82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Zsoberpapa
    LOL azt az Ikarust pont én csináltam xD
  • zeli
    olyan magra ikarus van a codenamegta-n.
    Meg volt ifám is betéve xD
  • Zsoberpapa
    A fene, ezt még elfelejtettem az előzőhöz hozzáírni: nem tudtok véletlenül 4 ajtós BMW e30 323i-ről? A gta-worldmods.de-n láttam, hogy van egy 2 ajtós (még régebben én is linkeltem be), de jó lenne egy 4 ajtós, ami még ráadásul jobban is tuningolható. Valaki nem tud valami nagyon jó autóbuszt a játékhoz? A gta-worldmods.de-n láttam egy csomót, de én valami komolyabbra gondolok. Olyasmire, mint anno a Mercedes-Benz Travego volt (csak annak nem volt jó a kereke, meg nem i9s nagyon lehetett módosítani). Valami ilyesmire gondolok, mint ezek: new buses Az a Mercedes-Benz 0550 Integro nagyon komoly lesz, mert pl. itt Magyarországon a Volánbusznak is egy csomó ilyen autóbusza van és ha ez valamikor elkészül, akkor erre nagyon jó Volánbusz textúrát lehetne csinálni...
  • Zsoberpapa
    Hehe, nem semmi ;-)

Végignéztem az oldalt és láttam, hogy nemcsak orosz autók vannak rajta, hanem pl. NDK-s is (Multicar, amit az IFA gyártott), de van magyar autóbusz is, jelen esetben Ikarus. Végre találtam egy Ikarus 260-ast is, aminek már ki is javítottam a kerekeit és az orosz feliratokat átírtam magyarra (a rendszám is magyar) :D
  • zeli
    rendőrségi lada :D
    Meg most töltök Simsont :D
  • Yoda001
    a lada lord se semmi a gtaworldmodson :D
  • zeli
    nekem Lada 2107 van bent orosz rendszámmal, de fasza :P
  • Zsoberpapa
    Aztaaaaaa... dögivel???? Ez az egész orosz gyár a Szovjetuniótól napjainkig :D Végre sikerült egy normális Lada 1200-est találnom (igaz itt VAZ 2101-nek írja, de hát köztudott, hogy az a Lada 1200-es), meg megtaláltam a Kamaz pótkocsiját is, azt is, amelyik a gta-worldmods.de-n látható a Kamaznál, meg a régebbi Kamaz pótkocsiját is :D Nagyon komoly oldal. 1000000000 köszönet érte ;-) Oroszország rulZ :D
  • Zsoberpapa
    Ez a Kamaz nagyon komoly :D
    De van egy olyan kép róla, ahol pótkocsival van. A pótkocsit hol lehet letölteni hozzá? Régebben is volt egy Kamaz még GTA SA-hoz, de annak sem találtam meg a pótkocsiját, ami a fényképen volt, pedig mindenhol kerestem...
  • zeli
    assze úgy is lehet, hogy amotoros mellé mész, lenyomod a CTRL-t(vagy vmi mást) és ellopja tőle menet közbe'.
  • zeli
    Látom Burritot cserélile, nembaj az az egyik kedvenc járgányom :)
  • zeli
    aztaaa
    ez nagyon jó, köszi
  • liverpool123
    én ugy szoktam csinálni hogy az elsőnek nekimegyek mocival aztán átszállok egy kocsiba és jöhetne a többi....
  • tttttom
    Én lelövöm öket motorrol és ugy leszállok a mociról és ugy szedem össze az összes csomagot
  • liverpool123
    hali!!!a T-Bone Mendez küldinél járok ahol 4 mocistól kell elvinni a csomagjait de egyszerűen nem sikerül...mindig az uccsó mocist nem tom már elkapni....ti hogy csináltátok meg?Előre is kössz..
  • tttttom
    letöltötem egy fél megást is de az is egy sz*r.A készitők valamit kihagytak vistánál.
  • tttttom
  • tttttom
    ez a progi
  • dawyd169
    Valoszinü h ien"kacker" progik elindulnak vistán..... nekem xp, és nekem is volt vistam kb 2 napig csak ugy döntöttem mig nincs hozzá driver szosincs vistaról, se egy webcam, se egy nyomtató semmihez nincs driver még, kb fél-1 év mulva.
  • tttttom
    mert nálam nem mükszik sehogy :(
  • Szabi1991
    xp..

(PSP-nek is XP)
  • tttttom
    mert nekem vista
  • tttttom
    vagy várjuk csak nektek milyen az op rendszeretek?
  • tttttom
    Nem értem mi a baj pedig most az előbb raktam ujra a dx-et meg a játékot is. :( ugyanaz a hiba akkor is:(

Akkor a program egy jó nagy szar
  • dawyd169
    tedd ujra a direktx-et szerintem, nálam mükszik a sebesség mérő.esetleg direktx 9.0c
  • tttttom
    pedig a Direktx 9.0 van fenn
  • Yoda001
    directx 9 kellene.. vagy franc tudja
  • tttttom
    Van egy kis hiba :(

Letöltöttem a sebesség mérőt ezt irja ki amikor elinditom.:(

Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert dx8vb.dll nem található. Az alkalmazás újratelepitése megoldhatja a problémát.

Pedig ez a fájl megvan a SA-ban valaki megmondaná mi a baj.
  • dawyd169
    thx!
  • Szabi1991
    1999 Ford Transit

a két fesést +már töröltem :D
    majd ja +nézed a modelt,+látod miért..
  • tttttom
    kösz a linket :)
  • dawyd169
    Szabi nos? magyar rendör+rendör skin?
  • dawyd169
    Pl.:http://huntuti.uw.hu/ ott belül: Gta Sanandreas/ letöltések/sebességmérő. Ott min a két fajta van
  • tttttom
    Valaki elmondaná hol tom letölteni az autos km/órás modot a San Andreashoz?
  • dawyd169
    Hol találom meg? akkor kéne!!!!!! Please!!!!!!
  • zeli
    Hát jó lenne az is, ami nem platós, de Ford Transit rulZ :D
    kár, hogy nincs :(
  • Szabi1991
    arra csináltam magyar mentő+rendőr skint is XD
  • dawyd169
    hát én egyszer láttam ford tranzitot de az is mikrobusz volt (rendörségi) valami szlovák oldalon, sajna már meg nem mondom h hol, de az is xar minöségü volt Én suzuki swiftet kerestem egy idöben de suzukiból csak eskudot találtam mindig.... switet soha
  • zeli
    Keresgéltem sok helyen a San Andreasba betehető Ford Transit után, de nem találtam :S
    Platós kéne, nem tudtok olyat?:P
  • zeli
    Épp le vannak eresztve a kerekek