GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem láttam egyik rész-t se 😞 , de azért várom a modot 😊 mert jól néznek ki a kocsik ...

DJ Skyline
szerintem még egy "kicsit" várni kell! mondjuk nyáron tuti több idejük lesz,reméljük nyár végére készen lesznek!:\ <#nemtudom>

thx, ezt én is megtaláltam , de nem tom tuningolni eggyik boltba se 😞 van a turismo.txd +a dff de a harmidik az mi ? az hova tegyem ? a gta3.img-be ?

Speedbreaker
kóddal? <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

BiG G
ügyesvagy

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

már 3x kitoltam a gta-at.<#violent><#gun><#duhos2><#email><#boxer>
RaZoK
hy lenne egy kérdésem, van nekem egy savegamem hová kell bemásolni?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

bazs1
Ez érdekes lesz!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

de..pf találtam vhol..

minjá meglesem

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

nincs vhol egy aston martin db9 egy kis tuning-al ? ( tehát hátsó spoiler , szolid lökös tuninggal ? )

BiG G
jöhetne már :|

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

abban a pillanatban töltöl le a modot amint megjelent..
a kövi filmem címe lesz a MAD MAX 4....Back To San Andreas...

DJ Skyline
különben kijöhetne már a Mad Max mod a játékhoz! qrvára várom már!😄

itt tartanak most:
models being modeled now: (azaz amiket most modelleznek)

valint charger stock and movie version
valint vh coupe stock and movie version
torana stock and movie version
desoto stock and movie version
sandman panel van
red rw manoro
mad max impala

models done but not skinned yet. (amik kész vannak,de nincsenek letextúrázva)

gyrocopter
poppagellos car
armorer mack truck
armored trailer
red snake truck
black tow truck
crossbow
meat clever
full double barrel mad max shotgun
road warrior interceptor
no front fender statemen
r/c mack truck
r/c gyrocopter

models that are skined and beta to a point of working to a degree ingame (ez kb annyit jelent,hogy készen van,már csak a beta tesztek vannak,vagy valami ilyesmi)

mack truck
night rider manoro

models getting skinned now (amiket most fognak textúrázni)

goose bike
landau (non stock version)

still on the todo list (amit még meg kell csinálni)

maps (this summer should be a good time for them.)
player models
dune buggies
landau stock version
go-kart versions of most models
school bus gate
missions (if we got time and still interested coders.)

itt lehet követni,lassan,de biztosan haladnak!😊 ha visszább lapoztok,akkor vannak képek is

DJ Skyline
eredeti hanggal,magyar felirattal😄
szinkronosan megvan mind3 rész kazettán valahol elásva...de ne offoljunk,van Mad Max topik(én nyitottam,ki más😄 )

szinkronosan vagy eredeti hanggal? érkezik a cseppség?..majd tehetnél pár képet a dobozról 😄

DJ Skyline
nincs ennek baja,miért mit szerettél volna eredetileg csinálni?

de hülye vagy..azt irja h rendelt....

bocsi csak elnézte..vasárnap este révén 😄

DJ Skyline
tudom,már elõrendeltem,azért írtam,hogy várom!😄

Hát ilyen lett. Talán sok a kép? Ha tudsz csinálj már ugyan ekkora képekkel ilyet, és ha jó mondd el, hogy csináltad. Én már kerestem a hibát de nem tom mi.<#nemtudom>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kint van dvdn 😄
csak európába nem jutott belõlle 😄

DJ Skyline
én várom,hogy megjöjjön DVD-n! 😄D díszdobozos verzió,ami mind3 részt tartalmazza! csak sajna nem volt raktáron,így várni kell "kicsit"

na megyek megnézem a madmaxot...
váá....
"A 4ütemü Öngyilkos Gépezet..Akit A Halálsem Állíthat Meg.."

