GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akko most jöhet az én kérdésem
a gépelterelés címû küldinél
felpattanaok a mottorra
ott vok a kaionnaál már Cesar feláltt minden rendben de nem akar átugrani a kamcsira
van valami titka ennek a küldinek ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

nekem is volt ilyen gond gta3.img visszatesz az eredetire
modern mod uninstall
mégegyszer feltenni
rebuild archive
és már NEKEM jó is lett
ui.:neked nem biztos hogy jó lesz

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Fresh Duke
Egy kérdés:
Hotfnife-ot csak az autósiskolánál lehet találni?

A heavy cost. I pay it gladly.

Ez a program az életemre tör... most meg nem akarja felrakni a data3.cab problémája miatt (uninstall-reinstall kellett a backup hiánya miatt). A dolog azért fura, mert az ok ilyenkor karcolás szokott lenni (van is egy picike, de ennél sokkal nagyobbakkal se volt gondom), de ez a probléma másokat is érint (szétnéztem a neten), és nem hiszem, hogy ennyi ember véletlenszerûen megkarcolt dvd-je mindig ugyanazon terület adatvesztésével járna... Azért köszönöm, de elleszek ezzel még egy darabig 😊
Akos 001
Olvasd el még 2-3 szor figyelmesen a leírtakat.
Az install minden lépése le van írva,szal te rontottál el valamit.Ha csináltál biztonsági mentést a cuccokról akkor rakd vissza.Ha nem SA reinstall.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Hahó

Egy aprócska kérdés: felraktam a modern mod-ot (a .exe-s változatot), az IMG tools-al is megvolt a rebuild, de a betöltõdés közepénél mindig megáll a kis csík úgy félúton, a program meg csúnyán lefagy... Hogyan lehetne ezt a helyzetet orvosolni?
Nekem és a haveromnak is jól megy és nincs baj. Max egyszer-kétszer ledob a szer de megy simán. Próbáljátok meg ezt a verziót. Én ezt használom meg a haverjaim is és megy

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nuxa
VRSDM, neked milyen a neted (sebesség, fajta)??

Because cheese...

Nuxa
ja, bocs, elfelejtettem!<#vigyor5><#crazya> Sajna nem tudom mi a gond, a haveromnak is ugyanez a baja, neki se tudtam segíteni<#rinya>

Because cheese...

Megint mondom, hogy nekem simán megy csak haverom nevébe írok, mert lusta fórumozni! Na szóval az õ gépe sokkal erõsebb az enyémnél! Ugyanaz a CRACK van neki mint nekem és nekem jó, de neki nem 😞

Nuxa
belinkelni nem tudom, de ha létezik ilyen patch, akkor kijavíthatja ezt a hibát, valami a memóriával van, de lehet hogy a multi miatt van. Amúgy milyen géped van? lehet hogy az alapkonfigurációnak nem felel meg a géped, valamit nem támogat.

Because cheese...

Akkor lécci mond meg, hogy mien patch, mert ehez nem konyítok vagy lécci linkeld be! Köszi!

VRSDM
én csak azt nem értem hogy miért van mindenhol 150-200as pingem üres szerveren is ha egyszer valakinek lassu a gépe minek csinál szervert? másrészt a magas pingem miatt van hogy a pálya mire betöltene (szoval élek de a környezet átlátszó) addigra lelõnek, pedig nem szar gépem van...

u dont have to listen anybody else but me

Nuxa
olyan krekk, hogy támogassa a multit, nem is krekk, inkább patch

Because cheese...

Minek hozzá CRACK?<#idiota> Egyébként nekem indul csak a haver nevébe írok, mert õ nem szeret fórumozni<#wow3> Egyébként már újrarakta a GTA-t és az mp-t is<#oooo> Szerintem az lehet a baj, hogy elõtte fent volt a gépén a mta:sa! De már azt is letörölte!

Nuxa
Bence: lehet hogy kevés a memóriád, rossz a rendszer (összeomlóban van), rossz konfiguráció, vagy tedd újra az SA-t, vagy lehet hogy van hozzá patch, várd meg a multi plájer 0.1c verziót, habár lehet hogy nem lesz ilyen. A haveromnak is ez volt a baja, de még neki se indul az mp, vagy lehet hogy van már hozzá crack. a www.gamecopyworld.com lapján nézzétek meg, talán ott van. pá

Because cheese...

Egyébként újrarktam már 3x <#sir>

VRSDM
ja tényleg ottis van a hirekbe <#miaz><#whatever>

Akos 001
Ha minden "gyári" a SanA-ban,szal semmi mod és más módosítás nincs,akkor az MP-ben van a hiba.Szal azt installáld újra.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

VRSDM
kösz, remélem mejavul

Nuxa
VRSDM: menj a www.sa-mp.com -ra, ott a fórumban megtalálod!

