82991
-
#180 jaja én is veszek újra ps2-t -
#179 mér mindig ugyanazt írod mint én? ;) -
#178 lehet addigra veszek egy ps2-t csak a gta-ért, úgyis olyan hulladék olcsó lesz addigra:) Aztán ha kijön pc-re eladom a francba:D -
#177 végülis engem annyira nem zavar, mert októberig sztem újra veszek egy ps2-t -
Darkboy #176 bazz, az soká van. nagyon soká!!! kurva ps-esek!!!! mindig előb jön ki minden!!! basszák meg!!! -
#175 én a megjelenésről már leírtam a vice city topicban a véleményem... eddig októberben jöttek ps2-re a gta-k, és csak májusban pc-re -
#174 jó esetben 1 év múlva játszhatunk vele mi, pc-sek is -
Darkboy #173 pedig jó lenne! -
#172 még jó, hogy nincs meg -
Darkboy #171 akkor még nincs meg!!! -
#170 innen -
Darkboy #169 hát, honnan szedted a képet? -
#168 lol, miről beszélsz? -
Darkboy #167 zaki, honnan szedted, vagy megvan a játék? -
#166 -
#165 tök VC -
#164 számolj t emárhá! -
Darkboy #163 csá, akkor mikor jön ki PC-re? -
#162 akkor megint plusz félév amig kijön PC-re -
#161 és PC ? -
#160 GTA: San Andreas idén októberben!
PC - 2004-03-01 15:50:00
Még a Sony exkluzív GTA szerzõdésének lejárta elõtt piacra kerül a rendkívül népszerû játék sorozatának következõ tagja. A Take-Two miután levédette az amerikai Szabadalmi Hivatalnál a GTA: San Andreas nevet, mindenki arra tippelt, hogy ez lesz a jóval korábban emlegetett mellékszál-folytatás. Nos, a mai nap mindenre fény derült, a program valóban a Grand Theft Auto: San Andreas címet viseli - egy teljesen új játékkal van dolgunk, alapkoncepciójában lehet ugyan hasonlóságok keresgélésére fordítani az idõt, de a számos újdonság mellett elég körülményes lesz õket megtalálni. A PlayStation 2 exkluzív játék megjelenési idõpontjára is fény derült, amely az észak-amerikai kontinensen október 19, Európában pedig október 22-én lesz esedékes. A Take-Two szerint ez az epizód teljes egészében újraformálja a GTA-szériáról alkotott véleményt, így az elkövetkezendõ hónapok igazi meglepetésbombák kifejlesztéséhez vezethetnek.
info: 576 Online -
#159 be is pisilnék ha az lenne a térképe -
#158 A 133-as topik második képén a térkép azé az ott lenne... kár hogy kamu. Amíg hivatalosan nem jelentik be, addig nem hiszek el semmit :) -
#157 GTA 4 = GTA: San Andreas ?
Játékipar - 2004-01-08 14:36:00
A Take-Two tegnap az amerikai Szabadalmi Hivatalnál levédetette magának a GTA: San Andreas, a GTA 5 és a GTA 6 márkaneveket. Az utóbbi napok sûrûn fortyogó pletykáinak fényében ("Vajon mi lesz a következõ Grand Theft Auto címe?") ez akár azt is jelentheti, hogy megérkezett a válasz a fenti kérdésre: nem Sin City, nem Liberty City, hanem San Andreas (errõl a címrõl is volt már szó, jó egy éve) lesz a sorozat neygedik (a Vice Cityt is beleszámolva az ötödik) epizódjának (al)címe.
Info: 576 Online -
#156 nekem vhogy a gta-sanandreas.izé se akar bejönni :)) -
#155 hja :)) -
#154 ahhoz képest, hogy mindegyik fake, vmelyik egészen jól sikerült :) -
#153 láttad azokat a képeket ??
hát fényképek.. oszt ennyi
nem tom miért kel erőltetni ezt a san andreas-t, mikor megvan valva hogy nem az lesz ! -
#152 ÁZ bizta ! :D -
#151 sokára -
#150 mekkora loál !!
-
RYAN MCKEAN #149 mikor jelenik meg pc-re -
#148 Golden Gate Bridge,Nebliger Morgen am Strand,
Oakland Bay Bridge.
Ezek is benne leszenk a játékban király lesz!!!!
-
#147 -
#146 San Francisco-ban fog játszodni!!!! -
#144 loál ! -
#142 nagyaon gyatra.. -
#141 LoÁL !:!!! -
#140 be is hugyoznék ha így nézne ki mint a 2. képen :D -
#139 mind fake
nézd meg jobban
még rá is jöhetsz hogy stalker meg nfs:u meg vice city-ből lett össze vissza vágva
LoÁL!