GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ojan rossz
Fõleg hogy most találtam még hozzá olyan letöltédeket
Fõleg hogy most találtam még hozzá olyan letöltédeket
<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
hogyne lenne😄 data mappa csak ilyeneket tartalmaz! pl 10x-es látótáv, tehát ha felszállsz LS repterérõl egy Hydrával, akkor látod LV-t is akár! csak bugos sajna, meg így elveszti az ember azt az érzést, hogy a távolságok nagyon nagyok! mert így olyan mintha a Budai vártól kimennék a Marrgitszigetre! de ha a "gyári" beállításokat használjuk, akkor tényleg az az érzés van, hogy itt most vannak távolságok! élsimítás meg játékon belül!
a látótávolságot a timecyc.dat-ban lehet átírni,
a 10x látótávhoz legalábbis azt kell cserélni
a 10x látótávhoz legalábbis azt kell cserélni
Hali modokat tutok nekem mondani v oldalt ahonan tudok leszedni thx.
Server hez kel................
Server hez kel................
Attól, hogy átírod, nem lesz nagyobb, ahhoz már programozni is tudni kell! 😄
Van ennek a játéknak valamien config fájla?Ahol át lehetne írni dolgokat pl.:látótávlság,élsimítás...meg ienek de ezek csak példák csak úgy belekukkantanék hogy még is miket lehet szerkesztgetni!És ha van is mivel tudom megnyitni?
Aham, értem. Thx. Viszont úgy hallottam, hogy a Need For Speed Pro Street-ben már bennelesz.
Nem vagyok monitorfejû 😄
Hát mondjuk nem csak a játékokra kell lekorlátozódni és akkor még több mindent hall az ember 😊
bocs, hogy ezt mondtam... hát nekem a játék nem igazán jön be, úgyhogy mehet is a kukába...
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
értem. Nem gond, a Volán vezetõk is megirigylik ezt a jó külsejû buszt 😄😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem gondoltam, hogy van már Mitsubitshi Lancer Evo 10-es is, én még csak EVO 9-esrõl hallottam (Neeed For Speed Carbon). Itt is tanul érdekes dolgokat az ember 😄
Mindent színt meg lehet csinálni hozzá, ha a carcols.dat-ban módosítod a színeket. Én itt a Kapos Volán skinjét próbáltam megcsinálni, csak sajnos ennél a busznál az elsõdleges szín az egész buszra, a másodlagos szín pedig a szálvédõre terjed ki 😞
Jóak, de a színe eléggé érdekes😄
Azt a klasszikus piros-fehér csíkos sztájlt nem tudod megcsinálni?😊
Amúgy köszi, hogy megosztottad, kipróbálom 😛
Azt a klasszikus piros-fehér csíkos sztájlt nem tudod megcsinálni?😊
Amúgy köszi, hogy megosztottad, kipróbálom 😛
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Elhoztam az Ikarus 260-ast (javított felfüggesztéssel és magyar rendszámmal):
Letölteni pedig innen lehet!
Letölteni pedig innen lehet!
Én egyszer akartam csinálni 05-öset, csak nem találtam értelmes blueprintet...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
te egy állat vagy! ezt nem hiszem el!😄
Igen az, és elnézést, hogy kicsit keltettem itt az offot, de pusztán azzal a céllal szúrtam be az autót, hogy megmutassam Skylinenak, hogy ilyen EVO X-et tudok majd SA-hoz importálni.
légyszi nekem ne mondj ilyet hogy töltöd...akkor legalább tarsd magadban, de nekem ezzel csak rosszat teszel<#idiota>#idiota>
egyébként megy Vista alatt
/off
az autó meg innen letölthetõ
egyébként megy Vista alatt
/off
az autó meg innen letölthetõ
...és legyen?😊
még elõreláthatólag 2 nap és nekem is lesz végre újra GTASA-m, úgyhogy majd szállingóznak az import verdák<#smile>#smile>
#72053: btw, nincsmit^^
még elõreláthatólag 2 nap és nekem is lesz végre újra GTASA-m, úgyhogy majd szállingóznak az import verdák<#smile>#smile>
#72053: btw, nincsmit^^
Én majd nemsoká letesztelem azt a VC az SA-ban modot<#hehe>#hehe>Leszek én tesztalany és feláldozom a játékomat érte!<#vigyor3>#vigyor3>
😄😄