GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy kell csinálni a SA-ban videót?
a video nem nagyszám de a handlingok jók lettek 😊

DJ Skyline
nem nagy cucc, bárki megtudja csinálni aki már kicsit tapasztaltabb az SA-ban, és nem most ült le vele játszani elõször!

Yoda001
öcséém... nem semmi ez a drift video <#wow2>

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
van coop mod?

zeli
😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

egy hétig megy a gépe állandóan 😄D

Humesz
Milyen dinamikus IP az amivel egy hét után játszol újra? 😄DD
én csitert nem emlegettem senkinek.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

DJ Skyline
idézõjelesen értettem a jól-t! <#smile>

nállam nemmegy..

DJ Skyline
hángérien szerverek jól bírják <#smile>

<#szomoru1>

Yoda001
beszart a szerver.. wtf

Fresh Duke
Lol? 😄
Én a lámákat megvetem (már amelyiket) a csitereket meg megverem. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Te voltál az a srác akivel "harcoltam" és azt mondtad hogy csiter vagyok mert nem tudtál megölni harc közben?
(jah aztán mimkor kevés életed volt, leugráltál a háztetõrõl hogy ne számolja a pontokat nekem..)
mert érdekes, hogy közbe 3x meghaltam, de azért nem fogyott az életem, ugye ?...

hát vmeik láma spmalet 5sort azt kickeltem, ha csak spmalenli tud akkor ne zavarja a mi játékunkat..<#vigyor3>

Szerintem a GTA3 volt a legjobb. A Vice City már nem tetszett mert volt benne apró sziget oszt jólvan... ezeken is inkább hosszában lehetett haladni mint keresztben. Bár a motor és a repülõk jó újítások voltak.
A San Andreas sem igazán jött be mert bevallom nem igazán érdekelt a Gettónéger fõszereplõ... bûnöznek azok amúgyis eleget. A falvak mondjuk tetszettek benne stb... és az eddig megjelent részek grafikái sem hagytak bennem nyomot.. szépnek szép de "rajzfilmes".
Télleg van ilyen???<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Én a GTA Online szerveren szoktam játszani 2x voltam a HM Clanszerveren és többet nem is megyek oda, a GTA Online-on jól érzem magam, persze van egy pár gyökér gyerek akik lõnek mint az arabok, de ha lelövöm akkor meg anyáznak... mindegy, én olyan vagyok hogy nem kötök bele senkibe és próbálok normálisan játszani, legtöbbször sikerül is 😊.

Fresh Duke
DriveBy
Kocsiból lövés. Sok gyökés (lista szerint 4. alias Cigány) csak úgy mer harcolni, hogy bezárja a kocsi ajtaját, és kocsiból lövi le a célpontot.

zeli: Az mellékletes dolog volt. Elõször pampogtak, mert magyarul beszéltem, azt bannoltak mert megkérdeztem az admintól:

"Are you a gypsy and you hate the white men?"
Te egy cigány vagy és utálod a fehér embereket?

Azt bannolt. De elõtte azt válaszolta: "Yes". (Igen)

Az a lényeg: Nekem volt igazam, és dinamikus az IP-m. 😄 (Egy hétre rá már játszottam nyugodtan a szerveren. 😊)

Smicy2
Én is csak pár napja kezdtem, de asszem az amikor kocsiból lõ... <#idiota>

Charade GTti

Szevasztok!
Én csak mostanában kezdtem el neten játszani, ezért nem vagyok tisztában egy-két dologgal. Valaki le tudná írni hogy mi az a DB?

Humesz
Szarni kell az egészbe, annyit nem ér az élet, a játék meg még annyit sem.
Össze kell szedni x embert "saját kezû célzatra" és úgy nyomni, mint egy szimulátor ligában például!
zeli
Nem, jól látod xD
Ezért utálom a magyar szervereket 😛
Mondjuk ez a Boti szerver egész jó, ahol ma játszottunk 😊
Meg persze a CMM szerver, majd ha lesz XD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
lool, jó kis lista xD
Ja, a Protecten azért nem szeretnek még, mert lecigányoztad az admint...😄
"kibannoltak pedig nem csináltam smemit, csak lecigányoztam az admint."😄

Humesz
Én csak azt nem értem, hogy miért kell azért besértõdni valakinek hogyha lelövik, miközben nagyon is tisztában van vele, hogy milyen szerverre kapcsolódott és azonbelül is milyen játékmódba "kattintott" bele??? Teszem azt ha nem free szerveren van hanem "szétlövömakitmeglátok" szerveren akkor meg minek kell hisztizni? Vagy rosszul látom?
Fresh Duke
Fõleg engem. XD (Legalábbis a Protect the PM-en nem szeretnek, mivel magyarul ebszélek. 😊)

Amúgy a magyarok télleg fos játékosok!
5 fajta magyar player van:
-Gyökér (Egybõl anyázik meg stb. azért mert megölted.)
-Csiter (Sobeitet, Vogelzt használ.)
-Noob (Floodol össze vissza.)
-Cigány (Csak DB-zni tud, meg persze 5-en 6-an mernek csak támadni. Nagynak képzeli magát, pedig nem az.)
-Normális (Az, aki ezek közül egyik se.)

