82991
-
#72384 töltsd fel a galériádba! így nem lehet gépről linkelni-.- -
#72383 mosmá jo?[IMG]C:\Documents and Settings\User\Asztal\Tom\error.bmp[/IMG] -
#72382 -
Szabi1991 #72381 -
#72380 nem mert nem látjuk a képet... -
#72379 -
#72378 akk tuttok segiteni? -
#72377 c:\Documents and Settings\User\Asztal\Tom\error.bmp -
#72376 a képet fel kell valahova tölteni, így nem tudsz linkelni -
#72375 hi!
tom hogy ez nem ide kapcsolodikde ti biztos tudjátok rá a választ:szval amko telepitem a vice cityt a feléné megáll mivel másolt cd, eddig oké beteszem a kövit ok-ot nyomok es tovabb tolt majd kiirja ezt:[IMG]C:\Documents and Settings\User\Asztal\Tom\error.bmp[/IMG] -
#72374 Szerintem amatőrnek se vagyok gép téren(főleg h már '97 óta van gépem), és elhiheted h nem véletlen regisztráltam be. Teljesen(6napon keresztűl) nyálaztam át nem csak ezt, hanem mégvagy 8 magyar forumot. ELhiheted h a faq-ot is elolvastam. Ebből is látszik h te se figyeltél nagoyn oda a dologra. csak arra h exe hiba. Amúgy türelmes vagyok mert már nm érdekel. Úgysincs rá megoldás, csak azt nm akarom , h iylen válaszokat kapjak h : telepítsd újra a gépet/játékot, próbálkozzak másik crackkel! MErt akkor csak azt tudom mondani, tisztelet a kivételnek,de itt sok buta ember van. CSak picit felidgelt az, h az ember (nem csk én) télleg egy FOntos kérdésre keres választ, ami másnál is elfordul,de vannak oylanok akik télleg olyan hülyeségekkel állnak elő h hogyan kell ezt a módot telepíteni megilyesmik. Ebből állaz egész album :S A legrégebbi hozzászólások is ilyen jellegűek többségében. De nekik is tudnám ajánlani a forumkeresést( te azthitted én nm kerestem benne, pedig ezt is leírtam, namind1 ), vagy egyszerűen ha nm tudnak angolul egy kis szótár segítségével olvassa el a readmet. dE mégcsak az se kell. Mert látni lehet ott h mit kellcsinálni. NA Csak enynit akartam :) -
#72373 Nyugi van pajti :) De észre lehet venni, csak vissza kell olvasni úgy, ahogy az egyébként egy fórumon megszokott és elfogadott. A "linkek" között egyébként is találsz ezt-azt, de ha csak annyit mondok, hogy FAQ, akkor már válaszoltam is a kérésedre. Úgyhogy kicsit higadj le és legyen türelmed keresni! -
#72372 -
#72371 Beírod a google-ba, hogy GTA!
És lám: egy,kettő,három
Ezeken találsz infókat, mod-okat, kiegészítéseket stb... -
#72370 daru meg dozer van a játékban, és ha érdekel traktor is -
kitt2000 #72369 Szia.Én még most ismerkedek a játékal.Tudnátok olyan oldalt mondani ahol épitögépeket lehet beteni a játékba(pl mixer,daru,dozer).ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.jÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK. -
Gibor #72368 Atomic mód :P háááá -
ldavid #72367 szerintem meg tiszta király :D -
#72366 Nekem multiban elég forcsa dolgokat művel....
Nálam lehet a hiba? -
fbd195 #72365 -
fbd195 #72364 vki pls snow mod-ot(egész san andreas-ban városokban stb.) -
darazsx #72363 Sziasztok! Miért nem lehet beállítani a gamepadon, hogy annyira menjen amenyire nyomom a joy-t? A kormányzást betudtam állítani de a gáz/féknél nem. Van erre megoldás? -
#72362 NA erről ennyit. Csak azt nm értem h ilyen szar modokról írtok össze vissza, 1-2 szavanként küldtök 1 üzit, és akkor ami télleg FONTOS, az meg annyira alulra szorul 2-3 óra alatt h azt már senki se veszi észre. :/ -
ldavid #72361 ha még mindig VC, akkor szedd ki az írásvédettséget a gta3.img és gta3.dir fájlokról -
momo99 #72360 hello
Valaki segitsen fontos lenne.
a 72356 os problémára -
matti12 #72359 szerintem úgy értette hogy telepítős (csak egy kicsit sz@r-ul fogalmazott) -
#72358 "install-álós" -
fbd195 #72357 vki tudna install-álós módot ami havat rak a játékba? tehát mindenhol hó van... -
momo99 #72356 hello
lenne egy kis gondom az img tool progival ugyanis mikor átakarom nevezni a
filt akor ezt irja FILE ACCESS DENIAD. azaz a file elérése tilos vagy valami ilyesmi help -
#72355 Akkor valami jó autóspackot? (Ha az SA Modern Modot ismerem) -
#72354 Hát bezony az nekem is kéne -
#72353 Van olyan kocsimod, ami nem zavarja be multit, és még jó is? -
#72352 Háát nekem perpill a 7.8-as catalyst van fent. De beengedni nem enged, tehát lefagyni sincs esélye :S -
#72351 Én is tapasztaltam, hogy ATI kártyával gond van. Régen volt egy nVidia GeForce FX5700 LE-m azzal szépen ment, aztán tönkre ment, és most egy Radeon X1600PRO van és tuningolásnál kifagy :S
Meg olyan is volt, hogy sampban bementem a bankba, kijöttem és a kép megbolondult... villogott ilyen sárga lila szarok, driver frissítés megoldotta:) -
#72350 nem Vice City topik, de itt egy link. -
#72349 Hello!
Lényegaz, hogy utánaolvastam itt a forumon teljesen,más forumokon is, a FAQ leírásban is mindent kipróbáltam. Új drivereket feltettem/frissítetteem(alaplapit és a videokarit, bár sztem fölös volt),a gépem is megfelel, sőt duplája majdhogy a minimumnak, viszont van egy ATI RAdeon 9600pro 128 kártyám. Ezt azért emelem ki, mert eddig azt vettem le hozzászólásokból, hogy ez gondot okozhat. MÁrmint hogy ATI kártya. Namind1... Amúgy régen tökéletesen ment a régebbi gépemen, és gondoltam felteszem most is (hoodlumos). Felistettem, ment is szépen de egyszer csak 15perc után megjeleneik egy üres kékháttér és passz. -->RESET<-- NAmondom de jó. És kb eljátszotta ezt 5-6xde egyre sűrűbben. Közben persze próbáltam megoldani a lehetséges problámát.(driverek), de mikor újratettem és indítottam volna, na azóta sose jut el a főmenüig. Exe hiba... ÉS már mindent kipróbáltam de semmi. Amúgy sp2-es windozom van fent, de más játékkal sose volt és ezzelse nagyon volt problémám :S Ha vki tud vmi normális magyarázatot írni rá, és nm a szokásosakat, az lécci írjon itt vmi VÁlaszt, esetleg erre a címre--->[email protected] De inkább érdemes ide írni, h az a sok100 ember is végre választ találjon kérdésére. Előre is KÖszi annak a vkinek :) !!! -
momo99 #72348 hy all
Tudna valaki segiteni?
Hogy kell használni a gta vice city hez a IMGTool 2.0 progit.
Autot akarok csereberélni s sehogyan se megy.
Help
-
#72347 whatismyip.com -
#72346 OK. de honnan tudom meg a szerverem ip címét? -
#72345 semmit