GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊)
mivan a mad max autóval ? 😊
mivan a mad max autóval ? 😊
Hi!
Egy kis segítség kellene!
Vmiért nem akkar elindulni a San Andreasom DVDröl telepítettem föl és mikor elindítom megjelennek a reklámok, aztán a video, és a betöltö képernyõ a sok kis képpel aztán egyszer csak kidob a deskoptra. A FAQ-ot elolvastam! és ki is probáltam mindent ami ott le van irva de nem segített, fel raktam uj video kari drivert, másik San andreast is letöltöttem, ki szedtem a memoriákat is de a hiba ugyanaz maradt, a vicc az egészben, hogy a gamet ugyanezen a gépen vittem végig 2 éve kb szóval nem értem mi lehet a gáz...válaszokat elõre is köszönöm!
Gép: P4 2,4ghz,768mega ram(+128mega, de azt most kiszedtem),Ati 9550SE legújabb Catalystal
Szóval plz vki segítsen 1 old skool gamernek 😊 Kösz
Üdv
Egy kis segítség kellene!
Vmiért nem akkar elindulni a San Andreasom DVDröl telepítettem föl és mikor elindítom megjelennek a reklámok, aztán a video, és a betöltö képernyõ a sok kis képpel aztán egyszer csak kidob a deskoptra. A FAQ-ot elolvastam! és ki is probáltam mindent ami ott le van irva de nem segített, fel raktam uj video kari drivert, másik San andreast is letöltöttem, ki szedtem a memoriákat is de a hiba ugyanaz maradt, a vicc az egészben, hogy a gamet ugyanezen a gépen vittem végig 2 éve kb szóval nem értem mi lehet a gáz...válaszokat elõre is köszönöm!
Gép: P4 2,4ghz,768mega ram(+128mega, de azt most kiszedtem),Ati 9550SE legújabb Catalystal
Szóval plz vki segítsen 1 old skool gamernek 😊 Kösz
Üdv
Mert sokaknak az megy nehezebben.
Én vagy 50-szer próbálkoztam mire az ejtõernyõs-ugrás aranyra sikerült.
azt nem értem , hogy mindenki a táncikálos/lowrideres , nah meg az Iskoláknál akad el..
sztem pedig az volt a legkönnyebb része a játéknak..
sztem pedig az volt a legkönnyebb része a játéknak..
Igazad van <#worship>#worship> , a nyelvtan sosem volt az erõsségem <#szomoru1>#szomoru1>
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Hogy-hogy hogyan? Az Apache-on automata a célzás!
Inverz egér? Mi a túrónak? Egyáltalán minek egér?
Simán csak billentyûzettel végig lehet tolni.
Próbáld inverz egérrel és fps nézetben, nekem úgy már simán sikerült <#eljen>#eljen>
(én inkább a helikopterekkel szoptam, azokkal soha nem ment túl jól a repülés)
(én inkább a helikopterekkel szoptam, azokkal soha nem ment túl jól a repülés)
PS2-n 2x olyan könnyû, mint PC-n. 😛 (Szerintem.)
Amúgy én PC-n 100%-ra megcsináltam a repülõs iskolát. (V.hogy az autós nem akar sehogy se összejönni. XD)
A billentyûzet konfigot szinte 100%-osan átállítottam.
Peetboy: Minek kell patch a repülõsuli megcsinálásához? 😄
Elég ha jól beállítod az irányítást, azt sokkal könnyebb lesz.
Deagle: Az aláírásodban, a "hülyékel"-bõl kimaradt egy "k". 😛
Amúgy én PC-n 100%-ra megcsináltam a repülõs iskolát. (V.hogy az autós nem akar sehogy se összejönni. XD)
A billentyûzet konfigot szinte 100%-osan átállítottam.
Peetboy: Minek kell patch a repülõsuli megcsinálásához? 😄
Elég ha jól beállítod az irányítást, azt sokkal könnyebb lesz.
Deagle: Az aláírásodban, a "hülyékel"-bõl kimaradt egy "k". 😛
A heavy cost. I pay it gladly.
Én pc-én toltam végig a játékot, és a repülös iskolát egy sima joystic-kal meg lehet csinálni.
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Én 65%-nál tartok a S.A.-ban,de azt a fránya repülõs iskolát nem lehet megcsinálni mert nem lehet irányítani a repülõt, ezért nem adja be a küldetéseket!!!