Because cheese...

Helló! Lenne 1 olyan problémám, hogy amikor indítom a San Andreas multiplayert (GTA SA:MP) akkor ezt írja ki: Access violation at adress 004CC638 in module 'samp.exe'. Read of adress 00000000.
Aki tudja, hogy mi lehet a baj az írjon legyen szíves!<#falbav><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

VRSDM
és az mitõl lehet hogy feltelepítettem a mp-t és inditom az exe-vel és kidob végtelen ablakot hogy acces violation.... valami 5let?

valamit biztos csinál a géped a háttérben. Nézd meg a feladatkezelõben hogy mi fut ? ha fut egyáltalán valami ha az jó akkor mikor csatlakozól a netre automatikusan valami progi akar frissíteni. Nekem is ezvolt hp szoftver update az kivettem az automatikus indításból és azóta Good

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nuxa
ok, thx, kipróba!

Because cheese...

Akos 001
akkor olyan szerverre kell menni ahol kevesebben vannak,és feljebb van a "ranglétrán"

Nuxa
más bajom nincs

Because cheese...

Nuxa
magas a ping és a többieket zavarja

Because cheese...

Akos 001
problémád van játék közben,vagy csak a magas ping zavar?

Nuxa
áááááá! így se jó!!!!!

Because cheese...

Nuxa
OK, kösz, kipróbálom<#worship>

Because cheese...

Nuxa
Amúgy meg nincs semmilyen mod meg magyarítás fenn az SA-hoz, csak úgy natúrban, krekkelve van és ennyi!

Because cheese...

Akos 001
Tûzfal kikapcs,esetleges letöltés leállítása......a magas ping nem gond,csak akkor ha kidob a szerverrõl.

Nuxa
Amúgy úgytom a 0.1b verzió a legújabb.

Because cheese...

Nuxa
Szevasztok! Az a bajom, hogy nekem a multiban a pingem általában 700 körül van, a haverom nete 30kb/s-mal tölt (best save- asszem) és neki a ping 80 körül van. Az én netem (kábeles) 130kb/s-mal tölt és mégis ilyen sok a ping. Nem tudjátok, hogy miért? Van valami progi, vagy valami trükk, ami csökkentené? A többiek érdekében, elég kellemetlen dolog a nagy ping, pl. nem ott vagyok, ahol a többiek is látnak, idegesítheti õket! Elõre is THX!!

Because cheese...

bazs1
😄

Akos 001
thx

Fresh Duke
Melyik a legújabb verziója a SA-MP-nek?
Csak mert ha csaklakozok 1 szerverre, azt írja ki, hogy "incorrect version", vagy mit...

A heavy cost. I pay it gladly.

bár , nekem nagyon szaggat tõlle 😞

matyi08
az király, köszi.

igen , csak a neten az eredeti handling.cfg-t teszi be az mp ( utánna meg visszateszi a + változtatott)

matyi08
ha felrakom a modern modot, akkor lehet játszani a SA-MP-el?

n3whous3
A "teknõ" fölötti karikát sztem könyebb elérni, mint azt, amelyik az egyik félcsõ végében van. Ja, így lehet elérni az általad írtat: nem kell gyors sebesség, csak az, hogy legalább a 3/4éig fel tudj gurulni a lejtõn. Aztán egy ugrást csinálsz és CJ hátra fog "pattanni" és így eléred. A legjobb, ha nekigyorsulsz, majd az emelkedõ elõtt már lenyomod az ugrást és a végén ereszted el.

púúúúú

DJ Skyline
igen,elõbb a biciklis tapasztalatodat tornázd fel

Egy küldetésem hiányzik, de ez nagyon nem megy. A BMX Challenege, azaz a biciklis pontgyûjtõs.
Van jó pár karika (általában a "teknõ" fölött vannak középen) amit sehogy sem tudok elérni.
Van valami jó taktika ehhez a feladathoz?

Miben kéne segíteni? 5 oldalt visszaolvastam, de nem találtam a kérdésedet!

hát nem segítetek?
Seaweed
Hali
Nemsurun jarok erre...de hatha ezt az oldalt nem ismeritek meg:

http://gtacla.window.hl-users.com/

Nekem nagyon bejon a rajta levo par olyan auto amit mashol nem lattam meg...

(Orosz oldalon talaltam..es "termeszetesen" nem is ezt kerestem...ez mar csak igy szokott lenni)
Speedbreaker
Nem ha Lan-ban nyomod :C

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

bazs1
Jó a képed!!!