GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ikarus 260-as autóbusz magyar rendszámmal és új felfüggesztéssel
Szerintem nagyon jó lett...
Amúgy honnét a francból csinálták volna vistára, ha akkor csinálták mikor még nem is létezett?!
Gondolkodj már ember... -.-
A heavy cost. I pay it gladly.
Érdekesség:
Összes üzenet: 68509 db
Ahol tartunk: 71483 db
Ergó: 3000 üzenet törölve. XD
122715 db
Football Manager
112912 db
World of Warcraft
109772 db
Battlefield 1942
95972 db
Tibia
88606 db
Football Manager 2005
82427 db
Soldier of Fortune 2 Multiplayer
75879 db
GTA: San Andreas
68507 db
Counter-Strike (x)
65661 db
Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
64025 db
Itt 8.ak vagyunk. 😛
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
2. XBOX360
3. Test Drive Unlimited
4. Szarvasi Tábor
5. SilkRoad Online
6. GTA: San Andreas
7. PlayStation3
8. FORMA1
9. Partyarcok
10. Ki van fent legtovább?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
okés, muti képt 😛
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Na, mindegy, ha valaki tud olyan magyar GTA-s oldalt, ahova biztosan feltöltik, pls írjon. Hozok képeket róla...
Már az Ikarus 260-ast is megcsináltam normálisan, de a codenamegta.hu-ra nem akarják feltölteni...
Amúgy jó lett <#eljen>#eljen>
Meg volt ifám is betéve xD
Végignéztem az oldalt és láttam, hogy nemcsak orosz autók vannak rajta, hanem pl. NDK-s is (Multicar, amit az IFA gyártott), de van magyar autóbusz is, jelen esetben Ikarus. Végre találtam egy Ikarus 260-ast is, aminek már ki is javítottam a kerekeit és az orosz feliratokat átírtam magyarra (a rendszám is magyar) 😄
Meg most töltök Simsont 😄
De van egy olyan kép róla, ahol pótkocsival van. A pótkocsit hol lehet letölteni hozzá? Régebben is volt egy Kamaz még GTA SA-hoz, de annak sem találtam meg a pótkocsiját, ami a fényképen volt, pedig mindenhol kerestem...
ez nagyon jó, köszi<#vigyor2>#vigyor2>
(PSP-nek is XP)
Akkor a program egy jó nagy szar
Letöltöttem a sebesség mérõt ezt irja ki amikor elinditom.😞
Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert dx8vb.dll nem található. Az alkalmazás újratelepitése megoldhatja a problémát.
Pedig ez a fájl megvan a SA-ban valaki megmondaná mi a baj.