GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
weniger glanz - nem csillog-villog úgy az autó
mehr glanz - "csili-vili" az autó
😊
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Nekem nagyon tetszik a neon 😄 bár maga a tuning a kocsin sz*r szerintem 😞

Amúgy, ki játszik közületek a SA-MP-rel, és milyen név alatt?
Én
A heavy cost. I pay it gladly.
van LS ben az elsõ barátnõ házánál
és LV ben is van !
De a legegyszerûbb egy "autóberakó" progival spawn-olni !
elõre is kössz.
OFP RULZ! \"What has been taken in blood cannot be regained except by blood. Baghdad Sniper\"
Ha a játék csak félig ment fel, és nem jön be az uninstall...
Start menü->futtatás-> beírni: regedit
Itt be fog jönni a rendszerleíró adatbázis. Ez a winfos lelke, tehát csak óvatosan!!!
Megkeresed az összes rockstar nevû kulcsot, és törlöd.
aki tudja mirõl van szó, az tudja mirõl beszélek, aki meg nem, az indítson el egy registry cleaner progit.
Utána a lemez indításkor lesz install fülecske... 😊)
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
van egy kis gondom : letöltöttem a GTA SA Hoodlum verziót, feltelepítettem (közben kijött egy csomó hiba rámentem a kihagyás gombra de utána pótoltam õket) naszóval rámegyek ,h uj játékot kezdek, be is jön a töltési képernyõ ,de kb a háromnegyedénél kilép a játék mert a windows hibát észlelt 😞 . help pls
thx
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A sunrise 4 ajtós és semmi, meg pro mással és. ha összejön
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu