82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • ldavid
    ha nagyon nem akar sikerülni, esetleg megcsinálhatom neked
  • fekinho
    a minimum tétet adom a csávónk..de lenyom igy is...ugy 400pont körülit tudok elérni...többet eddig nem sikerült...a csávó meg 1200-1300körül....pncser vagyok..:) :(
  • Stefibaba
    Egyébként az is 1 trükk hogy keveset kell adni pénzt mer minné több pénzt adsz be anná nehezebb lesz
  • fekinho
    na lassan sikerül az irányitás...de igy is sajnos rendesen rámver a fickó...elég méretes zakót kapok tőle...na majd lesz valahogy
  • ldavid
    elvileg ugyanazzal a bill.-vel amivel ugrassz

fekinho: magyarosításban úgy találod meg hogy spec. és irány (pl.: spec. jobbra)
  • fekinho
    néztem ott...autó irányítás cimszó alatt...magyarosítva van..de nem láttam hasonlót..de megnézem...besz..ok ilyen debil pályát..és nem tudom megoldani:)
  • Yoda001
    állitsd be options controlsba, amugy num 4 és num 6 ...
  • fekinho
    sziasztok...elakadtam...nem tudok átmenni azon a pályán, mikor pattogni kell a kocsival...megtudom elemlni az elejét, a hátulját,mind2őt egyszerre...de pl csak jobbra, meg csak balra nem tudom...hogyan irányitsam...vagy valahogy nemtudnám ezt a pályát átugrani vlmi csalással?egyszerüen nem tudok átmenni ezen...pedig elvileg könnyü...nem segitene nekem valaki?leirná valaki h. hogyan csináljam?köszi mindenkinek...
  • Goruck
    Sziasztok, azt szeretném kérdezni, amikor bunyózok hogyan lehet védekezni??? mert mások is csinálják, köszi

u.i.: LADAAAAA!!!!!!!!!! (L)
  • zeli
    Akkor is ez a beszt:
  • DJ Skyline
    ez jobban tetszik! :)
  • Yoda001
    ez letölthetö...
  • Szabi1991
    bár az a két utánégetős sugárhajtómű nem kéne rá :DD
  • Szabi1991
    elmentem a Szán Fránszíszkói tuningboltba erre ott volt ez a csodagép :O

állitólag Szán Ándreászban is lesz nemsokára D1GP verseny :O

[rohadt fraps XD ]
  • ldavid
    Biztos vagyok a negatív válaszban de azért megkérdezem:
    nem találkozott valaki, valahol egy régi Opel Tigrával?

Már vagy 2 órája kutatok utána, de semmi..
  • Stefibaba
    Jé mien közel van Mount Chilliad LShez
  • Yoda001
    nem 10xes látohatár, rcon weather xy :DD (azért is piros az ég meg az épületek)
  • Gibor
    ÁÁÁ, iszonyat... hát sztem én kise próbálom...
  • bazs1
    úú de közelinek tűnik :\
  • DJ Skyline
    ez a 10x-es látóhatár mod, hát kurvaszar szerintem! totál közelinek tűnik minden, mintha az Árpád hídtól elsétálnék a Margitszigetre!
  • Yoda001

• Szabi1991
    :P
  • DJ Skyline
    jaja, elvileg már jó! de sokkal szebb is lehetne ez, ripper progi nem túl jól szedte ki! eleve nincs felni azon amit kiszedett, belső tér kivan dolgozva a játékban, de amit kiszedett, azon az ajtó belülről csak egy lap!
  • ngcsnet
    na ezen van még mit skew-elni :)

nehogy a végén olyan legyen a kerék mint az én lanceromnak, ugye Szabi?:D
  • DJ Skyline
    nem szép dolog egy ingyenes játékból rögtön kilopni a modelt, de ha egyszer szép :D bár, egy Wired nevű srác csinálgat egy M3-ast valamilyen modell cselendzsre, arra kíváncsi vagyok, lehet kérek tőle pár work in progress képet :D
  • Gibor
    igen emléxem fent vagy.. mSN-en msot nemlátlak.. sde amugy nekem egy darabotse küldtél... Küljd el most...
  • DJ Skyline
    msn partnereim között van egy [email protected] (aki most is fent van) nevű felhasználó, akinek küldtem X darab modelt! biztos vagyok benne! emlékeztetőnek:
  • Gibor
    nekem??????? semmit...
  • DJ Skyline
    küldtem X darab modelt, mi van velük?
  • Gibor
    ????
  • DJ Skyline
    amúgy mad max moddal hogy haladás?
  • Gibor
    Hostname: www.gtasite.pl Polish server n3 0.2.2
    Address: 87.230.56.82:7777
    Players: 8/200
    Ping: 40
    Mode: San Fierro TDM
    Map: San Andreas
  • red bull
    87.230.56.82:7777
  • Gibor
    mia címe?
  • red bull
    Hoffi!
    Virus!!! Nekem is volt már ilyen. (Tedd újra a géped)

Pls segítsetek mert a SA-MP ben haverom ad ip-t és aztirja az én sa-mp m hogy ilyen szerver nem található vagyis nem találja meg. Mi lehet a gond (Ugyanolyan SA-MP T használunk)
  • Hoffi
    Hello

Most ismét a segítségeteket kérném
    most már simán játszom de kb. 5 perc után automatikusan ujraindul a gép
    Légyszi segítsetek
    eLŐRE IS KÖSZI
  • Yoda001
    csak kattintgatni kell oldalakrol oldalakra (download stb), csak a reklámokra és a többi popupos sz@rra ne kattints..
  • fekinho
    a google ben is kerestem már...találtam is valamit...de nem lehetett letölteni...megvan a dvd...de rosszul lett megirva...és nem is tudom elinditani a telepítést...kéne az exe
  • fekinho
    Uhh...ett elveszek...már bocsi...nekd esetleg nincs meg?
  • Gibor
    Google a barátod :D amugy itt vagy itt vagy itt