GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
egyeztetek majd a FAQ készítõjével,csak összekéne szedni a dolgokat,meg megkéne írni / fogalmazni! várom a javaslatokat! 😊
A huntutiról leszedtem a C-47 Chinook helikoptert fel is raktam de sehol nem találok olyat.
Valaki tudja hogy hol lehet találni?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Tuti létezik mert szoktam látni szervereken!
www.flickr.com/photos/soma62sco
biztos van valahol a gta3.net-en,vagy a gta-worldmods.de-n egy pálya szerkesztõ!
pl. mint az mta ban 😉
kijött valami Ultimate Drifting Mod v1,9-es értékelése van,szal annyira nem lehet rossz,de nem tudom mi lehet!😄 (3.dik)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
GTA: San Andreas Crazy Trainer +151 v2.0
az már nem 126, hanem 151 csítes. Az a legjobb.
letöltési címe
<#smile>#smile>
De a 126-osnak is mennie kéne, valami gond lehet a gépeden.
Esetleg telepítsd újra a játékot, vagy elõtt a teljes op.rendszert is.
Akkor jónak kell lenni. Vagy amíg játszol, kapcsold ki a vírusírtót és
minden mást, csak a GTA menjen.
nekem nem akar mûködni a 126Trainer(a magyar)
berakom úgy ahogy le van írva
de nem akar mûködni
a trainer menüjébõl indítom a gamet
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
@RealDanee: nah, ez jó hír ;-)
Az img tools al kapcsolatban csak annyit basztam el hogy ment a gta miközben beleakartam rakni😊)) de mostmár Yamaha R1 el nyomulok meg gallardoval 😄DDD
Szükségem lenne segítségre szerverbeállítás ügyében!!! Aki tud segíteni, vegyen fel msnre léccike!!!!
[email protected]
És még vmi, alul a bal alsó sarokban ott van három fülecske, és a középsõn az, hogy Internet. Kattincs arra és dõlni fognak a szerverek!