GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom, rendesen megy mindenféle hókusz-pókusz nélkül. 😊
(Csak a Drift mód nem megy, aminek szerintem ez lehet a baja. XD)
(Csak a Drift mód nem megy, aminek szerintem ez lehet a baja. XD)
A heavy cost. I pay it gladly.
Frankón C:-n van és ugy írja ki.Tehát 5let?
hogy sikerült? mert havernak is ugyanez a baja
Nekem a H-n van. <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
C:-re kell felrakni :c
Hali All.
Az lenne a kérdésem, hogy feltelepítettem a SA_Mp-t és amikor csatlakozni akarok egy serverhet, azt írja, hogy nem találja a vorbis.dll file-t.Why? Tudna valaki segíteni?
Köszi
Az lenne a kérdésem, hogy feltelepítettem a SA_Mp-t és amikor csatlakozni akarok egy serverhet, azt írja, hogy nem találja a vorbis.dll file-t.Why? Tudna valaki segíteni?
Köszi
üdv!
tenném fel a modern modot, de ez mi a szar?<#violent>#violent>
tenném fel a modern modot, de ez mi a szar?<#violent>#violent>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
egyelõre egy normális MTASA😄M -nek örülnék
énis suli kezdetével hagytam abba, egész nyáron nyomtam Neon néven, most Don_Neon vagy NeoN néven, de a nevesebb és normálisak elhaltak (GS4L pl)
A GS4L-t keresném. Hová lett? Van valami hasonló? <#sir>#sir>
Hello!
Le tudná nekem írni valaki a legjobb magyar SA-MP szerverek IP-jét?
Nyár óta nem toltam és ma kezdtem újra, de sehol nem találom a kedvenc szervereimet, csak ilyen kihalt vackokat látok, amin alig vannak és még a játékmódik is gyengék.<#shakehead>#shakehead>
Le tudná nekem írni valaki a legjobb magyar SA-MP szerverek IP-jét?
Nyár óta nem toltam és ma kezdtem újra, de sehol nem találom a kedvenc szervereimet, csak ilyen kihalt vackokat látok, amin alig vannak és még a játékmódik is gyengék.<#shakehead>#shakehead>
De ha nem is PC-re, PS2-re megjelenik a GTA VCS. 😄
És nem jobbkor. mint a születésnapomon. 😄 (Márc. 9.)
És nem jobbkor. mint a születésnapomon. 😄 (Márc. 9.)
Mire kijön 1 új GTA PC-re, addigra már 132 éves leszek. <#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
már az SA megjelenése óta készül! mindent tartalmaz ami Mad Max! jármûveket elsõsorban, de fegyvereket, és új (film beli) helyszíneket is! pár jármûvet már megcsináltak / átkonvertáltak, de mindíg van valami gebasz, amiért meg-meg áll a prodzsekt' !
Mad Max modot akarok, most! :| fejezzék már be! sajna csiga tempóban halad a mod, reménykedem hogy kijön még idén, mert ilyen tempó mellett már kijön a következõ GTA rész PC-re mire kész lesz a mod <#idiota>#idiota>
Vki pls help!!
gépem:
3000+ 64k
ddr2 512 ram
6600gt 128mb
elolvastam faq-t mert kilép mielõtt a menübe kerülnmék..megcsináltam azt amit írtak, de nem megy így sem...píííz help
gépem:
3000+ 64k
ddr2 512 ram
6600gt 128mb
elolvastam faq-t mert kilép mielõtt a menübe kerülnmék..megcsináltam azt amit írtak, de nem megy így sem...píííz help
akkor is csalás...
amúgy pár tetkó meg néhány jó szerkó és kész
amúgy pár tetkó meg néhány jó szerkó és kész
És ezt az életben hová kell írni? 😊😊😊
A szexepil növelése nem számít csítnek, mert a csajokkal való
kapcsolat nem kell a 100 %-os végigjátszáshoz sem.
A csajozás csak élvezetesebbé teszi a játékot, a készítõk
szerint is. <#crazya>#crazya>
kapcsolat nem kell a 100 %-os végigjátszáshoz sem.
A csajozás csak élvezetesebbé teszi a játékot, a készítõk
szerint is. <#crazya>#crazya>
Ha nincs kedved vagy elég idõd a szexepilt lassan növelni, akkor
a vonzerõ vagy szexepil gyors növelése:
EHIBXQS
azt beírod játék közben és a TAB gomb megnyomásával
megnézheted, hogy nõtt a szexepil, ha jól írtad be.
Egy idõ után csökkenni fog, akkor újra be kell írni. 😊
a vonzerõ vagy szexepil gyors növelése:
EHIBXQS
azt beírod játék közben és a TAB gomb megnyomásával
megnézheted, hogy nõtt a szexepil, ha jól írtad be.
Egy idõ után csökkenni fog, akkor újra be kell írni. 😊
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
plz help letöltöttem a gta sa modern mod-ot de így nem indul el a sa plz help!!!!!!!!!
