GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Elsõ ránézésre azt mondanám, hogy Victory Cityt berakja SA helyére / SA mellé.
Bár azt nemtom mi az a Victory City, de biztos jó. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

DJ Skyline
amúgy sem valami gyönyörûség! bár tény, hogy valóságban szebb, de már annak is örülni kell, hogy valaki csinált ilyet a játékhoz, csak nincs befejezve!

mondjuk egy új kereket nem ártana neki csinálni! majd lehalászom az egyik kocsiról az ehez legjobban hasonlító kereket!

hát az egész auto elég tré

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
megnéztem a landaut, kerékkel van gáz, kipufogó füst van rossz helyen, meg amit még a srác leírt a jegyzettömbbe! mondjuk ezen is akad még tenni való!

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

DJ Skyline
megnéztem, ezek azok amikkel lesz még meló bõven:
black tow truck
gyrocopter
lord humungs truck
no front fender stateman
poppagellos car (itt a fele meg sincs csinálva még)
red snake truck
wips mappában: red manoro, pink desoto

landau, (így hívják, nem landua) az kész is szinte, azt már nem is kell rendezgetnem sem! majd megnézem mindjárt mit kell rajta csinálni még, beteszem a játékba! mack trailer is hasonlóképp csak annak nincsen textúrája! rw interceptor az is csak textúrázásra vár kb!

mad max impala nem tudom miért épül fel annyi kasztniból! amúgy meg korrektül gondolta a srác, mert minden autónál le van írva egy jegyzettömbbe, hogy mit kell még csinálni! igaz angolul

DJ Skyline
nos, a fórumon ahol beszéltem a mod tulajával, ott jelentkezett az egyik srác, aki konvertált pár kocsit a modhoz! felveszem vele is a kapcsolatot, hátha tud segíteni õ is! király, alakul a csapat!

DJ Skyline
nagyon nagy törésmodelek nem kellenek, törik a motorháztetõ, csomagtartó, ajtók, sárvédõk, szélvédõ! most így fejbõl ennyire jutottam, de ha megnyitsz egy originál kocsit a SA-ból, akkor láthatod mi hogyan épül fel, mi az ami törik! annyira nem bonyolult a felépítése, de mivel az SA kocsik eléggé puritánok, egyszerûek, így nem is állnak sok dologból össze! a komolyabb kocsik, amiket a játékhoz csinálnak, azok már igen csak szépen kivitelezettek! majd próbálok nektek csinálni referencia fotókat a többin kívül! csak egyenlõre én is összeakarom szedni, hogy miket változtassunk, meg kéne beszélned Katunnal, hogy akkor hogyan csináljátok, szétosztjátok-e a kocsikat, vagy nem tudom! mert most vagytok ketten, akik tudnak modeleket készíteni! és így a meló is hamarabb megy, ha elosztjátok! majd megnyitom egyesével a modeleket, és leírom mi igényel sok melót, amit még "meg kell építeni" rá! pl néztem a kamiont a mad max 2-bõl ( az utánfutót), na azzal lenne még egy kis munka!

DJ Skyline
mivel nagyon nem fogok tudni én részt venni a modelezésben, kocsi textúrázásban, így én inkább azon gondolkozom, hogy mi az amit letudok textúrázni a játékban! pl a teherhajó rozsdásítva lesz, meg gondolkozom még 1-2 dolgon! én csak konvertálni tudok, tehát azt megtudom csinálni, hogy a kész modeleket SA kompatibilissé csinálom! a Mad Max 2 Last V8-át már majdnem megis csináltam, csak valamit elrontottam, nem mentettem, és kezdhetem holnap elõrõl! amúgy eredetileg is csak jármûveket tartalmazott volna leginkább a Mad Max mod! illetve az eredeti terveket nem tudom, de majd rákérdezek a mod készítõjétõl, hogy miket tervezett még! pl a víz színét is átlehet majd színezni, hogy szennyezettebbnek tûnjön! vagy kicsit lejjebb vinni a vízszintet, csak az a baj, hogy a teherhajók nem süllyednek le a vízzel együtt, hanem lebegnek a levegõben! nem tudom hogyan lehet megcsinálni, hogy azokaz lejjebb küzdjem, majd szétnézek 1-2 .dat fileban, gyanítom ott kell keresni!

Fresh Duke
Apropó: Ez a Mad Max mód az új modelleken kívül fog még v.milyen extrát csinálni? 😊

ngcsnet
Skyline: a modellekel is sok munka lesz még, ha megnézed az objektumokat, rengeteget kell összehegeszteni, több száz apró darabból áll az autó, eléggé félbehagyott munka.
aztán még a törésmodellt is meg kellene csinálni + a mapping, mert ez csak színes materialokból áll, egy textúrát sem használ

Fresh Duke
Csak nem kipróbáltad a "Magas vízszint mód"-ot? XD <#idiota>

gyere msnre 😊

DJ Skyline
valaki megtenné, hogy a data mappában található water, water1 fileokat felteszi valahova? köszi

letöltõ progi kinyírása, cach ürítés, mást nem nagyon lehet csinálni
Yoda001
<#idiota>

Fresh Duke
Akarom írni gyorsítani. XD

Fresh Duke
És hogy kell visszalassítani? 😄

Fresh Duke
Jó neked.

jaja, nekem is akkro volt így mikor belassítottam a netet
Yoda001
ok

Yoda001
jobb net.. nekem egyböl végigment 😄

márpedig amit leírtál (monkeyman.dff), az így néz ki.

a #68586-os meg tényleg csak a nap, valamiért ilyen furán kel fel, nem semmiért nem mutatta a srác tovább a videóban..
Fresh Duke
:@ Idióta videó. 3 másodpercenként abbahagyja. Akkor beletekerek, oda ahol abbahagyta, nézek 3 másodpercet és leáll.
Ezt sokáig ismételve eljutottam 1perc 26másodpercig. De ott vége. Hiába tekerek oda, ott mindig kilép!
Nincs erre v.mi gyógyír?

