82991
-
campy #72119 ezt a Bessenyei Peti megirigyelné LOOL:DDD -
#72118 Biztos sokat gyakorolt a csávó! -
#72117 ez is az övé, nagyon beteg -
#72116 De én nem akarom az xp-t visszarakni régóta vista-t használok mióta megjelent xp-től el vagyok szokva meg mennek vista alatt is rendesen a játékok eddig semmi bajom nem volt csak most vettem észre hogy fura a san andreas mert fájt a szemem tőle meg olyan érdekesen homályos és azért gyanakszom 60Hz-re! -
Zsoberpapa #72115 Szívesen, remélem, sikerül(t) valamit segítenem. -
Zsoberpapa #72114 Csak egy tipp: nem lehetséges, hogy azért van, mert Windows Vistát használsz? Anno én is használtam, de gyorsan visszatettem az XP-t, mert velem is művelt 1-2 érdekes dolgot a San Andreas Vista alatt.Ha megnézed a cdgalaxis honlapján (azért ezt hozom fel példának, mert ott láttam ilyet), akkor látni fogod, hogy a játék "elvileg" nem támogatja a Vistát (ami érthető, mivel 2005-ös játékról van szó), ettől függetlenül működik, nálam legalábbis működött, csak nekem is ezzel a 60Hz-es dologgal volt gondom és inkább visszaraktam az Xp-t. -
#72113 ok kössz! -
Zsoberpapa #72112 Igazad van, most néztem én is. Vedd fel a kapcsolatot DJ Skyline-nal, hogy korrigálja a problémát. Sajnos nem tudok segíteni, nálam minden remekül megy, de akkor ezekszerint te nVIdia kártyával rendelkezel (most nézem az aláírásodban is). Ha véletlenül találok egy másik linket, akkor szólok. -
#72111 "nVidia kártyával rendelkezőknek: Az nVidia tulajok az ezen a képen látható módon engedélyezhetik a képfrissítési módokat." az itteni linken nincs semmi ezért nem tudom meg!
-
Zsoberpapa #72110 [URL=http://gtasafaq.uw.hu/]Ajánlom neked a FAQ "Hogyan tudom beállítani, hogy a játék ne 60Hz-en fusson?" című fejeztét.[/URL]
Meg fogod kapni rá a választ -
#72109 Mért megy 60Hz-en a játék??Nem lehetne átállítani? -
#72108 Sztem nincs benne akkor azt már felfedezték volna....lenne róla kép vagy térkép vagy valami -
#72107 tud valaki rejtett szigetről? -
Gibor #72106 A legegyszerübb az lett volna ha ugy kezdi hogy találtam egy jó oldalt (címe).... -
#72105 Azt ennyi erővel dobhattál volna linket is..... -
#72104 És akkor most nagy istenkirálynak érzed magad, mi? -
ldavid #72103 bírom az ilyet...
azzal az energiával amivel bevágta azt a 4 feleselges smiley-t, simán belinkelhette volna
de még ha kéne se írnék.. -
#72102 nem akarlak elkeseríteni, köszönjük a jószándékot, de az idejárók 95%-ka ismeri a nagyobb GTA-s oldalakat! -
tzsoltika #72101 írlyon - pfff.... -
gabipodi #72100 Olyanokat hogy forma1-es autókat meg új szigetek meg dzsetsz kít is lehet meg akármilyen járgányt ami ott azon az oldalon találtam akinek kéne az oldal neve írlyon nekem -
gabipodi #72099 Nem ojan rossz
Főleg hogy most találtam még hozzá olyan letöltédeket
-
Szabi1991 #72098 -
#72097 ok kössz az infót! -
#72096 hogyne lenne:D data mappa csak ilyeneket tartalmaz! pl 10x-es látótáv, tehát ha felszállsz LS repteréről egy Hydrával, akkor látod LV-t is akár! csak bugos sajna, meg így elveszti az ember azt az érzést, hogy a távolságok nagyon nagyok! mert így olyan mintha a Budai vártól kimennék a Marrgitszigetre! de ha a "gyári" beállításokat használjuk, akkor tényleg az az érzés van, hogy itt most vannak távolságok! élsimítás meg játékon belül! -
ldavid #72095 a látótávolságot a timecyc.dat-ban lehet átírni,
a 10x látótávhoz legalábbis azt kell cserélni -
#72094 Mért megy 60Hz-en a játék nálam?? -
#72093 Tud valamit amit mi nem -
#72092 ő meg egy állat -
zritya #72091 Hali modokat tutok nekem mondani v oldalt ahonan tudok leszedni thx.
Server hez kel................ -
#72090 ok akkor haggyuk -
Zsoberpapa #72089 Attól, hogy átírod, nem lesz nagyobb, ahhoz már programozni is tudni kell! :D -
#72088 Jó de átírni mégnagyobra -
#72087 lol.. mindegyiket a játékon belül tudod állitani -
#72086 Van ennek a játéknak valamien config fájla?Ahol át lehetne írni dolgokat pl.:látótávlság,élsimítás...meg ienek de ezek csak példák csak úgy belekukkantanék hogy még is miket lehet szerkesztgetni!És ha van is mivel tudom megnyitni? -
Zsoberpapa #72085 Aham, értem. Thx. Viszont úgy hallottam, hogy a Need For Speed Pro Street-ben már bennelesz. -
Zsoberpapa #72084 Nem vagyok monitorfejű :D -
#72083 úgy tudom még nincs sorozatgyártáson, hanem koncepcipó még! szóval sokról nem maradtál le! :D -
#72082 Hát mondjuk nem csak a játékokra kell lekorlátozódni és akkor még több mindent hall az ember :) -
tzsoltika #72081 bocs, hogy ezt mondtam... hát nekem a játék nem igazán jön be, úgyhogy mehet is a kukába... -
#72080 értem. Nem gond, a Volán vezetők is megirigylik ezt a jó külsejű buszt :D:D