DJ Skyline
most nézem,ott csak a 4-es van fent!:\

DJ Skyline
200,-ért letudod szedni,ha kell az oldal mondom privátban!

bazs1
És honnan lehet letölteni?

csipázom a "logót" 😄<#worship><#worship>

DJ Skyline
hogy ilyesmi végeredményt kapj?

egyszerû,megnyitod az elsõ képet az uleaddal,majd megnyomod a Ctrl+Alt+F-t ezzel nyitsz egy új képkockát...amit képet beakarsz oda tenni,megnyitod pl painttal,kijelölöd,kimásolod,és az új képkocka helyére beilleszted simán ctrl+v-vel

asszem úgy...de van ott 1 opció h tulajdonságok és ott valami revmi..abba lehet állítani minõség romlás nélkül

Sony Vegas 6.0

A gif szerkeztõvel több jpg vagy bmp képet 1 gif fájlba, hogy tudom beletenni minõségromlás nélkül? Mint 1 képvetitést?<#conf>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bazs1
Na lecsúsztunk!!!!!

bazs1
na így nem maradunk a top10 be! Kérem szépen írjunk!!!!!!!

bazs1
LeePí te milyen programokat használtál a múvíí csinálásakor? Tom a FRAPSet de a másikat nem! Azt honnan lehet letölteni(nem a fraps)? Én WINDOWS MOVIE MAKERt használtam eddig de most kiszeretném azt is próbálni!

sztem is....
mi értelme van? rejtélyek fosztogatói??

bazs1
ÁÁÁÁ! Ez hülyeség!

Az igaz, hogy a sivatagban lehet ásni?
Állítólag ki lehet ásni a hullákat, és egyéb(?) dolgokat.

köszönet neked..és a fáradozásodnak!

hát nemtom..a mentést meg a GTA3.img filét "elmented" máshova...
újrarakod majd visszamásolod a "mentéseket"...és kész
nekem legalábbis így jó lett/volt

DJ Skyline
jó lett!<#eljen>

VRSDM
a játékban átállítottam véletlen egy olyan felbontásra amit nem támogat a monitorom, valami gecitorz-ra... és csak kiirja hogy not supported resolution, nem látok semmit csak ezt az ablakot, nincs vmi .INI file? vagy valami? amivel visszatehetm? reintstall nélkül. mert a sok kocsit ujra bepakolni ... áááá

u dont have to listen anybody else but me

már látom válaszoltak neked 😊 na mind 1 😄

szerintem num 8

bazs1
És benne vagyunk a TOP10be! 9dik!!!!

bazs1
AEZAKMI meg WANRLTW! amúgy SA_CENTERT használok, ott nem sebzõdök, nem törnek a kocsik, stb... Ti tudjátok hogy lehet pl a TEC9et vagy az AK47est végtelen töltényre csinálni kód nélkûl? Mer tom, ha kell valakinek leírom!

Akos 001
ahh gondoltam😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
mért,én is szoktam!<#gonosz1> 0 körözöttségi szint,és idõjárás...

élet növelésre ott van a mentõkocsi,vagy a save,és akkor felmegy az életed,pajzsra meg az ammunation,nem kerül valami hú de nagy összegbe

Tarajos Sül
én kodokon fogok felnöni 😊

Amugy azokra én is gondoltam(fõleg a lóversenynél)de akkor agyon kell ütnöm a billenytüzetet,mert ha folyamatosan nyomom a billenytüt,akkor nem emelgedik a tét,csak ha mindig ütögetem!

Akos 001
Nem kell kódozni!!!!
Elvesztésre semmi konkrét dolog nincs.........
esetleg kaszinóban tegyél mindig max tétet...de nem nagyon fog csökkenni.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Tarajos Sül
Azt is megtudod mondani,hogy lehet egyszerre nagy õsszeget elveszteni?

Már annyiszor irtam be a "HESOYAM" cheat kodot,(életerõ maximumához,és kocsijavitáshoz)hogy már kifog ugrani a számláló annyi pénzem van!
(minden alkalommal amikor beirom a kodot,teljesen kijavitja az aktuális jármûvet,amiban ülsz,maximális páncélt,életerõt ad,és 250000 dollárt)!