GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár azt nemtom mi az a Victory City, de biztos jó. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
mondjuk egy új kereket nem ártana neki csinálni! majd lehalászom az egyik kocsiról az ehez legjobban hasonlító kereket!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://9gag.com/gag/5135249
black tow truck
gyrocopter
lord humungs truck
no front fender stateman
poppagellos car (itt a fele meg sincs csinálva még)
red snake truck
wips mappában: red manoro, pink desoto
landau, (így hívják, nem landua) az kész is szinte, azt már nem is kell rendezgetnem sem! majd megnézem mindjárt mit kell rajta csinálni még, beteszem a játékba! mack trailer is hasonlóképp csak annak nincsen textúrája! rw interceptor az is csak textúrázásra vár kb!
mad max impala nem tudom miért épül fel annyi kasztniból! amúgy meg korrektül gondolta a srác, mert minden autónál le van írva egy jegyzettömbbe, hogy mit kell még csinálni! igaz angolul
aztán még a törésmodellt is meg kellene csinálni + a mapping, mert ez csak színes materialokból áll, egy textúrát sem használ

a #68586-os meg tényleg csak a nap, valamiért ilyen furán kel fel, nem semmiért nem mutatta a srác tovább a videóban..
Ezt sokáig ismételve eljutottam 1perc 26másodpercig. De ott vége. Hiába tekerek oda, ott mindig kilép!
Nincs erre v.mi gyógyír?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Mondanám azt, hogy kapunk idõt elmenni ammuba, de minden fegyót megkapunk az elején. 😄
Második válasz:
Igen, simán Search and Destroy.
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Apropó, az a mód mit is csinál? Mivel otársamnál próbáltam ki, nem voltam benen biztos, hogy melyik mód okozta a következõket: (nála vagy 10 mód bevan lõve XD)
-a csatornában kezdõdött a game
-minden fegyvert fel lehetett szedni
Ezel is ehhez tartoznak? XD
Második kérdés:
Mi a feladat? Search and Destroy? 😄
20 percig kerestük még se találtuk meg, de most itthon biztos megtalálom! 😊
Jó, lehet hogy egy ilyen projectet benne hagytak, (mert lusták voltak kiszedni) de attól még mód nélkül nem fogsz egyetlen egyeggyel sem találkozni. 😛
2 percig ott szarakodtam a Red Contrynál (megfogadván tanácsod yetire vadásztam) de egy kibebaszott yeti (se bigfoot) nem volt ott.
Szerintem alapból (mód nélkül) nincs ilyen a játékban.
Télleg, ha megkérnélek megmutatnád azt a videt, amiben találkoztak nagylábbal? 😄
(Ha van vid akkor azokról is, mikor a crack dillerrel és a láncfûrészessel.)
púúúúú
Pár hete készítettem ezt a videót. Bár egy kicsit sötét a kép, nem t'om, hogy látszik-e a lényeg...
púúúúú
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Hello World!
Minimum Hardware
- 1Ghz Pentium III or AMD Athlon Processor
- 256MB Ram
- 8-Speed DVD-ROM drive
- 3.6GB szabad lemezterület (minimum install)
- 64MB Video Kártya (Geforce 3, vagy jobb)
- DirectX 9 kompatibilis hangkártya
- Klaviatúra & Egér
Ajánlott Hardware
- Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP Processor
- 384MB Ram (minél több, annál jobb)
- 16-Speed DVD-ROM drive
- 4.7GB szabad lemezterület (full install)
- 128MB (vagy jobb) Videó Kártya (Geforce 6 Széria Ajánlott)
- DirectX 9 kompatibilis Sound Card (Sound Blaster Auidgy 2 Ajánlott)
- Gamepad
szerintem simán mennie kéne<#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy kemény csákó a bigfoot, vagy ha már az 5.-et kapja desertbõl, akkor már kimúl? XD
(Asszem megyek vadászni. >:-@ )