GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lesz nekem majd a GTA 4, ha kijön PC-re, a San Andreas meg uninstall 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://9gag.com/gag/5135249
GX25: Szerintem ha legközelebb ilyen gondod van, kérdezz meg v.kit a szerveren, biztos meg tudják mondani. 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
Kérdés: patchet elég volt egyszer - most - elindítani és javítani, vagy mit csinálni, avagy minden játék indításkor szükséges?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
FAQ szerint csináltam és lefagy :S.
innentõl már remélem menni fog 😄
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Vki pls help!<#help>#help> Korábban is siránkoztam azzal a problémámmal nektek, hogy a GTA: SA mindig lefagy ilyen kerregõ hangot hallatva és újra kell indítani a gépet. A FAQ-ban leírtak szerint cselekedtem és lekaptam a netrõl, amiket kellett, de az a mini image nem használ, mert a Daemon Toolsba semmit se csinál, felûl írni meg nem tudom, mert csak átmásolja, de nem is látszik :S.
A másikat felûlírtam, de így is lefagy.
Pedig most volt újra rakva a gép és szerencsére megmaradtak rajta a cuccok. Szóval nem tudom mit tehetnék :S. Régen gond nélkül végig vittem elõször a géjmet.
help
kéne egy kis segitésg, mert elakadtam 😞
a repülõs-iskolánál vagyok, az meg is van csinálva, most annál a küldinél vagyok elakadva, amikor egy repülõre kell felmenni motorral, mielõtt az felszállna!
sehogyse sikerül megcsinálni 😞
feltöltöttem ide a mentésem. nagyon megköszönném, ha vki megcsinálná nekem!
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
(de azért alapvetõ szabályokat be kell tartani pl. no flame, no spam, nem káromkodunk, nem csalunk stbstbstb ha vmeiket töbször is +szeged megy a kick aztán a ban is..)
de spawnolhatsz magadnak jármûvet amiet akarsz (ami van a játékban)..
+ van egy csomo extra, pl. Shamalban lehet utazni, úgy hogy a shamal belsejében vagy...
meg lámulnak, jah és TK-znak...
de max 1 percel késöbb kickelve vannak..
mindig van fent legalább 1 admin 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Address: 195.70.36.89:7717
Players: 7 / 25
Ping: 1
Mode: Free
Map: San Andreas
egész nap megy , a hét minden napján 😊
(SS-MP 0.2.1 szerver..)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"