GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Because cheese...
Valaki lécci írja le hogy hol találok a játékba napszemüveget(feketét)!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Pedig marha jó poén!
Miért van az, hogy a screenshot- on nem jelenik meg? IMGtools-al raktam be...
Van vmi olyan mód a gamehoz, ami értelmesebbé varázsolja az autóvezetõket? Nagyon unom, hogy mindenki vaddisznó formátumban közlekedik és ha véletlenül neki koccolok a felújított gépemmel, akkor vérben forgó szemekkel kamikaze módon viselkednek!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Nekem is volt ilyen problémám. Gyenge volt a grafikus kártyám!
A kari csere megoldotta a gondot. Neked milyen VK-d van?
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Bár az ugyaninnen leszedett Mini Cooper (régi) sem nagyon mutatja magát...
A txd mahinációt nem tudom, képes leszek-e... ?
Lehet, hogy az rád marad 😊))
Nálam szalad, inkább a gyengébb gépesekre gondoltam ezzel.
És megnézem, hogy a nascar kocsik helyére másikat berakva, javul-e a helyzet?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
0-3-ig megy,vedd nullára.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Ugyanis nem reális, hogy minden második suttyó kétajtós izomautóval mászkál... 😊))
Jobb lenne kicsit több 4 ajtós verda, hogy a moddolásnál legyen mibõl válogatni, és ne kelljen kényszerbõl beraknom mondjuk egy Volga kombit a perennial helyére "ideiglenesen".
Bensonból is csak egy toyota van, és az is hibás.
A merit helyére meg nem is mondom, mit raktam be... 😊))
Mivel már alig látni a játék autóiból, és mindenhol cserélt kocsik rohangálnak, észrevettem, hogy a vidikártyám meg-megdöccen már néha.
Az aréna 8-as versenye pedig szabályosan kezd diavetítésre hasonlítani.
Lehet, hogy túl részletes a két nascar verda, és ott szerepel egyszerre pár db. 😊)
Mivel tudok könnyíteni a vidikártyám dolgán, hogy esetleg kisebb kártyán se röcögjön a kép? Talán túl részletesek a txd-k?
Az autók számából nem engedek, és maradnia kellene az 1024x768-as felbontásnak is.
Mit lehetne tenni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Because cheese...
Because cheese...