82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • campy
    ezt a Bessenyei Peti megirigyelné LOOL:DDD
  • berczely
    Biztos sokat gyakorolt a csávó!
  • bazs1
    ez is az övé, nagyon beteg
  • berczely
    De én nem akarom az xp-t visszarakni régóta vista-t használok mióta megjelent xp-től el vagyok szokva meg mennek vista alatt is rendesen a játékok eddig semmi bajom nem volt csak most vettem észre hogy fura a san andreas mert fájt a szemem tőle meg olyan érdekesen homályos és azért gyanakszom 60Hz-re!
  • Zsoberpapa
    Szívesen, remélem, sikerül(t) valamit segítenem.
  • Zsoberpapa
    Csak egy tipp: nem lehetséges, hogy azért van, mert Windows Vistát használsz? Anno én is használtam, de gyorsan visszatettem az XP-t, mert velem is művelt 1-2 érdekes dolgot a San Andreas Vista alatt.Ha megnézed a cdgalaxis honlapján (azért ezt hozom fel példának, mert ott láttam ilyet), akkor látni fogod, hogy a játék "elvileg" nem támogatja a Vistát (ami érthető, mivel 2005-ös játékról van szó), ettől függetlenül működik, nálam legalábbis működött, csak nekem is ezzel a 60Hz-es dologgal volt gondom és inkább visszaraktam az Xp-t.
  • berczely
    ok kössz!
  • Zsoberpapa
    Igazad van, most néztem én is. Vedd fel a kapcsolatot DJ Skyline-nal, hogy korrigálja a problémát. Sajnos nem tudok segíteni, nálam minden remekül megy, de akkor ezekszerint te nVIdia kártyával rendelkezel (most nézem az aláírásodban is). Ha véletlenül találok egy másik linket, akkor szólok.
  • berczely
    "nVidia kártyával rendelkezőknek: Az nVidia tulajok az ezen a képen látható módon engedélyezhetik a képfrissítési módokat." az itteni linken nincs semmi ezért nem tudom meg!
  • Zsoberpapa
    [URL=http://gtasafaq.uw.hu/]Ajánlom neked a FAQ "Hogyan tudom beállítani, hogy a játék ne 60Hz-en fusson?" című fejeztét.[/URL]
    Meg fogod kapni rá a választ
  • berczely
    Mért megy 60Hz-en a játék??Nem lehetne átállítani?
  • berczely
    Sztem nincs benne akkor azt már felfedezték volna....lenne róla kép vagy térkép vagy valami
  • Yoda001
    tud valaki rejtett szigetről?
  • Gibor
    A legegyszerübb az lett volna ha ugy kezdi hogy találtam egy jó oldalt (címe)....
  • berczely
    Azt ennyi erővel dobhattál volna linket is.....
  • Humesz
    És akkor most nagy istenkirálynak érzed magad, mi?
  • ldavid
    bírom az ilyet...
    azzal az energiával amivel bevágta azt a 4 feleselges smiley-t, simán belinkelhette volna
    de még ha kéne se írnék..
  • DJ Skyline
    nem akarlak elkeseríteni, köszönjük a jószándékot, de az idejárók 95%-ka ismeri a nagyobb GTA-s oldalakat!
  • tzsoltika
    írlyon - pfff....
  • gabipodi
    Olyanokat hogy forma1-es autókat meg új szigetek meg dzsetsz kít is lehet meg akármilyen járgányt ami ott azon az oldalon találtam akinek kéne az oldal neve írlyon nekem
  • gabipodi
    Nem ojan rossz
    Főleg hogy most találtam még hozzá olyan letöltédeket
  • Szabi1991
  • berczely
    ok kössz az infót!
  • DJ Skyline
    hogyne lenne:D data mappa csak ilyeneket tartalmaz! pl 10x-es látótáv, tehát ha felszállsz LS repteréről egy Hydrával, akkor látod LV-t is akár! csak bugos sajna, meg így elveszti az ember azt az érzést, hogy a távolságok nagyon nagyok! mert így olyan mintha a Budai vártól kimennék a Marrgitszigetre! de ha a "gyári" beállításokat használjuk, akkor tényleg az az érzés van, hogy itt most vannak távolságok! élsimítás meg játékon belül!
  • ldavid
    a látótávolságot a timecyc.dat-ban lehet átírni,
    a 10x látótávhoz legalábbis azt kell cserélni
  • berczely
    Mért megy 60Hz-en a játék nálam??
  • berczely
    Tud valamit amit mi nem
  • bazs1
    ő meg egy állat
  • zritya
    Hali modokat tutok nekem mondani v oldalt ahonan tudok leszedni thx.
    Server hez kel................
  • berczely
    ok akkor haggyuk
  • Zsoberpapa
    Attól, hogy átírod, nem lesz nagyobb, ahhoz már programozni is tudni kell! :D
  • berczely
    Jó de átírni mégnagyobra
  • Yoda001
    lol.. mindegyiket a játékon belül tudod állitani
  • berczely
    Van ennek a játéknak valamien config fájla?Ahol át lehetne írni dolgokat pl.:látótávlság,élsimítás...meg ienek de ezek csak példák csak úgy belekukkantanék hogy még is miket lehet szerkesztgetni!És ha van is mivel tudom megnyitni?
  • Zsoberpapa
    Aham, értem. Thx. Viszont úgy hallottam, hogy a Need For Speed Pro Street-ben már bennelesz.
  • Zsoberpapa
    Nem vagyok monitorfejű :D
  • DJ Skyline
    úgy tudom még nincs sorozatgyártáson, hanem koncepcipó még! szóval sokról nem maradtál le! :D
  • Humesz
    Hát mondjuk nem csak a játékokra kell lekorlátozódni és akkor még több mindent hall az ember :)
  • tzsoltika
    bocs, hogy ezt mondtam... hát nekem a játék nem igazán jön be, úgyhogy mehet is a kukába...
  • zeli
    értem. Nem gond, a Volán vezetők is megirigylik ezt a jó külsejű buszt :D:D