Patch-ot raktam fel, de még mindig ugyanaz. PLEASE!!!!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Patch-ot raktam fel, de még mindig ugyanaz. PLEASE!!!!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ilyennel nem találkoztam még soha 3d maxos "pályafutásom" alatt! a kocsi fejjel lefelé van, és kivan fordítva! 😄 most már tudom miért nem jeleníti meg a car spawner! mikor exportáltam akkor tök normálisan nézett ki, játék elindít, semmi spawnolás, maxba betöltöm, és...lol
annál a küldetésnél vagyok,amikor a többiekkel ki kell rabolni a kaszinót, majd magamat csaliként használv menekülni kell,fel a tetõre, majd fel kellene venni az ejtõernyõt, de nem veszi fel... valamit meg kell nyomni hogy felvegye vag alapból fel kellene neki? mert nekem nem akarja
sehogy, a fegyverek kategóriákra vannak osztva, és mindegyikbõl csak egy fegyver lehet nálad (pl. kés, dákó, katana, baseball ütõ)
csak lecserélni tudod a nálad lévõt, ehhez menj rá az új fegyverre és nyomd meg a tab-ot
csak lecserélni tudod a nálad lévõt, ehhez menj rá az új fegyverre és nyomd meg a tab-ot
v.ki!!!
a Rumble 0.2a h csinálok szervert? mer amikor a leírtak szerint csináltam akkor kifagy a rumble és nem lép be a gémbe.
vki HELP pls
a Rumble 0.2a h csinálok szervert? mer amikor a leírtak szerint csináltam akkor kifagy a rumble és nem lép be a gémbe.
vki HELP pls
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
"csak" 80 rongy 😊
Lusta vagyok eldzsalni a reptérig, amit meg kellene vennem és épp pénz hiányom van.
Mit kóstál a reptér?
Mit kóstál a reptér?
Þór vígi þessi rúnar
Kent Paul és Maccer 'kedvenc' kígyófarmjától van délre, egy nagy szikla tövében
a sivatagi hullát kerestem vagy 1 órán át , de nem találtam meg 😞
pedig régen egybõl megtaláltam , amikor nem is kerestem..
pedig régen egybõl megtaláltam , amikor nem is kerestem..
GTASA ban nem lehet használni a gázt, és kanyarodni se lehet normálisan kormánnyal 😛
és valami bõvebbet nem tudsz mondani? a kerület nevét, vagy valami épületet a közelben? mert azért elég sok lámpa van még a déli részen is
Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON
Venturas déli részén van.
hella all!
v.ki segítene h h kell elindítani a San Andreas-t MULTIban?
h mi kell hozzá meg ienek
BIG THX
v.ki segítene h h kell elindítani a San Andreas-t MULTIban?
h mi kell hozzá meg ienek
BIG THX
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
a pasi a medence mellett ült , és nézte a falat..
...
Modern Interceptor 😊
(remélem ez elég "zsír" verda..)
(remélem ez elég "zsír" verda..)
az alap autókat nem lehet festegetni..
max amire van "festés" a tuning boltban , azt lehet szerkeszteni..
pl. elegy festése az elegy1.txd, a elegy2.txd ,és a elegy3.txd..
max amire van "festés" a tuning boltban , azt lehet szerkeszteni..
pl. elegy festése az elegy1.txd, a elegy2.txd ,és a elegy3.txd..
Hi
Csak úgy szolók a moderátornak(DJ Skyline) 😊,hogy a fent lévõ faq-ban a Hot Coffee mod-os kérdésnél megszüntették a hot coffee mod letöltési helyét
Csak úgy szolók a moderátornak(DJ Skyline) 😊,hogy a fent lévõ faq-ban a Hot Coffee mod-os kérdésnél megszüntették a hot coffee mod letöltési helyét
a skinbe segitek 😊
ngcs, Katun kéne majd beszélni msn-en, hogy akkor ki mit csinál majd meg, vagy, hogy mik a kilátások! remélem ma már lesz otthon net, tegnap nem volt! mind1, addig átkonvertáltam az egyik autót, csak textúra kell rá (elvileg)
egy poszt apokaliptikus világban már örülnél ha benzint találnál, nem hogy autómosót, wunderbaumot, szervízt meg ilyeneket! 😄
Eleg korrektul nez ki.<#eljen>#eljen>