Fresh Duke
v? 😛

Yoda001
lol 😊 ezen mártélleg látszik hogy mod 😄 amugy hogy kell ugy közeliteni meg távolitani a kamerával(olyan messzire :o)?

DJ Skyline
kemény ez a yeti 😄 van egy videó aminek a végén sprintel, karatézik meg minden 😄 ez

Yoda001
ird be youtibeon a keresöbe i found bigfoot és i found leatherface .. aztán kiadja a videokat

Hát igen, az elején és is sokat szívtam azzal a 20 percel aminek tényleg nincs semmi értelme. De utána jön a "móka"... :XD

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Fresh Duke
De akkor minek az a 20 perc? XD
Mondanám azt, hogy kapunk idõt elmenni ammuba, de minden fegyót megkapunk az elején. 😄

Igen a csatornában kezdés és az összes fegyver felszedhetõ dolog, a módal együtt van. Amig ment a 20 perc addig én se találtam meg, de amikor lejár ki tesz egy (egyesek szerint vagos) jelet. És ahol a jel ott a yeti.

Második válasz:
Igen, simán Search and Destroy.

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Fresh Duke
Lol. 20 percet szórakoztam de nem találtam. XD

Apropó, az a mód mit is csinál? Mivel otársamnál próbáltam ki, nem voltam benen biztos, hogy melyik mód okozta a következõket: (nála vagy 10 mód bevan lõve XD)
-a csatornában kezdõdött a game
-minden fegyvert fel lehetett szedni
Ezel is ehhez tartoznak? XD

Második kérdés:
Mi a feladat? Search and Destroy? 😄
20 percig kerestük még se találtuk meg, de most itthon biztos megtalálom! 😊

Fresh Duke
Megnéztem. De már ldávid is mondta, hogy nincs semmilyen ilyen dög a játékban!
Jó, lehet hogy egy ilyen projectet benne hagytak, (mert lusták voltak kiszedni) de attól még mód nélkül nem fogsz egyetlen egyeggyel sem találkozni. 😛
2 percig ott szarakodtam a Red Contrynál (megfogadván tanácsod yetire vadásztam) de egy kibebaszott yeti (se bigfoot) nem volt ott.
Szerintem alapból (mód nélkül) nincs ilyen a játékban.

Télleg, ha megkérnélek megmutatnád azt a videt, amiben találkoztak nagylábbal? 😄
(Ha van vid akkor azokról is, mikor a crack dillerrel és a láncfûrészessel.)

A bigfoot nagyon kemény csávó <#nyes> percekig kell lõni minigun-nal hogy elkezdjen fogyni az élete. Szóval elég hosszadalmas meló kinyirni <#vigyor4>

Yoda001
nem ugy néz ki.. fresh duke neked meg leirtam hogy nézd meg az img toolba a gta_int.img-t és keress rá monkeyman.dff ...szoval nem vagyok hülye(se nem normális)..

Casper007
Hát nem tudom, mi ez, de nagyon király!

Hello World!

n3whous3
Nem néztem végig. Tényleg az.

púúúúú

n3whous3
Talán a nap, csak valahogy kikapcsolták a nappali fényt a game-bõl??

púúúúú

n3whous3
Ez szerintetek micsoda?

púúúúú

bazs1
loál😄

n3whous3
BUG

Pár hete készítettem ezt a videót. Bár egy kicsit sötét a kép, nem t'om, hogy látszik-e a lényeg...

púúúúú

Casper007
Akkor valami gond van a lemezzel. Vagy tegyél fel ATI Drivert.

Hello World!

Én már ezerszer ujból telepítettem mindent levettem minimumra amit lehetett.

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

Casper007
Talán telepítsd újra, lehet, hogy utána mûködik. Vagy van egy másik lehetõség: van a beállításokban a Visual FX minség, vagy valami hasonló. Azt vedd le, a látványon nem ront semmit, viszont nemigen szaggat. Nekem is emiatt szagatott egyes részeken.

Hello World!

a minimumnak a duplája kivéve a processzort

Valki segítsen szaggat a sanandreas pedig 1.7ghz processzorom 512ramom és egy ati radeon 9550nem van ami 256mb-os és 128bites.
Minimum Hardware
- 1Ghz Pentium III or AMD Athlon Processor
- 256MB Ram
- 8-Speed DVD-ROM drive
- 3.6GB szabad lemezterület (minimum install)
- 64MB Video Kártya (Geforce 3, vagy jobb)
- DirectX 9 kompatibilis hangkártya
- Klaviatúra & Egér

Ajánlott Hardware
- Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP Processor
- 384MB Ram (minél több, annál jobb)
- 16-Speed DVD-ROM drive
- 4.7GB szabad lemezterület (full install)
- 128MB (vagy jobb) Videó Kártya (Geforce 6 Széria Ajánlott)
- DirectX 9 kompatibilis Sound Card (Sound Blaster Auidgy 2 Ajánlott)
- Gamepad

szerintem simán mennie kéne<#szomoru1>

bazs1
igen, ezt én is láttam már😄
régebben beakartam rakni csak elmaradt😄

8-)

Fresh Duke
Hmm, majd kipróbálom az otársam gépén. 😄 XD
Amúgy kemény csákó a bigfoot, vagy ha már az 5.-et kapja desertbõl, akkor már kimúl? XD
(Asszem megyek vadászni. >:-@ )

Fresh Duke
<#idiota><#bee1><#zavart1><#vigyor><#finom><#vigyor0><#vigyor5><#circling><#crazya><#eljen>