GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Én a lámákat megvetem (már amelyiket) a csitereket meg megverem. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
(jah aztán mimkor kevés életed volt, leugráltál a háztetõrõl hogy ne számolja a pontokat nekem..)
mert érdekes, hogy közbe 3x meghaltam, de azért nem fogyott az életem, ugye ?...
A San Andreas sem igazán jött be mert bevallom nem igazán érdekelt a Gettónéger fõszereplõ... bûnöznek azok amúgyis eleget. A falvak mondjuk tetszettek benne stb... és az eddig megjelent részek grafikái sem hagytak bennem nyomot.. szépnek szép de "rajzfilmes".
Kocsiból lövés. Sok gyökés (lista szerint 4. alias Cigány) csak úgy mer harcolni, hogy bezárja a kocsi ajtaját, és kocsiból lövi le a célpontot.
zeli: Az mellékletes dolog volt. Elõször pampogtak, mert magyarul beszéltem, azt bannoltak mert megkérdeztem az admintól:
"Are you a gypsy and you hate the white men?"
Te egy cigány vagy és utálod a fehér embereket?
Azt bannolt. De elõtte azt válaszolta: "Yes". (Igen)
Az a lényeg: Nekem volt igazam, és dinamikus az IP-m. 😄 (Egy hétre rá már játszottam nyugodtan a szerveren. 😊)
Charade GTti
Én csak mostanában kezdtem el neten játszani, ezért nem vagyok tisztában egy-két dologgal. Valaki le tudná írni hogy mi az a DB?
Össze kell szedni x embert "saját kezû célzatra" és úgy nyomni, mint egy szimulátor ligában például!
Ezért utálom a magyar szervereket 😛
Mondjuk ez a Boti szerver egész jó, ahol ma játszottunk 😊
Meg persze a CMM szerver, majd ha lesz XD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ja, a Protecten azért nem szeretnek még, mert lecigányoztad az admint...😄
"kibannoltak pedig nem csináltam smemit, csak lecigányoztam az admint."😄
Amúgy a magyarok télleg fos játékosok!
5 fajta magyar player van:
-Gyökér (Egybõl anyázik meg stb. azért mert megölted.)
-Csiter (Sobeitet, Vogelzt használ.)
-Noob (Floodol össze vissza.)
-Cigány (Csak DB-zni tud, meg persze 5-en 6-an mernek csak támadni. Nagynak képzeli magát, pedig nem az.)
-Normális (Az, aki ezek közül egyik se.)
Persze, vannak mutánsok, akik ezeknek a keverékeik. 😄
Én SZVSZ az 5.-be tartozok. (Nem csalok, nem floodolok, nem DB-zek. NÉHA káromkodok, de azt se azért, mert tisztességesen megöltek. (Általában a 3. DB után, vagy a csalás után szoktam szidni a másikat (és akkor sem az annyát, azt csak az 5. után szoktam)). Persze, ha többen jönnek ellenem akkor nem szoktam szólni.)
Ez a magyar playerekrõl a véleményem, de ez nem csak a magyarokra vonatkoznak!
Találkoztam jópár külföldivel, akikre úgyszint vonatkoztak az elõbbiek...
Én annak ellenére, hogy 20 év alatti vagyok próbálok kultúráltan játszani, de a magyar szerveren nem nagyon lehet. Elég unalmas hallani, hogy nekimész valakinek és anyázik. Meg voltam egy lengyel szerveren(Protect the PM, lehet ismeritek), és ott mondtam, hogy magyar vagyok, és írták, hogy idáig nem láttak olyan magyart, aki nem csítelt. Szóval már a külföldiek is utálnak minek a sampban :S
Lelosz valakit, es kurvaanyazik, kocsogozik, meg hasonlok ... tisztara 10 eves pocsok nicknev moguli nagypofajusaga.
Raadasul minden jatekban, ahol van Magyar community, az erett jatekos reteg kulturaltan viselkedik, a 20 ev alatti korosztaly pedig Netikett szabolyok nelkul spamel v ontja a fsagot (tiszt.kiv.).
Komolyan kezdem kerulni a Magyar szervereket 😞
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Elszállt a szerver 😛
Address: 195.70.36.89:7777
Players: 17 / 200
Ping: 17
Mode: LV DM+GDM~MG+LG+PB
Map: San Andreas
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ha azt akarod, hogy csökkenjen, akkor kapcsold ki a letöltéseket, a futó böngészõket...
De a karaktertáblában is meg lehet találni.
De az Alt+0237 is mûködik. 😊
Ezt hol is nézted meg? 😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Megnéztem, a kódja ALT+0237
De már van í-m. 😛 (Ctrl+C , Ctrl+V)