GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy engem is érdekelne olyan progi amivel tudok járgányt csinálni,tuningolni
gta3-ban és vc-ben a 3d fájlok ugye DFF-ek voltak, itt is az.
de, én zmodeler 107-el, és 207-el nem tudom megnyitni a SA 3d fájlait, amikor importra nyomok, kiválasztom a sa modellt, akkor egyszerûen nem importálja a modellt:S
txd fájlokat tudom szerkeszteni azokkal nincs gond, de a dff-el van :l
van itt aki használ zmodelert 3d moddingra?
elõre is kösz<#wink>#wink>
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
letöltöttem a renault agora buszt de csak petro.dff,petrotr.dff van és hiányoznak a txd-k de vicont van 1 agora.txd mit csináljak?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
-C:\Program Files\Movie Maker majd elindítod a múvi mékert
-program elindul,majd megnyomod a Ctrl+I -t ,kitallózod a videót,majd megnyitod
-importálja,majd kis részekre bontja
-kijelölöd az összes részt,majd az alsó mezõre behúzod,majd ott nyomsz egy Ctrl+M-et,ezzel egyesíted egy videóvá
-Ctrl+P és most elmented a videót,adsz egy film nevet majd ahol kiválasztod a videó minõségét,ott az egyébnél keresd meg azt amelyik a méretre és minsõségre a legjobb...tehát a minõsége legyen jó,de a mérete ne legyen annyira nagy
Vagy tudja vki hogyan lehet SA:Mp-ben szervert csinálni ?
Mi az, a multit senki nem nyomja?
Gondoltam csinálhatnánk egy 20 fõs (motoros)bandát és elfoglalnánk Los Santost.
Aki be meri tenni oda a lábát: halál fia! 😊
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
http://csuknorisz.mybrute.com
http://csuknorisz.mybrute.com