GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaxPayne
de a F.A.Q-ban errõl nincs szó már átnéztem

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

DJ Skyline
MaxPayne
PLS valaki segítsen :'( melyik mappába kell bemásolni a letöltött skineket a GTA:SA-ba?

Nuxa
Bence akko bocs, hogy nyamvadtnak neveztelek! Bölcs döntés! NYÍRD KI A NYAMVADT CSÍTTEREKET! MINIGUN!<#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Because cheese...

MaxPayne
Meg tudja mondani valaki hogy ha letöltök valamilyen skint akkor azt a GTA:SA melyik könyvtárába kell másolni?

helo
Valaki lécci írja le hogy hol találok a játékba napszemüveget(feketét)!

DragonBall, NUXA! Magyar szerveren nem használnék TRAINERT!!! Külföldin is csak akkor, ha nagyon sok a csiter, mert annak nincs értelme, hogy valaki 1-et belém lõ és meghalok és nekem még esélyem sincs...<#wow3>

KÉMEGVAN A MEGOLDÁS AZ ACCESS VIOLATION HIBÁRA!!! http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=1325.0

jaaah Nvidia 5900
Cairass
Mondom Videokari!!!!!!!?

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

plz help nem indul a játék lefagy az elindítás után !!!!!
Légy te az okosabb, ne koccold le a vaddisznóját... 😊)))

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Cairass
Kipróbáltam a TRabit, de nagyon nem jött be. Iszonyatosan borulékony, és rendkívül groteszk a hatalmas kerekeivel...
Pedig marha jó poén!
Miért van az, hogy a screenshot- on nem jelenik meg? IMGtools-al raktam be...

Van vmi olyan mód a gamehoz, ami értelmesebbé varázsolja az autóvezetõket? Nagyon unom, hogy mindenki vaddisznó formátumban közlekedik és ha véletlenül neki koccolok a felújított gépemmel, akkor vérben forgó szemekkel kamikaze módon viselkednek!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
Hy!
Nekem is volt ilyen problémám. Gyenge volt a grafikus kártyám!
A kari csere megoldotta a gondot. Neked milyen VK-d van?

Szabi amikor a elsö keréken kell végiggurulni egy adott szakaszon! Lécci Segíts!!! Elöre is kössz!

Én ilyenkor szoktam használni a Car Spawn Trainert.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Nektek mûködik a Trabi? Én azóta nem találkoztam vele, mióta betettem... már a frq-t is állítgattam a vehicles.ide-ben, de semmi.
Bár az ugyaninnen leszedett Mini Cooper (régi) sem nagyon mutatja magát...

melyik feladatnál ? ( a motorsulin belûl )

pasz 😊

nem indul a játék csak a töltö képig aztán kifagy
a motorvezetés tanulásánál van!

És az St. rövidítés mit jelent???

oké kössz

Ne patcheld meg, csak a jatek egy reszet tiltja le. Mindenki 1.0 -t hasznal.
Hellosztok! Az volna a kérdésem hogyha felrakom az 1.01 patch-et akkor a magyarosítás elveszik? Vagy ahhoz is jó? Lécci segítsetek! Elöre is kössz!

Köszi mindenkinek!
A txd mahinációt nem tudom, képes leszek-e... ?
Lehet, hogy az rád marad 😊))
Nálam szalad, inkább a gyengébb gépesekre gondoltam ezzel.
És megnézem, hogy a nascar kocsik helyére másikat berakva, javul-e a helyzet?

Lunki88
A helyedben én ilyet nem írtam volna ide... <#levele><#duhos2>
Nuxa
Nyamvadt CHEATER!!!<#vigyor4><#ejnye1>

Because cheese...

Nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a multiplayer trainert? Mert ami nekem megvan az nem jó! Ezt írja:! Cannot execute "C:\DOCUME~1\BENCE~1.AMD\LOCALS~1\Temp\Rar$EX07.859\trainer.exe"

KG21
TXD-ket kisebbre kell venni, mert ha 1 megánál nagyobbak, keményen fogják a gépet. És vigyázni kell a nagyméretû dff-ekkel is, mert az sok poligon, vidikártyát izzasztják.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Nuxa
meg ha a felbontás marad, vedd a 32bitet 16-osra

Because cheese...

Nuxa
azt anti-aliasnak hívják. meg van még a texture quallity- azt vedd low-ra!

Because cheese...

Akos 001
van valami rajzolatfinomítás a menüben.
0-3-ig megy,vedd nullára.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Igen, arra gondoltam.
Ugyanis nem reális, hogy minden második suttyó kétajtós izomautóval mászkál... 😊))
Jobb lenne kicsit több 4 ajtós verda, hogy a moddolásnál legyen mibõl válogatni, és ne kelljen kényszerbõl beraknom mondjuk egy Volga kombit a perennial helyére "ideiglenesen".
Bensonból is csak egy toyota van, és az is hibás.
A merit helyére meg nem is mondom, mit raktam be... 😊))

Mivel már alig látni a játék autóiból, és mindenhol cserélt kocsik rohangálnak, észrevettem, hogy a vidikártyám meg-megdöccen már néha.
Az aréna 8-as versenye pedig szabályosan kezd diavetítésre hasonlítani.
Lehet, hogy túl részletes a két nascar verda, és ott szerepel egyszerre pár db. 😊)

Mivel tudok könnyíteni a vidikártyám dolgán, hogy esetleg kisebb kártyán se röcögjön a kép? Talán túl részletesek a txd-k?
Az autók számából nem engedek, és maradnia kellene az 1024x768-as felbontásnak is.
Mit lehetne tenni?

Nuxa
<#mf1>

Because cheese...

Akos 001
aha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem { -ez a jel kell,hanem ez: ]

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Nuxa
nem szögletes zárójelet használtam, mind1 😊

Because cheese...

Nuxa
a spoiler nem jött be 😊

Because cheese...

Nuxa
ááûûûû! Így is lassú, pedig mindent min-re vettem! A nettel van a baj, routerrel van megosztva {spoiler}a szomszédunktól jön 😊{/spoiler}, talán emiatt van magas ping létszám<#falbav><#email><#falbav><#fejvakaras>

Because cheese...

Akos 001
jó neked😛

Nuxa
😊

Because cheese...

Nuxa
A netem amúgy 100mbites, Ákos!

Because cheese...

Akos 001
"Szkájlájn"<#wow3><#bdead>

Nuxa
Szkájlájn! De igazad van! A grafika! Húúúúúúú! Kipróbálom, fura is volt, hogy nem szaggat multiban ugyanazzal a beálítássokkal, mint singlében.<#worship>

Because cheese...

DJ Skyline
ja,azt elfelejtettem!😄

Akos 001
a tuti nyerõ lemaradt....szar net.

DJ Skyline
én nem hallottam ilyenrõl,hogy ping csökkentõ script...pinged lehet magas azért,mert szar a szerver,vagy bénázik valamit a netszolgáltatód,vagy szar a géped és nem bírja a játékot...próbáld azt,hogy lejjebb veszed a graf beállításokat,mert lehet nem bírja a géped a játékot...ilyeneket,hogy élsimítás meg hasonló,meg látótávolság,vagy akár a felbontást is lejjebb lehet venni...próbálgatni kell

Akos 001
passz,tõle kérdezd