82991
-
royaltom #71554 KÖSZI!
-
Szabi1991 #71553 Botin most is 2 admin van, és MTB Stunt.. -
ldavid #71552 rocketman / yecgaa -
#71551 rakás szar, ugyanúgy mint a Link host, a Boti, a Nopara meg még fasz tudja hány szar magyar szerver. Azt javaslom kerüld az összeset! -
#71550 ne menj tul közel hozzá -
liverpool123 #71549 csá!!Egy olyan küldinél járok San Fieroban hogy egy riportert kell követni majd amikor taxiba száll követem de azt irja ki h beijedt?Ezt nem értem...:S pls help -
royaltom #71548 Sziasztok!
Tudnátok írni olyan kódot amivel a jetpacket elő lehet hozni?
Előre is kösz -
#71547 A magyar GTA Online szervernek milyen híre van? Érdemes odamenni vagy tele van csicskákkal és csíterekkel? -
Szabi1991 #71546 de lehet..
link -
#71545 MEGVAN THX -
#71544 gondolom reg utan lehet :) -
#71543 meg amugyis az a superman mod melyik kategoriaba tartozik a modokbol?? -
#71542 ja hát ilyen apró dolgok gyűjtőhelyére ott vannak az oldalak a Linkek szekcióban fönt a bannerban! -
#71541 Ezt toom de nem lehet ebbe keresni keresővel? -
#71540 itt van egy valag skin, mod, tool, kocsi: link -
#71539 Hát az a superman mod :) -
#71538 mire vagy kíváncsi! Linkek és ott van minden fontosabb! az ilyen gigantikus modoknak, mint pl Modern Mod, vagy Criminal Russia, különálló oldaluk van! gta-s oldalakon csak elvétve van ilyenekről info! -
#71537 Van vmi SA mod gyűjtőhely?A guglit kivéve mert ott nem találtam... -
#71536 vak vagy? -
#71535 vagy valaki megtudja mondani hogy hol találok scripteket magyar leírásokkal??????? teleportalasi kodokban tud valaki segíteni ? tele-lv stb.... -
#71534 Virtual GTA garage manager V2.5 multi pro eztt honnan tudom letölteni.Kerestem már de nem találtam:( -
#71533 http://www.mtasa.com/ -
#71532 hol tudom letölteni a MTA SA-t meg regelni? plz mondjátok el -
#71531 ja, ez az :P
Ez újabb, mert ez +151-es. -
Szabi1991 #71530 link -
Zsoberpapa #71529 Sorry, hogy 2x írtam -
Zsoberpapa #71528 Rendben, köszönöm :-)
Jó is, hogy írod, legalább így egyszerűbb lesz a feladatom... -
Zsoberpapa #71527 Rendben, köszönöm :-)
Jó is, hogy írod, legalább így egyszerűbb lesz a feladatom... -
#71526 Nem tom, nekem van egy ilyen trainerem, amiben a csítek be vannak kalibrálva billentyűkombinációkra. Csak annyira használom, hogy be lehet állítani, hogy milyen autót dobjon le és ezzel tesztelem az újonnan berakottakat.(ne kelljen már keresgélni:P)
És ehhez van egy teleporter, meg egy garázs editor. Olyan cucc, hogy beállíthatod a garázsokban, hogy milyen típusú jármű legyen benne, színét, nitrót, kerekek, minden szar.(rózsaszín rendőrautó rulZ:D)
Szerintem a GTAHungary-ról vagy a Codenamegta-ról le tudod szedni :P -
Zsoberpapa #71525 Ööööö, garázs editor? Ez nekem új xD Honnan lehet letölteni? -
#71524 ja oké xD -
#71523 Bocs, félrenéztem, nem a GTaHungary-n, hanem a Codenamegta-n van. Letöltöttem megnéztem, a garázsokban vannak autók, de egy egyszerű garázs editorral ki lehet őket szedni onnan. -
Zsoberpapa #71522 Tárgytalan, már találtam egy "normális" 100%-os mentést. Most megy a teszt és ha minden jól megy, akkor még a NEW SA Modot is beteszem... -
Zsoberpapa #71521 Thx, de ebben nincsenek tuningolt autók a garázsban, ugye? -
#71520 a GTA Hungary-n van egy 100% os savegame... -
Szabi1991 #71519 -
Zsoberpapa #71518 Thx ;-)
Hallod, neked nincs egy 100%-os mentésed, amelyben egyik garázsban sem állnak tuningolt autók? Egy hosszú tesztet szeretnék csinálni a modern moddal, de ha a mentésben tuningolt autók állnak a garázsban, akkor kifagy... -
dawyd169 #71517 Láttamh az még a 250-es, nem baj beraktam, meg cfg meg miegymást átírtam és szerintem szupi lett. Thanks! Most orosz ziu 9-es trolikat probálom berakni és sikerült is a szinüket pirosá tenni. -
Zsoberpapa #71516 Ezt nem, de a 250-est igen ;-)
Ezt elküldtem még régebben a codenamegta.hu-ra, de azóta sem tették fel...
A gtahungary-ra szívesen feltenném, meg fejleszteném az oldalt, de le se s**rnak engem (bocsi a csúnya megfogalmazásért). Készülget a modern modom is, amelynél végülis arra jutottam, hogy nem real 1992 mod lesz, hanem mindenféle autó lesz hozzá... -
#71515 orommel latom hogy a skincsere faq -m meg megvan :D
pedig milyen regen is volt mar... epp azt olvasgatom mivel elfelejtettem mar hogy kell cserelni :DDDDD
szabi camaro -ja kivancsiva tett