GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gépelterelés címû küldinél
felpattanaok a mottorra
ott vok a kaionnaál már Cesar feláltt minden rendben de nem akar átugrani a kamcsira
van valami titka ennek a küldinek ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
modern mod uninstall
mégegyszer feltenni
rebuild archive
és már NEKEM jó is lett
ui.:neked nem biztos hogy jó lesz
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Az install minden lépése le van írva,szal te rontottál el valamit.Ha csináltál biztonsági mentést a cuccokról akkor rakd vissza.Ha nem SA reinstall.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Egy aprócska kérdés: felraktam a modern mod-ot (a .exe-s változatot), az IMG tools-al is megvolt a rebuild, de a betöltõdés közepénél mindig megáll a kis csík úgy félúton, a program meg csúnyán lefagy... Hogyan lehetne ezt a helyzetet orvosolni?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Because cheese...
Because cheese...
u dont have to listen anybody else but me
Because cheese...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Aki tudja, hogy mi lehet a baj az írjon legyen szíves!<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Because cheese...
Because cheese...
Csak mert ha csaklakozok 1 szerverre, azt írja ki, hogy "incorrect version", vagy mit...
A heavy cost. I pay it gladly.
púúúúú
Van jó pár karika (általában a "teknõ" fölött vannak középen) amit sehogy sem tudok elérni.
Van valami jó taktika ehhez a feladathoz?
Nemsurun jarok erre...de hatha ezt az oldalt nem ismeritek meg:
http://gtacla.window.hl-users.com/
Nekem nagyon bejon a rajta levo par olyan auto amit mashol nem lattam meg...
(Orosz oldalon talaltam..es "termeszetesen" nem is ezt kerestem...ez mar csak igy szokott lenni)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *