82991
-
#73428 Mostmár azt elértem ,hogy a menü bejöjjön ,de ha new gamet kezdek,kijön hogy reptér blablabla 1992 blablabla és ennyi....befagy -
#73427 baj hát... europai kell... -
#73426 Nekem eggyik se megy Az baj ha US-verzióm van? -
Tes Parker #73425 Cső srácok!Én is feltelepítettem a sa mp-t és mikor kiválasztok egy szervert és connect akkor vár egy ideig és a sima játékot adja be.Ez miért van és mit lehet tenni? -
#73424 Ha most nekem nem megy a game,De most feltelepíteném a samp-ot akkor az elindúlna? -
#73423 1ébként mindenkinek volt ien problémája már? -
#73422 1: Ha sampozni akarsza akkor ne tegyé fel patchet mer az akasztja ki.
2: Ha Warez az SA-d akkor arra szerintem nem megy fel a Patch bár nemtom. -
ldavid #73421 szerintem az driver/directx, végső esetben win újratelepítéssel megoldható -
#73420 Nem tudnátok olyan patchet vagy valamit ami 100% hogy megoldja az asztalradobás problémát (a menü elött),vagy csak elmagyaráznátok normálisan? -
#73419 thx :D szabi csinálta :P -
#73418 nice :D én a mögötte lévő tetőre mentem fel :P -
#73417 jó skin -
#73416 Na ,megoldottam a patch-elést ,meg minden ,de még mindig kidob az asztalra !! -
#73415 PatchFX v1.30
=============
opening gta_sa.exe...OK!
performing crc-check ................. failed!
PATCH WAS NOT APPLIED!
Ezt miért írja ki a patchFX ? -
#73414 Jó Jó tudom hogy szinte semmi nem látszik, DE ha jobban megnézitek ott a pálmán vagyok fenn mocival. Csít nékül ugrattam oda fel -
#73413 NAneeee...még most is kidob ,valaki letudná írni kicsit közérthetőbben ,mit kell csinálni a fájlokkal PLS -
#73412 wtf?
-
#73411 JÓ,Jó elolvastam a faq-t bocs hogy raboltam az isőtöket -
#73410 faq és szedd le a cracket... -
#73409 Annyi lenne a kérdésem ,hogy az miért van ,hogy ha felrakom a gépre a gémet (sime single) Crackelem blablabla és mikor elindítom kiírja hogy hibát észlel és leáll mielött a menü betölt PLS HELP -
#73408 akkor az a baj: ezt szedd le -
#73407 connecting xxx.xx.xx.xx:xxxx de nemtörténik semmi :D samp0.1b-m van -
#73406 készül a multiplayer FAQ, mert látom nem nagyon mennek itt a dolgok többeknek ^^ -
#73405 oké :D -
#73404 HM szerver az sa-mp szerver, szedd le a legrégebbi verziót, és hátha! versenyzőssel nem sokra mész per pill ha a HM szerverre akarsz menni :D! -
#73403 hm, megpróbáltam felmenni HM szerverre de azt írta ki h bannolt :DDd pedig még sose voltam rajta
a mászkálós mp-vel s engedett fel, meg a versenyzőssel se
mit rontottam el? :D -
#73402 amikor a tanár mondja hogy nyisd ki a könyvet a 98-dik oldalon, akkor is mással nyittatod ki? lustaság fél egészség, szokták mondani! :) -
#73401 sok nagyképü láma -
#73400 megkérem, hogy magyarázzák el a multit, erre megdobnak az 1ik hozzászólás számával, meg linkel.... ..hová lett ez a világ -
Tes Parker #73399 Sikerült!!! Örök hálám. -
#73398 nekem meg az van hogy a kocsin alapból nagy a felni és ha kicserélem akkor jó de az utcán hülyén néz ki -
#73397 arra van megoldás vehicles.ide-ben kikeresed a sultanod és sor legvége fele van egymás után két ugyanolyan szám, általába 0,76 vagy vmi ilyesmi és MIND"t írd át kisebre 0,6 vagy 0,5 vigyázz, ne legyen túl kicsi:) -
Tes Parker #73396 Köszi a választ,akkor az a kép csak megtévesztés.Még azt kérdezném,hogy mit kell átírni,hogy ha bemegyek a tuning műhelybe és felrakok felniket (berakott) az autóra és elnagyolt az egész,de nem mindegyiken.Pl.: Nekem a SULTAN helyáre egy EVO VIII-as van berakva és,ha teszek rá felnit akkor az egász nagyobb mit az eredeti és kilóg az egész kocsiból. -
#73395 gyere msnre -
#73394 mit kell átállítani, hogy jól lehessen driftelni?? -
#73393 ez félig fejre állt tes parker, megvan az a pack nekemis (ajánlom :D tok jo...) de ninsc viz
-
#73392 nincs, az csak díszlet! -
#73391 cone? -
Tes Parker #73390 Cső srácok!Az autómosóban kellene lennie víznek vagy az csak úgy van?Én még egyszer sem láttam vizet ott,de az egyik effects pack-ban van róla kép,hogy van víz. -
Szabi1991 #73389 most a bolyákat probálom kideriteni, hogy mi a neve :S
és akkor jobb lenne a szerveren :D