Persze, vannak mutánsok, akik ezeknek a keverékeik. 😄
Én SZVSZ az 5.-be tartozok. (Nem csalok, nem floodolok, nem DB-zek. NÉHA káromkodok, de azt se azért, mert tisztességesen megöltek. (Általában a 3. DB után, vagy a csalás után szoktam szidni a másikat (és akkor sem az annyát, azt csak az 5. után szoktam)). Persze, ha többen jönnek ellenem akkor nem szoktam szólni.)

Ez a magyar playerekrõl a véleményem, de ez nem csak a magyarokra vonatkoznak!
Találkoztam jópár külföldivel, akikre úgyszint vonatkoztak az elõbbiek...

zeli
Igen, sajnos a magyar szerverek nagy része ilyen fos, ahogy leírtad.
Én annak ellenére, hogy 20 év alatti vagyok próbálok kultúráltan játszani, de a magyar szerveren nem nagyon lehet. Elég unalmas hallani, hogy nekimész valakinek és anyázik. Meg voltam egy lengyel szerveren(Protect the PM, lehet ismeritek), és ott mondtam, hogy magyar vagyok, és írták, hogy idáig nem láttak olyan magyart, aki nem csítelt. Szóval már a külföldiek is utálnak minek a sampban :S

Laza
Miert van az, hogy a Magyar szerverek tele vannak bunko Magyarokkal?
Lelosz valakit, es kurvaanyazik, kocsogozik, meg hasonlok ... tisztara 10 eves pocsok nicknev moguli nagypofajusaga.

Raadasul minden jatekban, ahol van Magyar community, az erett jatekos reteg kulturaltan viselkedik, a 20 ev alatti korosztaly pedig Netikett szabolyok nelkul spamel v ontja a fsagot (tiszt.kiv.).

Komolyan kezdem kerulni a Magyar szervereket 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fresh Duke
Bazz, fél óra alatt 2 szerver is elszállt? XDXD ASDASDASDASD

nah jó én mára megyek, jobb estét 😊

pff most a miénk is :S

zeli
Most itt is:S
Elszállt a szerver 😛

Fresh Duke
Megyek! 😄

DJ Skyline
elõbb fent voltam, Dzsekszon néven, de loszt konneksön! :|

zeli
HostName: Nagy Magyar GTA Server|0.2.1|-Wolfy által
Address: 195.70.36.89:7777
Players: 17 / 200
Ping: 17
Mode: LV DM+GDM~MG+LG+PB
Map: San Andreas

nagy magyar ? 😮 ip ?

zeli
Jössz SA-MP-ozni? Nagy Magyaron vagyunk ColdFly-al 😊

Fresh Duke
LOL. Kemény cucc. Thx! 😊

cicai
És azt is tudod, hogy miért nem tok belépni? Az elõbb sikerült és csak 14ping volt

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

zeli
Vagy ha felteszed a cFOS Speed-et, akkor az a pinget csökkenti.

Fresh Duke
A pinget az határozza meg, mennyi netes programot futtatsz.
Ha azt akarod, hogy csökkenjen, akkor kapcsold ki a letöltéseket, a futó böngészõket...

zeli
Bármelyik ASCII kódtáblában megnézheted, pl. itt egy.
De a karaktertáblában is meg lehet találni.

Fresh Duke
Nálam is az Alt+J -nél jön be. 😄
De az Alt+0237 is mûködik. 😊
Ezt hol is nézted meg? 😄

cicai
A Ping miért magas. Mindig kidob a játékból

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

nekem az Alt+J volt a hosszú i, de amióta feltelepitettem a legújabb Nerot azóta a Nero Showtime jön be :S

zeli
Jegyezd meg a hosszú í ASCII kódját. és akkor ha beütöd, akkor megjelenik a hosszú í.
Megnéztem, a kódja ALT+0237

Fresh Duke
Jó, de angol billem van, és annak már nincs hely. XD
De már van í-m. 😛 (Ctrl+C , Ctrl+V)

DJ Skyline
konkrétan én! de oda adtam egy külföldi srácnak a modeleket, mert nem tudok már vele boldogulni, így most besegít! csak rá várok, hogy mondja mi van!