõt..csak beszerkeztem a te vidijóidat 😄
minjárt meglesem õket....
Skyline Teccik a Logód 😄
tudnál hasonló logot csinálni? ha megkér szépen?
ha nincs ott a fa,akkor jó is lett volna a vége
-9 jelenet
-vegyesen látványos,és "hú de nagyot ugrattam" videókkal,és egy pirulettel!😄
-20MB
-összesen 1 perc 25 másoperc
amelyik tetszik azt használd fel,és vágd ahogy szeretnéd!<#smile>#smile>
hasonlóan...
ha hely kell akkor IDE lehet küldeni 300Mbig
akkor zeneileg majd összevágom...
az lene jó h "modern" játmûvel lenne 1-2 atrakció..(ugratás..robbanás..stb)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a mp-ésa-ban nem látok(eltörlõdnek a cuccok és csak a kocsikat látom lebegni<#rinya>#rinya>
ha számír a gta modern mod)<#circling>#circling><#rinya>#rinya>
Trance&Friends nothing more..
amúgy sok kocsiból van csak egy a gameben, pl. Euros, Phoenix, Hotring
akadozik egy Intel p4 2.4 Ghz, 768 ddr ram, 128 Mb Ati Radeon 9200+legújabb driveres gépen 1024x768x32-es felbontáson a San andreas a látótávolság felére van levéve
nektek volt hasonló problémátok ?
tennpeny nem az apja! ne szivass ember!
De most komolyan mit mond?
A magyar verzió (nem tom mér) kihagyta azt a szöveget.
[ismét reklám<#idiota>#idiota>]
ez lenne az.. eggy kicsit.. csili vili cj alá de nembaj.. csak a kézifék nagyon hiányzik.. 😊Trance&Friends nothing more..
mert 3-4 féle van...(tudtommal..)
például:
407, firetruk, firetruk, car, FIRETRUK, FIRETRK, truck, ignore
tehát a tûzoltóautóból is csak "1" van a tûzoltó parancsonokságnál, max akkor jelenik meg,amikor tûz van,de nem mászkál a forgalomban!
😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
The local file specified in the script is missing doest nit exist
C:\DOCUME~1\PLISTV~1\LOCALS~1\Temp\SAMI_TEMP\6134617\at400.dff
Please make sure the mod you're installinghas all of it' s necessary files.To avoid corrupting your game,the mod wil NOT be installed.
ezt írja amikor rányom,ok az installra
na most mit kéne tenni ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Melyik autobol van csak egy a jatekban?