82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • royaltom
    KÖSZI!
  • Szabi1991
    Botin most is 2 admin van, és MTB Stunt..
  • ldavid
    rocketman / yecgaa
  • zeli
    rakás szar, ugyanúgy mint a Link host, a Boti, a Nopara meg még fasz tudja hány szar magyar szerver. Azt javaslom kerüld az összeset!
  • cicai
    ne menj tul közel hozzá
  • liverpool123
    csá!!Egy olyan küldinél járok San Fieroban hogy egy riportert kell követni majd amikor taxiba száll követem de azt irja ki h beijedt?Ezt nem értem...:S pls help
  • royaltom
    Sziasztok!
    Tudnátok írni olyan kódot amivel a jetpacket elő lehet hozni?

Előre is kösz
  • Humesz
    A magyar GTA Online szervernek milyen híre van? Érdemes odamenni vagy tele van csicskákkal és csíterekkel?
  • Szabi1991
    de lehet..
    link
  • viktor9999
    MEGVAN THX
  • PeeTeR
    gondolom reg utan lehet :)
  • viktor9999
    meg amugyis az a superman mod melyik kategoriaba tartozik a modokbol??
  • DJ Skyline
    ja hát ilyen apró dolgok gyűjtőhelyére ott vannak az oldalak a Linkek szekcióban fönt a bannerban!
  • viktor9999
    Ezt toom de nem lehet ebbe keresni keresővel?
  • PeeTeR
    itt van egy valag skin, mod, tool, kocsi: link
  • viktor9999
    Hát az a superman mod :)
  • DJ Skyline
    mire vagy kíváncsi! Linkek és ott van minden fontosabb! az ilyen gigantikus modoknak, mint pl Modern Mod, vagy Criminal Russia, különálló oldaluk van! gta-s oldalakon csak elvétve van ilyenekről info!
  • viktor9999
    Van vmi SA mod gyűjtőhely?A guglit kivéve mert ott nem találtam...
  • Yoda001
    vak vagy?
  • Fekabandi
    vagy valaki megtudja mondani hogy hol találok scripteket magyar leírásokkal??????? teleportalasi kodokban tud valaki segíteni ? tele-lv stb....
  • Fekabandi
    Virtual GTA garage manager V2.5 multi pro eztt honnan tudom letölteni.Kerestem már de nem találtam:(
  • zeli
    http://www.mtasa.com/
  • akosBK
    hol tudom letölteni a MTA SA-t meg regelni? plz mondjátok el
  • zeli
    ja, ez az :P
    Ez újabb, mert ez +151-es.
  • Szabi1991
    link
  • Zsoberpapa
    Sorry, hogy 2x írtam
  • Zsoberpapa
    Rendben, köszönöm :-)

Jó is, hogy írod, legalább így egyszerűbb lesz a feladatom...
  • Zsoberpapa
    Rendben, köszönöm :-)

Jó is, hogy írod, legalább így egyszerűbb lesz a feladatom...
  • zeli
    Nem tom, nekem van egy ilyen trainerem, amiben a csítek be vannak kalibrálva billentyűkombinációkra. Csak annyira használom, hogy be lehet állítani, hogy milyen autót dobjon le és ezzel tesztelem az újonnan berakottakat.(ne kelljen már keresgélni:P)
    És ehhez van egy teleporter, meg egy garázs editor. Olyan cucc, hogy beállíthatod a garázsokban, hogy milyen típusú jármű legyen benne, színét, nitrót, kerekek, minden szar.(rózsaszín rendőrautó rulZ:D)
    Szerintem a GTAHungary-ról vagy a Codenamegta-ról le tudod szedni :P
  • Zsoberpapa
    Ööööö, garázs editor? Ez nekem új xD Honnan lehet letölteni?
  • zeli
    ja oké xD
  • zeli
    Bocs, félrenéztem, nem a GTaHungary-n, hanem a Codenamegta-n van. Letöltöttem megnéztem, a garázsokban vannak autók, de egy egyszerű garázs editorral ki lehet őket szedni onnan.
  • Zsoberpapa
    Tárgytalan, már találtam egy "normális" 100%-os mentést. Most megy a teszt és ha minden jól megy, akkor még a NEW SA Modot is beteszem...
  • Zsoberpapa
    Thx, de ebben nincsenek tuningolt autók a garázsban, ugye?
  • zeli
    a GTA Hungary-n van egy 100% os savegame...
  • Szabi1991
  • Zsoberpapa
    Thx ;-)

Hallod, neked nincs egy 100%-os mentésed, amelyben egyik garázsban sem állnak tuningolt autók? Egy hosszú tesztet szeretnék csinálni a modern moddal, de ha a mentésben tuningolt autók állnak a garázsban, akkor kifagy...
  • dawyd169
    Láttamh az még a 250-es, nem baj beraktam, meg cfg meg miegymást átírtam és szerintem szupi lett. Thanks! Most orosz ziu 9-es trolikat probálom berakni és sikerült is a szinüket pirosá tenni.
  • Zsoberpapa
    Ezt nem, de a 250-est igen ;-)

Ezt elküldtem még régebben a codenamegta.hu-ra, de azóta sem tették fel...

A gtahungary-ra szívesen feltenném, meg fejleszteném az oldalt, de le se s**rnak engem (bocsi a csúnya megfogalmazásért). Készülget a modern modom is, amelynél végülis arra jutottam, hogy nem real 1992 mod lesz, hanem mindenféle autó lesz hozzá...
  • PeeTeR
    orommel latom hogy a skincsere faq -m meg megvan :D
    pedig milyen regen is volt mar... epp azt olvasgatom mivel elfelejtettem mar hogy kell cserelni :DDDDD
    szabi camaro -ja kivancsiva tett