82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • c0llect0r
    Mostmár azt elértem ,hogy a menü bejöjjön ,de ha new gamet kezdek,kijön hogy reptér blablabla 1992 blablabla és ennyi....befagy
  • Yoda001
    baj hát... europai kell...
  • c0llect0r
    Nekem eggyik se megy Az baj ha US-verzióm van?
  • Tes Parker
    Cső srácok!Én is feltelepítettem a sa mp-t és mikor kiválasztok egy szervert és connect akkor vár egy ideig és a sima játékot adja be.Ez miért van és mit lehet tenni?
  • c0llect0r
    Ha most nekem nem megy a game,De most feltelepíteném a samp-ot akkor az elindúlna?
  • c0llect0r
    1ébként mindenkinek volt ien problémája már?
  • Stefibaba
    1: Ha sampozni akarsza akkor ne tegyé fel patchet mer az akasztja ki.
    2: Ha Warez az SA-d akkor arra szerintem nem megy fel a Patch bár nemtom.
  • ldavid
    szerintem az driver/directx, végső esetben win újratelepítéssel megoldható
  • c0llect0r
    Nem tudnátok olyan patchet vagy valamit ami 100% hogy megoldja az asztalradobás problémát (a menü elött),vagy csak elmagyaráznátok normálisan?
  • ratoc
    thx :D szabi csinálta :P
  • ratoc
    nice :D én a mögötte lévő tetőre mentem fel :P
  • Fido4life
    jó skin
  • c0llect0r
    Na ,megoldottam a patch-elést ,meg minden ,de még mindig kidob az asztalra !!
  • c0llect0r
    PatchFX v1.30
    =============
    opening gta_sa.exe...OK!
    performing crc-check ................. failed!

PATCH WAS NOT APPLIED!

Ezt miért írja ki a patchFX ?
  • Stefibaba
    Jó Jó tudom hogy szinte semmi nem látszik, DE ha jobban megnézitek ott a pálmán vagyok fenn mocival. Csít nékül ugrattam oda fel
  • c0llect0r
    NAneeee...még most is kidob ,valaki letudná írni kicsit közérthetőbben ,mit kell csinálni a fájlokkal PLS
  • ratoc
    wtf?

• c0llect0r
    JÓ,Jó elolvastam a faq-t bocs hogy raboltam az isőtöket
  • Yoda001
    faq és szedd le a cracket...
  • c0llect0r
    Annyi lenne a kérdésem ,hogy az miért van ,hogy ha felrakom a gépre a gémet (sime single) Crackelem blablabla és mikor elindítom kiírja hogy hibát észlel és leáll mielött a menü betölt PLS HELP
  • bazs1
    akkor az a baj: ezt szedd le
  • allock #73407
    connecting xxx.xx.xx.xx:xxxx de nemtörténik semmi :D samp0.1b-m van
  • DJ Skyline
    készül a multiplayer FAQ, mert látom nem nagyon mennek itt a dolgok többeknek ^^
  • allock #73405
    oké :D
  • DJ Skyline
    HM szerver az sa-mp szerver, szedd le a legrégebbi verziót, és hátha! versenyzőssel nem sokra mész per pill ha a HM szerverre akarsz menni :D!
  • allock #73403
    hm, megpróbáltam felmenni HM szerverre de azt írta ki h bannolt :DDd pedig még sose voltam rajta

a mászkálós mp-vel s engedett fel, meg a versenyzőssel se
    mit rontottam el? :D
  • DJ Skyline
    amikor a tanár mondja hogy nyisd ki a könyvet a 98-dik oldalon, akkor is mással nyittatod ki? lustaság fél egészség, szokták mondani! :)
  • Fodek
    sok nagyképü láma
  • Fodek
    megkérem, hogy magyarázzák el a multit, erre megdobnak az 1ik hozzászólás számával, meg linkel.... ..hová lett ez a világ
  • Tes Parker
    Sikerült!!! Örök hálám.
  • Goruck
    nekem meg az van hogy a kocsin alapból nagy a felni és ha kicserélem akkor jó de az utcán hülyén néz ki
  • Goruck
    arra van megoldás vehicles.ide-ben kikeresed a sultanod és sor legvége fele van egymás után két ugyanolyan szám, általába 0,76 vagy vmi ilyesmi és MIND"t írd át kisebre 0,6 vagy 0,5 vigyázz, ne legyen túl kicsi:)
  • Tes Parker
    Köszi a választ,akkor az a kép csak megtévesztés.Még azt kérdezném,hogy mit kell átírni,hogy ha bemegyek a tuning műhelybe és felrakok felniket (berakott) az autóra és elnagyolt az egész,de nem mindegyiken.Pl.: Nekem a SULTAN helyáre egy EVO VIII-as van berakva és,ha teszek rá felnit akkor az egász nagyobb mit az eredeti és kilóg az egész kocsiból.
  • Yoda001
    gyere msnre
  • Goruck
    mit kell átállítani, hogy jól lehessen driftelni??
  • Yoda001
    ez félig fejre állt tes parker, megvan az a pack nekemis (ajánlom :D tok jo...) de ninsc viz
  • DJ Skyline
    nincs, az csak díszlet!
  • bazs1
    cone?
  • Tes Parker
    Cső srácok!Az autómosóban kellene lennie víznek vagy az csak úgy van?Én még egyszer sem láttam vizet ott,de az egyik effects pack-ban van róla kép,hogy van víz.
  • Szabi1991
    most a bolyákat probálom kideriteni, hogy mi a neve :S

és akkor jobb lenne a szerveren :D