Én már csak azt tom ajánlani, hogy ne verd össze elsõ találkozásnál. XD
(Az nekem se jött be. 😄)
(Az nekem se jött be. 😄)
Hali mindenki. Hozzám még csam most jutott el az MTA San Andreas. Azt olvastam rólla hogy netes. Nem lehet valahogy belõnni hogy netkapcsolat nélküli hálózaton is menjen? Mert én próbáltam de nem akar sehogy összejönni. Léci valaki segítsen. Elõrre is kösz!!!
Winettoo
Winettoo
vagy szedd össze a kagylókat és nem téma hogy nézel ki.. 😄
sportkocsival odaparkolsz mellé...unyan arra buknak a gameban a csajok mint a való életben
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
pl. Tetoválás
és a szexepilt hogyan lehet fentebb vinni?
A haj, izom, súly, szexepil, ruha... ezek számítanak.
Azt hiszem nála, nem szabad kopasznak, soványnak lenni. De a szexepilnek sem szabad kicsinek lennie.
Azt hiszem nála, nem szabad kopasznak, soványnak lenni. De a szexepilnek sem szabad kicsinek lennie.
hm.... nemértem, hogy hogy lehet tetszeni egy csajnak...Én most Katiet akarom felszedni de hiába megyek oda akármilyen ruhában sosem tetszek neki...
Ha még nem próbálkoztatok újratelepítéssel, akkor itt az idõ! =) Hátha segít...
Hy mindenkinek.
Mért van az hogy mikor 2,3,4,stb felrakom a játékot akadozik
pedig eddig nem csinálta?
1 giga ram
nivida 6600 256 mb videokártya
2,4 proci
ja és ki tud valamit Téleg van GTA liberty city Pcre??
Mért van az hogy mikor 2,3,4,stb felrakom a játékot akadozik
pedig eddig nem csinálta?
1 giga ram
nivida 6600 256 mb videokártya
2,4 proci
ja és ki tud valamit Téleg van GTA liberty city Pcre??
sziasztok!! Nekem ugyanaz a problémám, a menü töltése után hibaüzenettel kivág...ugyanilyen videokártyám van(ati 9550), de már egyx volt fent a játék a gépemen és jol mûködött nem értem mi lehet a baj!!
szexepilt nyomasd feljebb
Helló!
Megint nem értek valamit, hogy például odamegyek egy barátnõhöz (Katihez) San Fieroban. Éppen karatézik. Odamegyek, mond valamit és karatézik tovább. Mert már próbáltam nyomni a "y"-t meg az "n"-t. De nem történik semmi..
Lécci aki tudja az mondja már meg, hogy mit kell csinálni
Elõre is thx!
Megint nem értek valamit, hogy például odamegyek egy barátnõhöz (Katihez) San Fieroban. Éppen karatézik. Odamegyek, mond valamit és karatézik tovább. Mert már próbáltam nyomni a "y"-t meg az "n"-t. De nem történik semmi..
Lécci aki tudja az mondja már meg, hogy mit kell csinálni
Elõre is thx!
hy mindenki! az volna a problémám h indítás után a játék kb 5 másodperccel hibaüzenettel vág ki. Megpróbáltam a faqban leírt módszerrel de nem segített sajnos. ATI Radeon 9550-em van legújabb driverrel , windows sp1 el. azthiszem ezekkel lehet problem. segítségeteket elõre is köszönöm.
Heló szia remélem hogy vagy
köszi ez kellett 😊)
Ha a SA:MP az, akkor az inditó exe-t kell kicserélni, amit innen tudsz letölteni:
http://f3llah1n.eyebro.ws/browser-fix-01b.zip
http://f3llah1n.eyebro.ws/browser-fix-01b.zip
ha megvan mind szerintem próbáld végig mind3at, hátha..
nekem a C volt fent mikor ezt csinálta, de talán a többivel jobb
nekem a C volt fent mikor ezt csinálta, de talán a többivel jobb
Üdv
nekem olyan gondom volna, hogy volt nekem letöltve egy Multi a SA hoz pontosan a v0.1b (itt egy ablakot nyitott meg ahol választhattam a serverek közül, esetleg beirtam 1 valamit és csak oan servereket dobvott ki) a lényeg, hogy ma felraktam újra, de mikor el akartam inditani folyamatos error message-t kaptam. Újratelepitettem a játékot is a multi részét is és ugyan az. Valakinek valami tipp, hogy hozhato helyre (ugyanis 1ik barátomnak ugyan ez a kliens megy) vagy vmi hasonlo progi ami igy keresi a servereket nem kell belépni hozzá mint a race clienshez.
elöre is kösz a segitséget
nekem olyan gondom volna, hogy volt nekem letöltve egy Multi a SA hoz pontosan a v0.1b (itt egy ablakot nyitott meg ahol választhattam a serverek közül, esetleg beirtam 1 valamit és csak oan servereket dobvott ki) a lényeg, hogy ma felraktam újra, de mikor el akartam inditani folyamatos error message-t kaptam. Újratelepitettem a játékot is a multi részét is és ugyan az. Valakinek valami tipp, hogy hozhato helyre (ugyanis 1ik barátomnak ugyan ez a kliens megy) vagy vmi hasonlo progi ami igy keresi a servereket nem kell belépni hozzá mint a race clienshez.
elöre is kösz a segitséget