GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy parkoloházban ketõ is van:
Az egyik a 2. emeleten a másik a legtetején.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Megkaphatjátok az összes képet, ami az interneten van! (Csak töltsétek le!)
Megkaphattok minden zenét! (Csak szerezzétek meg!)
Piczo tárhelyet, és bannerhirdetést nem tudok biztosítani...
De garantálom, hogy hogyha megnézitek a Trailert, akkor láthatjátok a GTAIV elsõ trailerjét. =)
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
ezt bírom:
"Ha szeretnéd az elsõk között látni a GTA IV trailert akkor..."
lesd a hivatalos oldalt!
Egyébként nemrossz a kép... 😄
Ne várd meg a filmet... Nyomd az enter, vagy space-t vagy nemtommit folyamatosan. Vagy telepítsd újra a játékot. 😄
King of Roads: A kamion hogy került oda? És te? 😄
DracoBlue
Azzal szoktam repülni, de elszállt a vinyóm, és most nincs meg.
Sõõõõt, a nevére sem emléxem....<#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
<#guluszem1>#guluszem1>
nyilván ez a 67204,3/4-ik hozzászólás (Harry Potter után szabadon <#eplus2>#eplus2>) <#beka3>#beka3>
egyébként arra próbáltam célozni, jó ideje volt már hogy az új nsa-ról hallani lehetett... <#ejnye1>#ejnye1>
Utolsó látogatás idõpontja: 2007. 03. 25. 21:11
Ldavid-ot kéne megkérdezni, mit tud errõl. 😊
1) Én (mint sokan tudjátok) nagy SA:MP-s gyerek vok. 😊 Hetekben újraraktam a Wint. Felraktam a hangkártya driverét, mert nem akarta futtatni a SA. Utánna ment is. Azt mikor multiztam volt 1-2 érdekes dolog. (PL: Néha-néha eltûnt a karakterem skine (nem teljesen, csak így foltosan O_o) és oldalt, a gyilkolások leírásánál a fegyverek helyett smilek voltak (O_o))
Gondoltam, ha újrarakom a SA-t megszûnnek ezek a problémámim. Hát újraraktam, de nem javultak meg. (Szerintem, ha felrakom a videókártya drivert, akkro ez a probléma megoldódik.) Sõt, ha elindítom a multi playert, és rámegyek a szerverre a ainglet indítja el. :S 😞
Nem tudtok v.mi megoldást?
2) Bárhogy is keresem, nem találok meg 2 utánfutót! (#67189 + Azt a dobozt, ami azon képen volt, amin a Bagge a csomaghordóval.)
Nemtudtok hozzá mondani 1 lelõhelyet?
3) V.ki nemtudja, hol tudom leszedni azt a módot, hogy több jármû elférhessen a garázsba? A Codename GTA-n már néztem, de ott nem találtam.
Elõre is THX a segítségért!
A heavy cost. I pay it gladly.
Szabi: nekem megvan de mivel a SA részét más írta mint a többit elég tré lett
viszont ezt a lakókocsis dolgot megnézem de szerintem azok fixen vannak letéve
abba levan írva minden rejtett dolog 😊)
nemtom hol van , de az tuti hogyvan , volt hogy az elsõ garázsban (Cj annyának a háza) volt bent 5 motor 😊))
UI: Varga, ha esetleg regelés után a géepd belép 1 botnetbe, akkor ne lepõdj meg. 😛
"Nem tudok róla."
Pff. Jó lenne az a mód. Adnál hozzá linket? 😄
Ldavid: Na akkor van a:
2 csomagszállító (amit a SF reptéren találunk meg)
1 eke (amit valahol 1 házikó mellett találunk)
egy ilyen hogyishívják, amit légyszi oss zemg velünk, hol találunk meg (már ha tudod) 😄
3 kamion utánfutó
Jól mondom? 😄
UI: Bocs, ha mostanában sok álmaságot kérdezek, csak régen jutottam SA-hoz, és az agy blokkolódása nálam az elvonási tünet. :S XD
haver te kurvára eltévedtél, itt nincs semmilyen Stalker és ennek a szarnak ha bedõlsz meg is érdemled...
volt az eke meg két csomagszállító asszem ez összesen 4 😄 + a lépcsõ
na meg vannak a kamionosok, van 3féle trailer meg a tanker
amúgy a traktort és az autómentõt ne számoljátok azok elvisznek akármit (csak trailert nem)
2. nemhiszem
3. sztem igen (a cserép is megmaradt)
4. elméletileg igen
5. három-négy
-Van már olyan mód, hogy 1 garázsban bármennyi autó lehessen? (Legalábbis amennyi belefér. 😊)
-Bagge el tud szállítani kamion utánfutót? XD
-Megmaradnak-e a garázsban ezek az utánfutók? (Legalábbis próbálta már v.ki?)
-Ha ilyen utánfutókat beviszek garázsba, és megamradnak, akkor foglalnak extra helyet? (Mármint a 4-bõl.)
Hány ilyen utánfutó van összesen?
Talán csak kamionra nem tudod ilyen csatolósok közül. 😄
De mentõzés után, ha kevesebbet csökekn az élet, lehet hogy túlélném még én is. 😊
Aprópó megtaláltam a SFi reptéren azt a lapos csomagszállítót. (Bár nekem más cuccok voltak benne. 😄)
Azt a angy dobozt is ott lehet megtalálni?
Jah, és mindegy az, hogy mire akasztom rá ezeket? (Traktor, Bagge, Autómentõ)
és nem halok bele ha leugrok egy felhõkarcolúrúl
Egyszerûbb volt, mint a tûzoltós vagy mint a rendõrös!
Ezer THX az ötletért! 😄
Ja, bár nekem full volt az életem, de mégfulalbb nem lett. XD
Hmm, hány olyan utánfutós cucc van még? (#67165)
Azt tom, hogy van egy elvileg SF repterén, de azt nem találtam, csak 1 Bagget.
a csík hossza akkor nõ ha kapsz egy üzenetet hogy Heath Upgraded
Lehet, hogy télleg csak lassabban fogyott. :\ 😄
Sztem nem... Én mikor megcsináltam, maxhosszúságú lett az életcsíkom.