GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint sa:mp-t<#falbav>
DannyL
Jó ez a modern mod, bár én azért betettem pár egyszerûbb autót még, mint Renault Megane, Fiat Panda, Dacia Logan, VW Bora. Így élethûbb. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Routerrel hogy lehet játszani?
Speedbreaker
örülök neki

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Köszi mindent. Mostmár minden flottul megy.

Speedbreaker
Van akinek megy, van akiknek nem. Egyik barátomnak sem ment, én találtam meg neki a megoldást itt SG-n, "Access Aviolation" hiba. De nekem is ment simán. De ha ezt letöltni amit adtam, akkor jó lesz.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Akos 001
nem tom,nekem simán ment
reinstall sa,és próbáld úgy,de lehet hogy csak hibás verziót töltöttél le

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Speedbreaker
Ha nem tucc angolul akkor itt

Speedbreaker
Amúgy a hiba kódja az az access denited vagy mi? Mert ha az, akkor:
itt van rá a megoldás

Speedbreaker
SA-MP Magyar szerverek:

-HUNGARIAN MULTIGAMING SAMP powered by Tuy
-.:!Magyarok Servere!:.
-::SCaM:: Hungarian Clan server (INTERNATIONAL)
-ELKÖLTÖZTÜNK IDE: 80.99.249.76:7777 GS4L
- Casual Mass Murderers
- SVH Public server

MTA SA magyar szerverek:

-SVhun

(MTA-nál csak ennyit tok)

Remélem segítettem, üdv

Köszi.

A San Andreas Multiplayer miért csinálja azt, hogy megnyit 56 hibaablakot, és nem indul el?

Akos 001
Én az elsõ verziót használom,de azon már nincs magyar szerver."Átköltöztek" az újabb verzióra.De a magyar szerverek nevében (akkor) ott volt hogy HUN,és szerintem most is úgy van.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Sziasztok!

Tudnátok adni magyar szerverek címét a mta:sa-hoz és az sa multiplayer-hez?

Olyat lehet csinálni, hogy fennt van mintdkét multi kliens?

Speedbreaker
Én nem rossznak szántam <#rolleyes>

DannyL
Köszi, de ez riceboy kategória úgyhogy kihagyom. 😄

Ezt a verdát innen szedheted le

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

magyarúl még egy cúnya szócska és büntetõ pont vagy bann ? nem tom valami olyasmi. Szerintem

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Speedbreaker
<#conf>

Csak egy gagyi Peugeot 406 GTI van de nagyon otromba ez lenne az:
http://www.gta.cz/sanandreas/data/00_7%28sehnoutka%29/23.3.06/peugeot_406.JPG

DannyL
ruzszabáló = rizszabáló 😄

DannyL
A banner alatt lévõ oldalon van egy mod. Ez a modern mod nevû dolog. Mennyire élethû a dolog? Úgy értem van -e benne egy rakat túltuningolt szar, vagy reális azért a dolog és 206-os Peugeotból sok van és S Mercibõl kevesebb? Meg ufókra és Fast&Furious ruzszabáló gépekre se vágyom. Tapasztalat? 😊

DannyL
Tényleg! Nem tudsz egy helyet ahonnan lehet letölteni szép 406-ost a GTA:SA-ba?

DannyL
Köszi a tied is bejövõs fajta. 😊

Akos 001
ez az utolsó ilyen beszólás

lol

Speedbreaker
Faszláma 😄😄😄D😄DD

wiki ennyi fps-t ír:
FPS - Jéghoki csapat, a Forssan Palloseura klub csapata.
FPS - Federal Protective Service - USA-nak és Oroszországnak is van (nem tudom mi ez).
FPS - Floating Point Systems - egy cég, amit a Cray vásárolt meg
FPS - egy animációról szóló magazin neve
FPS - Fictional person slash - gyakran használt kifejezés a fanfictionre
FPS - Five Point Someone - valami regény

joebacsi
FPS - first person shooter
FPS - frame per sec - képkocka/másodperc
FPS - foot per sec - láb/másodperc -> leginkább a lövedékek sebességére használják

több fps-t már énse tudok 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Király a logód<#vigyor><#idiota>

Speedbreaker
Megértjük, mindenkinek vannak szar napjai <#idiota>

Fresh Duke
Bocs, mégse tok segíteni, most vettem észre, nincs felrakva a gépre 😞.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
ANYÁD!
A Serious Sam egy jó játék, idén nyomtam végig az egyet, a 2-t 2 éve talán.
És szerintme kira játék a Heroesekkel, és a GTA-kal egyetemben!(Ja meg a MOHAA-val!)
#62406 Szerintem nagyon igazad van.
#62414 Mi lenne ha befognád a pofádat?(Jelen esetben lefognád a kezed...) És tanulj meg írni ékezeteket!!!
#62434 Nekem már a 20. küldinél is maximum volt, mert sokat futottam, és bicikliztem!
#62449 Sam mindjárt írom mit kell csinálnod, már végignyomram!

Amúgy 1000bocs a rengeteg OFF-ért, de nem bírtam ki megjegyzések nélkül!!!
És nem kell írni: hogy minek írtad, meg blablabal... tom nem kellett volna, de írtam.

A heavy cost. I pay it gladly.

DannyL
KÖszi szépen, mind kell asszem!

DJ Skyline
hát ha csak az autók .dff, és .txd filejait cserélted,akkor gta3.img,de ha mást is,akkor carmods.dat,handling.cfg,vehicles.ide

gta3.img

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DannyL
Sziasztok! A következõ lenne a kérdésem. Betettem a játékba egy progi segítségével új autókat, jó sokat már vagy 40-et. Az érdekelne, hogy melyik az a file amibe ezeket menti, mert azt szeretném eltenni, hogy ha legközelebb felrakom a játékot akkor ne kelljen egyesével berakni megint az autókat. Tudnátok segíteni ebben?

kérdezd meg itt: PCGuru, Gamestar
bocs, ide írok egyet, nem gta, mert a másik topicba csesznek visszaírni...
lego starwars. akinek megvan, az plz segitsen itt, vagy priviben. 1ep, 5ik küldetés. fel kell menni ilyen "emelvényre", anakin átmegy, artu repül, d a többi 4 lenn marad. van vmi lépcsö, amire ha ráugrom, akkor kinyílik. felmentem a lépcsök tetjére, de onnan hova? plz valaki segitsen, mert nem megy
mégeccer bocs 😊

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Speedbreaker
A képernyõ frissitést / másodperc? <#idiota>

DJ Skyline
"tudom, hogy teljesen hülyének tûnök, de mi az az FPS? A játékstílust ismerem, de másikat azt nem"

Speedbreaker
FPS= First person shooter

Speedbreaker
rakd ujra a játékot. A modern mod nekem sem volt jó :S

nem baj azért köszi!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DJ Skyline
szoli91
tudom, hogy teljesen hülyének tûnök, de mi az az FPS? A játékstílust ismerem, de másikat azt nem

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

DJ Skyline
nem tudom!

#62342 valaki válaszoljon léccives! Köszönöm!

nemsokára bemutatom újdonsült GTA SA Múvit
csak ne fagyna meg a game..
+ lenne ojan problémám h AMD 2000+,9550 256Mbos kari, 1G ram és 15- 20 fpst produkál a game..
nem tudtok valami tippet ehez is?
THX

Akkor tévedtem, bocs.

Speedbreaker
de nõ. Kipróbáltam.